- 22 Ağustos 2014
- 121
- 58
- 23
- 35
8+1 deyiz biz :) siz kaç haftalıksınız:)KiZlar kac haftalik oldunuz
8+1 deyiz biz :) siz kaç haftalıksınız:)
Bizde 9 olduk bakalim
inşallah canımhalsizlik ve uyku hali normal çünkü bebek çok hızlı gelişiyor ,katlayarak büyüyor,ve anneden her şeyi emiyor kendine,4. aydan itibaren daha enerjik olacaksın :)
canım ben premesis aldım doktorum tavsiyesiyle kimyasal değil diye hatta geçen burdada yazdım pek cevap verenim olmadı. işe yaramıyor canımkızlar bulantı ve kusma için ne ilaç kullanıyorsunuz ben çok kötüyüm ve doktorun verdiği ilaç işe yaramadı sanırım
6+6 di dün ultrasonda, 7+1 olunca 7. Haftayi bitirip 8 e mi basliyorum şimdi Yoksa 6 bitiyor 7 ye mi basliyorum?alttaki hesaplayicida 8. Haftadasinizi gorunce benim kafam karışti hesaplamalarda ,aydinlatin beni kızlar
Bizde 9 olduk bakalim
Günaydın kızlar :) Benim mide bulantım baş ağrım falan bıçak gibi kesildi. Yarın da kontrol var. Yine stres bastı beniD Duble anne haber var mı canım? Merak ettim seni...[/QUO
Korkma cnm iidir ihsallah bebisletimiz
kızlar dün kahverengi leke geldi çok tedirgin oldum hemen doktora gittim. Doktorum ultrason muayenesinde herşey normal gözüküyor dedi. 6+5 oldum ama hala kalp atışını duyamadık. Pazartesi tekrar kalp atışını duymak için kontrole çağırdı. Lekelenmeye karşı önlem olarak progestan 200 mg lık hap verdi. sabah akşam 1'er tane içeceğim. Bugün yine hafif kahverengi leke geldi çok korkuyorum. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
malesef bende de aynı sıkıntı var bir süredir kahverengi akıntım var doktorum bana da progestan 200 mg verdi ve ben günde 3 defa içiyorum o ilaç düşük önleyici die duydum . ilaç kullanmayla akıntımda gecmedi yinede stres yapmak istemiyorumkızlar dün kahverengi leke geldi çok tedirgin oldum hemen doktora gittim. Doktorum ultrason muayenesinde herşey normal gözüküyor dedi. 6+5 oldum ama hala kalp atışını duyamadık. Pazartesi tekrar kalp atışını duymak için kontrole çağırdı. Lekelenmeye karşı önlem olarak progestan 200 mg lık hap verdi. sabah akşam 1'er tane içeceğim. Bugün yine hafif kahverengi leke geldi çok korkuyorum. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?