2016 haziran anneleri

Günaydın. Güzel Anneler akıntılar kaşıntılar 2li testler cinsiyetler konuşulmuş. Akıntıyı bende Selpak ile çözdüm mümkünse kağıt havlu en iyisi oluyor.mantarla vedalaştım çok şükür. Mide bulantım doktorumun verdiği Zencefil özlü ilaç sayesinde Son buldu. 2li taramaya da 14 aralıkta gidicem inşallah hepimizin ki iyi çıkar. Bu arada hamilelik bağışıklığımı zayıflattı galiba yine hasta oldum ben

kızlar ben de bir konuda fikrinizi alayım göbek düşmesi de bir durum var bunu bileniniz var mı

Merhaba,bulantılarım bir tık hafifledi gibi ama yine de henüz geçmedi,12. Haftayı iple cekiyorum, ilk gebeligimde üçüncü aydan sonra bitmişti çünkü,yemek yemeyi özledim desem yeridir.evde bir de 3.5 yasında oğlum var,enerjimin düşük olması, surekli yatmak istemem onu biraz etkiledi sanırım,benimle oynamayı çok seviyor çünkü,dün hafif trip attı bana :) dün veli toplantısı için okula gittim kendi okuluna,ananeye gitti mecburen,giderken biraz bozuldu falan,ben de onu gönderince oturdum bi güzel ağladım son zamanlarda ihmal ediyorum diye hormonlar da sağolsun tabi,ikinci gebelik ilkinden daha mi zor ne!

Selam kızlar :) Şu akıntı sorununu ben de selpakla çözdüm süper fikirmiş vallahi :)

suflesutlac İyi yapmamışsın bence o peçete yüzünden çok enfeksiyon kaptım ben. Bi ara riske bile girdi bebeğim dikkatli ol. O peçeteler steril değil maalesef. Çarşafı yırt onu kullan daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…