- 22 Ağustos 2014
- 121
- 58
- 23
- 35
cips yemesem bile kola vs içiyorum malesef hç sağlıklı beslenmiyorum sağlıklı seyler midemi bulandırıyorKizlar bisey sorcam size cips yiyomusunuz cok cnm cekti zor tutuyorum kendimi
Bende kola falan icmiyom ama cips vs aluskanliklardan vaz gecmek cok zorcips yemesem bile kola vs içiyorum malesef hç sağlıklı beslenmiyorum sağlıklı seyler midemi bulandırıyorhiç böle hayal etmezdim hamileliğimde çok dikkat edeceğim sağğlıklı besleneceğim derdim hep demek büyük konuşmusum
7. Hafta başlıyor yanı,haftaya bugün 7. Hafta bitmiş olacak,doğru anladım di mi?Hayir 6+6 olunca bir gun sonra 7 hafta oluyosun bir hafta sonra 8 hafta olacak yani 7+1 7+2 7+6 kadar gidecek
Ben de dün 6+6 dim,bebeği gordum ama doktorum kalp atışını sonraki muayeneye bıraktı,şimdi duymak için ısrar edersem zarar verebilirim dedi ama hg hemsiresine dosyaya işletirken kalp atımı pozitif dedi,karından bakıyor doktorum,belki bebek çok küçük olduğundan zorlamak istemedi tam sebebini bilmiyorum,ikinci gebelik olunca çok takilmadim ben,bazen bir gün bile çok fark ediyor,katlayarak büyüyor bebek ilk uç ay cunkukızlar dün kahverengi leke geldi çok tedirgin oldum hemen doktora gittim. Doktorum ultrason muayenesinde herşey normal gözüküyor dedi. 6+5 oldum ama hala kalp atışını duyamadık. Pazartesi tekrar kalp atışını duymak için kontrole çağırdı. Lekelenmeye karşı önlem olarak progestan 200 mg lık hap verdi. sabah akşam 1'er tane içeceğim. Bugün yine hafif kahverengi leke geldi çok korkuyorum. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Ewet cnm7. Hafta başlıyor yanı,haftaya bugün 7. Hafta bitmiş olacak,doğru anladım di mi?
ben dün yedim valla hem de ruffles maxi tırtıklısından:)abartmamak kaydıyla yedim vallaKizlar bisey sorcam size cips yiyomusunuz cok cnm cekti zor tutuyorum kendimi
hoşgeldiniz aramıza:)selam güzel haziran anne ve adayları...bende inşallah haziran annesi olarak hepinize sağlıklı, hayırlı, mutlu doğumlar ve gönlünüzdekinin nasip olmasını diliyorum..bende aranıza yeni geldim:)
kızlar dün kahverengi leke geldi çok tedirgin oldum hemen doktora gittim. Doktorum ultrason muayenesinde herşey normal gözüküyor dedi. 6+5 oldum ama hala kalp atışını duyamadık. Pazartesi tekrar kalp atışını duymak için kontrole çağırdı. Lekelenmeye karşı önlem olarak progestan 200 mg lık hap verdi. sabah akşam 1'er tane içeceğim. Bugün yine hafif kahverengi leke geldi çok korkuyorum. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
hoşgeldiniz aramıza:)
canım bana da devlette ki doktor rennie verdi ama sağlık ocağındaki doktor dramamie verdi canım ama genelde rennie yi kullanıyorum ama tam olarak rahatlatmıyor benii çok zorlanıyorumcanım ben premesis aldım doktorum tavsiyesiyle kimyasal değil diye hatta geçen burdada yazdım pek cevap verenim olmadı. işe yaramıyor canım
hoşgeldin canımm :)selam güzel haziran anne ve adayları...bende inşallah haziran annesi olarak hepinize sağlıklı, hayırlı, mutlu doğumlar ve gönlünüzdekinin nasip olmasını diliyorum..bende aranıza yeni geldim:)
inşallaahh canımm, bebişine bizden de çookkk selam söylekızlar yarın doktor kontrolüm var minişimle buluşacağız inşallah çok çok mutluyummmm inş herşey yolundadır
hoşgeldin canımm :)
inşallaahh canımm, bebişine bizden de çookkk selam söyle
hoşgeldiniz :)selam güzel haziran anne ve adayları...bende inşallah haziran annesi olarak hepinize sağlıklı, hayırlı, mutlu doğumlar ve gönlünüzdekinin nasip olmasını diliyorum..bende aranıza yeni geldim:)
Ne kadar yaniben dün yedim valla hem de ruffles maxi tırtıklısından:)abartmamak kaydıyla yedim valla
hoşgeldiniz :)
Canım pztesi gittiğimde gördük pıtpıtlarını duyduk çok şükür. Sen ne yaptın çok fazla giremiyorum ben oğlum var onunla ilgilen evle ilgilen vakit kalmıyor. Birde bu bulantı mahvetti beni dün 2serumla kendime zor geldimCanm ne zaman çağırdı tekrar kontrole inşallah görünür ikimizin minikleride Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?