bendede aynısı mevcut. bulantıdan çok halsizlik ve uyku hali etkiliyor beni.ya kızlar bende inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var.Bir de çalıştığım için işyerimde neredeyse uyuyacağım.Sizlerde de halsizlik var mı
canım ikili test 11 ile 13. haftalar arası yapılıyormuş sanırım ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Sanki sünger gibi enerjimizi çekiyor bu bebişçikler:)vitamin filan mı almak lazım anlamadım ki bu kadar uyku işimi de ev işlerimi de etkiliyorbendede aynısı mevcut. bulantıdan çok halsizlik ve uyku hali etkiliyor beni.
ya kızlar bende inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var.Bir de çalıştığım için işyerimde neredeyse uyuyacağım.Sizlerde de halsizlik var mı
canım ben bebiş için 2 yıldır bekliyorum ve inan kendime göre çok zor şeyler yaşadım. ikili ve üçlü testler sadece down sendromu ihtimali için yaptırılıyor. ve pozitif çıksa bile yanılma payı çokmuş. zaten bu sürekten sonra Rabbimden gelenin başımın üstünde yeri var. büyük konuşmayayım ama ne olursa olsun bebişimi aldırmayı düşünmüyorum.bende kararsızım aslında. ikili üçlü dörtlü bilmem ne bir sürü test. inşallah sağlıkları yerindedir bebeklerimizin. yaptırırsam da sadece ikiliyi yaptırırım diye düşündüm.
bende de aynen canım yorgunluk ve uyku hali var. doktor bana decovit diye vitamin verdi ben onu içiyoprum.Sanki sünger gibi enerjimizi çekiyor bu bebişçikler:)vitamin filan mı almak lazım anlamadım ki bu kadar uyku işimi de ev işlerimi de etkiliyor
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.12.haftadan itibaren düzelir geçer diyorlar inşallah öyle olur yavrularımız sağlıklı olsun da katlanırız onlar için herşeye değil mibende uyku hali çok yok,halsizlik mevcut sadece artık 12lerekadar oturamıyorum, uyuyunca dinleniyorum uyku verimim 7 değil 9-10 saat olunca dinç oluyorum,bebiş alıyor fazlasını sanırım. makarna olayına gelince peynir ağzıma süremiyorum,yoğurtta aynı şekilde ekşiler tuzlular içimi dahabi kaldırıyor,Allahtan burçak bisküvi var işte kahvaltım o oldu saçma sapan kahvaltılar ediyorum,yeterki içime bişeyler gitsin açken daha çok bulanıyor
aynen canım benim analık zor zanaatmış cidden,rahime düştüğü andan itibaren çekiyoruz zorluğunu kedersiz sağlıklı doğsunlar ozaman unutulcak tüm kusmalar bulantılar :) meme acıları,süt derdi, gaz ağlamaları krizi pişik üzüntülerine başlıcaz ozamanda :) :) bizim derdimiz artık bitmeeeeeezHepimizin Allah yardımcısı olsun.12.haftadan itibaren düzelir geçer diyorlar inşallah öyle olur yavrularımız sağlıklı olsun da katlanırız onlar için herşeye değil mi
olsun inşallah onları da buradan paylaşacağımız günleri görürüz inşallah canım:)aynen canım benim analık zor zanaatmış cidden,rahime düştüğü andan itibaren çekiyoruz zorluğunu kedersiz sağlıklı doğsunlar ozaman unutulcak tüm kusmalar bulantılar :) meme acıları,süt derdi, gaz ağlamaları krizi pişik üzüntülerine başlıcaz ozamanda :) :) bizim derdimiz artık bitmeeeeeez
Evet keseyi ve embriyoyu gördükKeseyi görmüşmüydünüz peki ?biz daha keseyi bile göremedik
halsizlik ve uyku hali normal çünkü bebek çok hızlı gelişiyor ,katlayarak büyüyor,ve anneden her şeyi emiyor kendine,4. aydan itibaren daha enerjik olacaksın :)ya kızlar bende inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var.Bir de çalıştığım için işyerimde neredeyse uyuyacağım.Sizlerde de halsizlik var mı
günaydın kızlar :) bende de aşırı halsizlik ve uyku hali var dün aksam 8 den sabah 7 ye kadar kesintisizzz uyumusumarada gece lavaboya gidip gelmeleri saymazsak :)
Aynen halsiZlik bitirdi beni kizlar isi biraktim evde olmak ne rahatmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?