2016 haziran anneleri

Günaydın kızlar :) Benim mide bulantım baş ağrım falan bıçak gibi kesildi. Yarın da kontrol var. Yine stres bastı beni D Duble anne haber var mı canım? Merak ettim seni...

günaydın kızlaaarrrrr, bende 2 seferdir alttan muayene oldum.

kızlar bulantı ve kusma için ne ilaç kullanıyorsunuz ben çok kötüyüm ve doktorun verdiği ilaç işe yaramadı sanırım

halsizlik ve uyku hali normal çünkü bebek çok hızlı gelişiyor ,katlayarak büyüyor,ve anneden her şeyi emiyor kendine,4. aydan itibaren daha enerjik olacaksın :)
inşallah canım

ben 10 haftalıkım arkadaşlar. alttan muayene hiç ettirmedim ilk haftalar sıkışık gitmediğim için keseyi net görememişti 2 seçenek var ya alttan bakıcam yada çok su iç sıkış dedi bende suyu tercih ettim şuana kadar 2kez teklifte bulundu kabuletmedim korkuyorum alttan,ilişkide serbest dedi onada yasak koydum 4 aya kadar.çünkü çoğu doktor hem alttan muayeneye hemde ilişkiye 4aya kadar dikkat ara verin diyor. tetikliyormuş düşüğü. arkadaşlarıma doktorları öyle dedi.

kızlar bulantı ve kusma için ne ilaç kullanıyorsunuz ben çok kötüyüm ve doktorun verdiği ilaç işe yaramadı sanırım
canım ben premesis aldım doktorum tavsiyesiyle kimyasal değil diye hatta geçen burdada yazdım pek cevap verenim olmadı. işe yaramıyor canım

Doktorum gebelerde alttan muayene yapmıyor,risksiz gebeliklerde sıkıntı olmazmış ama olur da bir risk varsa alttan muayene riski arttirabilirmis,öyle demişti,bu doktorların tercihi biraz,kimi vajinal kullanıyor kimi karın ultrasonu, ben bir kere muayene olmuştum, çok sevimsiz gelmişti bana,iyi ki doktorum kullanmıyor diyorum

6+6 di dün ultrasonda, 7+1 olunca 7. Haftayi bitirip 8 e mi basliyorum şimdi Yoksa 6 bitiyor 7 ye mi basliyorum?benim kafam karışıyor bu hesaplamalarda bazen,aydinlatin beni kızlar

6+6 di dün ultrasonda, 7+1 olunca 7. Haftayi bitirip 8 e mi basliyorum şimdi Yoksa 6 bitiyor 7 ye mi basliyorum?alttaki hesaplayicida 8. Haftadasinizi gorunce benim kafam karışti hesaplamalarda ,aydinlatin beni kızlar

Hayir 6+6 olunca bir gun sonra 7 hafta oluyosun bir hafta sonra 8 hafta olacak yani 7+1 7+2 7+6 kadar gidecek

kızlar dün kahverengi leke geldi çok tedirgin oldum hemen doktora gittim. Doktorum ultrason muayenesinde herşey normal gözüküyor dedi. 6+5 oldum ama hala kalp atışını duyamadık. Pazartesi tekrar kalp atışını duymak için kontrole çağırdı. Lekelenmeye karşı önlem olarak progestan 200 mg lık hap verdi. sabah akşam 1'er tane içeceğim. Bugün yine hafif kahverengi leke geldi çok korkuyorum. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?

Cnm stres yapma ayaklarini yuksege kaldir yat dinlen uzulme bebiside uzme bizde 5+5 ken sadece kese var bebek gozukmuyo dediler stres yaptim cok cok sukur 6+3 grduk bosuna stres yapip bebiside uzme kanama olurmus genelde yerlesiyodur o

malesef bende de aynı sıkıntı var bir süredir kahverengi akıntım var doktorum bana da progestan 200 mg verdi ve ben günde 3 defa içiyorum o ilaç düşük önleyici die duydum . ilaç kullanmayla akıntımda gecmedi yinede stres yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…