2016 haziran anneleri

ya kızlar bende inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var.Bir de çalıştığım için işyerimde neredeyse uyuyacağım.Sizlerde de halsizlik var mı

canım ikili test 11 ile 13. haftalar arası yapılıyormuş sanırım ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
bendede aynısı mevcut. bulantıdan çok halsizlik ve uyku hali etkiliyor beni.
Sanki sünger gibi enerjimizi çekiyor bu bebişçikler:)vitamin filan mı almak lazım anlamadım ki bu kadar uyku işimi de ev işlerimi de etkiliyor

ya kızlar bende inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var.Bir de çalıştığım için işyerimde neredeyse uyuyacağım.Sizlerde de halsizlik var mı

Ben de şu anda işyerindeyim canımcım. Bilgisayara bakarken içim geçiyor resmen Müdür bey görecek de ayıp olacak diye korkuyorum vallahi. daha hamiş olduğumu da söylemedim adama. Yüreğine iner diye korkuyorum Bu uyuma isteği bir de akşam yemekten sonra çok fena bastırıyor bana. Saat 9 buçuktan sonra gözlerimi zor açık tutuyorum

bende kararsızım aslında. ikili üçlü dörtlü bilmem ne bir sürü test. inşallah sağlıkları yerindedir bebeklerimizin. yaptırırsam da sadece ikiliyi yaptırırım diye düşündüm.
canım ben bebiş için 2 yıldır bekliyorum ve inan kendime göre çok zor şeyler yaşadım. ikili ve üçlü testler sadece down sendromu ihtimali için yaptırılıyor. ve pozitif çıksa bile yanılma payı çokmuş. zaten bu sürekten sonra Rabbimden gelenin başımın üstünde yeri var. büyük konuşmayayım ama ne olursa olsun bebişimi aldırmayı düşünmüyorum.

Sanki sünger gibi enerjimizi çekiyor bu bebişçikler:)vitamin filan mı almak lazım anlamadım ki bu kadar uyku işimi de ev işlerimi de etkiliyor
bende de aynen canım yorgunluk ve uyku hali var. doktor bana decovit diye vitamin verdi ben onu içiyoprum.

bende uyku hali çok yok,halsizlik mevcut sadece artık 12lerekadar oturamıyorum, uyuyunca dinleniyorum uyku verimim 7 değil 9-10 saat olunca dinç oluyorum,bebiş alıyor fazlasını sanırım. makarna olayına gelince peynir ağzıma süremiyorum,yoğurtta aynı şekilde ekşiler tuzlular içimi dahabi kaldırıyor,Allahtan burçak bisküvi var işte kahvaltım o oldu saçma sapan kahvaltılar ediyorum,yeterki içime bişeyler gitsin açken daha çok bulanıyor

Hepimizin Allah yardımcısı olsun.12.haftadan itibaren düzelir geçer diyorlar inşallah öyle olur yavrularımız sağlıklı olsun da katlanırız onlar için herşeye değil mi

Hepimizin Allah yardımcısı olsun.12.haftadan itibaren düzelir geçer diyorlar inşallah öyle olur yavrularımız sağlıklı olsun da katlanırız onlar için herşeye değil mi
aynen canım benim analık zor zanaatmış cidden,rahime düştüğü andan itibaren çekiyoruz zorluğunu kedersiz sağlıklı doğsunlar ozaman unutulcak tüm kusmalar bulantılar :) meme acıları,süt derdi, gaz ağlamaları krizi pişik üzüntülerine başlıcaz ozamanda :) :) bizim derdimiz artık bitmeeeeeez

olsun inşallah onları da buradan paylaşacağımız günleri görürüz inşallah canım:)

bugün doktor kontrolüm vardı,7+3 olmuşuz,geçen hafta kese görünmüştü,bebeği gördük bugün,kalp atımına pozitif dedi ama kalp sesini duymak için sonraki randevu dedi,10 gün sonra,neden dedim şu anda duymak için ısrar edersem zarar verebilirim dedi,sanırım ultrasonu karnıma bastırmayla ya da ultrason dalgalarıyla ilgili bir şey,tam bilmiyorum,doktorum vajinal ultrason kullanmıyor gebelerde,ilk gebelğimdeki doktorum,güvenirim kendisine,her şey yolunda ,sonraki gelişinde kalp sesini duyarsın dedi,o nedenle 7. haftanın içinde olup da ses duymadık diyenler hemen panik yapmayın,acele etmeyin

halsizlik ve uyku hali normal çünkü bebek çok hızlı gelişiyor ,katlayarak büyüyor,ve anneden her şeyi emiyor kendine,4. aydan itibaren daha enerjik olacaksın :)

Günaydın Kızlar artan bulantılar birde baş ve diş ağrısı mahvetti.. pazartesi kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır ..

günaydın kızlar :) bende de aşırı halsizlik ve uyku hali var dün aksam 8 den sabah 7 ye kadar kesintisizzz uyumusum arada gece lavaboya gidip gelmeleri saymazsak :)​

alttan muayene edilmesi bebeğe zarar veriyor mu kızlar? benim son kontrolümde çok gazım olduğu için doktor üstten göremedi bebeği hatta rahmimi bile göremedi o yüzden alttan baktık.

benm doktorum iki kere alttan muayene etti. bir zararı yok ben diğer hastalarımı da alttan muayene ediyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…