2016 haziran anneleri

Bu sabah kontrolum vardı,9+1 olmusuz,belli belirsiz kipirdaniyordu,kalp atışını da duyduk,her şey yolunda dedi çok şükür, cinsiyeti 14. Haftadan önce söylemem dedi :) kesin emin olunca söylüyor benim doktorum,netteki eğlenceli tahmin yöntemlerinin bazısına gore kızım bazısına gore oğlum olacak :) rus takvimine gore kızım çin takvimine gore oğlum olacak :) Annemin yöntemini de anlatayım,çevredeki tüm gebelerde uyguladığını ve sasmadigini söylüyor,kanepeye hamile bayanin haberi olmadan iki minder konur (mutfaktaki iki sandalye de olur,minderleri varsa) birinin altına bıçak diğerinin altına makas konur,sonra hamile bayan içeri çağrılır ve içinden ilk gelene oturması istenir,bıçağa oturursa erkek makasa oturursa kız demektir.annem dün yaptı bıçağa oturdum,bakalım ne çıkacak,eglencesine yapmak isteyenler deneyin bakalım :)

Canım benim annem de senin dediğin şeyi yaptı bana :) Gidip pat diye makasın üzerine oturuverdim. hiç şaşmaz diyo ama bakalım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da... Ben aralığın 12 sinde gideceğim kontrole. ikili test yapılacak. İkili testi yaptıran var mı? Sonuçlarınız nasıl?

amin inşallah cnm

Merhaba suflesutlac yaptırdım 2li test.. ense kalınlığı 1 mm kan sonucumu salı alacağım.. alınca yazarım hemen.. enseye göre çok iyi risk yok dedi.. 3mm ve üzeri risk olabiliyormuş.. bebeğin gelişimi gayet iyi ve çok hareketli dedi.. 10 dakika yakalayamadı hatta :) inşallah seninde sonuçlar verdiğinde iyi gelecek..

Çok sevindim senin adına canım. İnşallah bizimki de böyle temiz çıkar

Merhaba kizlar benimde bugün kontrolüm vardi 10+6 haftalik olmuşuz. Cok sukur bi sıkıntı yok. Baya şekillenmis hareketlenmisti. İki hafta sonra yeniden gidecegiz ikili test icin. Ben yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim. Cinsiyet icin daha erken 16. haftada kesin belli olur dedi.

ultrason kagıdını verdımı tatlım paylaşabılırmısın benım bebıs kucuk cıkıyo benim son adet tarihim 13 eylül

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. İkili test de yaptırdım suflesutlac . ense kalınlığı vs normalmiş ama değerini hatırlamıyorum. dr gelişimi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi. Ben 11+2deyim ama ultrasonda 11+6 çıktı. Kan testi haftaya çıkacak. Bide cinsiyeti kız gibi dedi :)
Başka ikili test yaptıran ya da dr u cinsiyet tahmininde bulunan var mi merak ettim :)

Biz de haftaya gitcez 12 olcaz ozaman ikili testten korkuyorum cinsiyet belli olur ihsallah

Biz de haftaya gitcez 12 olcaz ozaman ikili testten korkuyorum cinsiyet belli olur ihsallah

Korkma canım, inş herşey yolundadır bebeğin gayet sağlıklıdır dert etme :)

Kizlar biz simdi 11 haftalik olduk siz de belirtiler neler biraz rahatladim ben siz de durumlar nasil

Benim bulantılarım azaldı, zaten öyle her gün kusmuyordum ama bulantim oluyordu. Simdi daha rahatım. Daha çok uyukluyorum gün içinde. Daha cabuk yoruluyorum, daha sık acıkıyorum ve wc ye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…