2016 haziran anneleri

9+5 şu anda.Haftaya kontrolüm olacak muhtemelen dr ikili test isteyebilir diye düşünüyorum.İlk tahliller epey yüklü tuttu o yüzden fiyatlar hep böyle mi diye düşünür oldum.

Siz kaç haftalık hamişsiniz?

günaydın kızlar... kafa dağıtalım biraz.. olumsuzlukları atalım.. D&R dan kardeşim bana anne oluyorum adlı bi günlük almış.. fiyatı 12 tl falan.. gün gün ufak notlar yazıyorsunuz haftalık foto alanı var.. ve beslenme ile ilgili bilgiler egzersizler var. en arkasında bebek doğduktan sonra ilk el ayak izi bölümü var.. çok hoş ve hepinizin seveceği bir ürün.. tavsiye ederim.. spiralli defter orta boy şeklinde.. tavsiye ederim..

Merhaba vldnatsy. Tam istediğim gibi birşey bu sanırım :) D&R ın sitesinden bunu bulabildim sadece. Acaba bahsettiğin mi? Linki paylaşıyorum.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Anne-Olu...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000361561

kızlar ben bulantı için premesis diye bi ilaca başladım,sırf vitamin içeren bi ilaç kimyasal bulantı kesici değil. varmı kullananınız ben hiçbişey yiyemiyorum.sizler nasılsınız,herşeye içim kalkıyor herşeymi kokar arkadaş ya

Ewet banada oyle kokuya karsi cok duyarluyim ama hepsi bu birde bitmek bilmeyen halsizlik yorgunluk kabizligim vardi simdi ishale dogru donuyor sasirdim iyice

Bizde 9 haftalik olduk mide bulantim yok beni korkutuyor cok kabizdim ishale dogru dondu sasirdim iyice halsizlik koku hassasiyeti var gogus uclarim da cok hassass sizin belirtileriniz neler ?

Ewet banada oyle kokuya karsi cok duyarluyim ama hepsi bu birde bitmek bilmeyen halsizlik yorgunluk kabizligim vardi simdi ishale dogru donuyor sasirdim iyice
sen kaç haftalıksın canım. ilk haftalar ishal gibiydim bende şu 1 haftadır kabızlığa çevirdi ve hemoraidim var şişti kanıyo halsizlik yorgunluk cabası,ümidim 2 hafta gibi bi süre kaldı 3.ayın dolmasına herkes geçecek diyor sağda solda yemek yemeğe herkese angarya olmaya bıktım

edirnede oturuyorum. bu ayın sonunda gidicem 2li testimiz var,ve 3. ay dolmuş olucak bebek ileri gidiyormuş,hatta önce hamile kalmış olup üzerine adet görmüş olma ihtimalimde var :)

Cnm ben 9 haftalik hamisim sizin mide bulantiniz varmi taze sklmus meyve suyu icin portakal suyu bagirsaklari calustiriyor

Cnm ben 9 haftalik hamisim sizin mide bulantiniz varmi taze sklmus meyve suyu icin portakal suyu bagirsaklari calustiriyor
bulantı hiç geçmiyor bende,kimisinin sabahları oluyormuş falan bende devamlı. portakal falan içemiyorum gastritim var aşırı gaz geğirme yapıyo yiyeceklerimde sınırlı,heryönden zahmetim var. diş desen kusa kusa fırçalıyorum

Ben varım Can'ım hiç de fayda etmiyor inş Biter bir an önce bilinen bir ilaç çoğu haniel kullanıyor korkutma kendini..

Bizde 9 haftalik olduk mide bulantim yok beni korkutuyor cok kabizdim ishale dogru dondu sasirdim iyice halsizlik koku hassasiyeti var gogus uclarim da cok hassass sizin belirtileriniz neler ?
bende hala mide bulantısı ve kusma var aşırı şekilde.Özellikle sabahları gün içerisinde de kokuya karşı hassasiyetim olduğu için midemi bulandıracak bir koku yine istifra etmeme sebep oluyor.Ama her gebelikte mide bulantısı olacak diye bir şey yok yakın çevremde de hiç midesi bulanmadan gebeliğini tamamlayanlar var(bence şanslısınız)Göğüs hassasiyeti bende de var ve büyüme de var.Kabızlık sorununa gelince bazen 3 günde 1 çıktığım da olabiliyor.Akşamdan bir bardak suyun içine kayısı koyup sabah suyuyla beraber kayısıyı yemenizi öneririm.(bağırsakları çalıştırıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…