2016 haziran anneleri

Kızlar Herkese günaydın hatta tünaydın olsun.. bugün sonuçlarımızı alcam bende baya heyecan stres yaptım.. bulantı ara ara devam ediyor ama şükür eskisi gibi değil şimdide ağzımda tuhaf ve geçmek bilmeyen bir tat var.. ne yapacağımı şaşırdım..

Aynen mide eksimesi gibi mi sonuclar kac gun icinde cikiyor

kızlar ikili test sadece down sendromu gibi bazı hastalıkların risk oranını gösterir,cinsiyeti belirlemez,cinsiyeti doktor söylemek isterse erken de söyleyebilir,ultrasonda bakarak söyler ama,test sonucunun olduğu kağıtta cinsiyetle ilgili bir bilgi olmaz.benim doktorum mesela 14. haftadan önce söylemem dedi,kesin emin olmak istiyormuş,Bebek küçükken yanılma payı oluyor dedi,bazı doktorlar daha erken de tahminde bulunabiliyor ama yanılabilirim 2-3 hafta sonra kesin söylerim diye yanılma payı da bırakıyorlar,o nedenle 12. haftada cinsiyeti öğrenirim diye düşünmeyin.

Arkadaşlar merhaba
Ben bugün siteye üye oldum ve 12. Haftalık hamileyim çok yprgun hissediyorum mide bulantım var ama kafamı karıştıran başka bişi ağzım çok kuruypr su içiyorum 2 dk sonra dudaklarım kupkuru oluyor bu normal mi annemle konuştum biraz önce acaba şeker mi çıktı dedi kafam karıştı sizde de aynı problem var mı

Dr bana 1 hafta önce elevit birde gyno verdi biri kan ilacı biri vitamin birde mide buşantısı için 2 aydır premisis kullanıyorum .Yanlız 2 gün kullanabildim vitaminle kan ilacını çok ağır geldiği için bıraktım ilaçtan kaynaklanacağını sanmıyorum hastaneyi aradım biraz önce ama dr um izindeymiş başka dr bağlattım ama oda dr nuzla görüşün dedi kimse bişi demek istemiyor yani

Bende de var ağız kuruluğu,ama daha 5 gün önce açlık şekerim ölçüldü,kontrolum vardı,doktorum çok iyi sonuçlar dedi,bence sekwerden değil de sindirim sistemindeki düzensizlikle alakalı,su an sadece folbiol alıyorum ben,o bitince elevite başla dedi doktorum,daha 10. Haftanın içindeyim,kansızlık vs yok,o nedenle ben bulantı ya ve mide asidi vs gibi etkenlere bağlıyorum bu ağız kurulugunu

nane şekeri fln denesen benim de ağzımda metalik bir tat vardı geçti

Kizlar selam. Cok acil bisey sormam lazim. Son bir saattir acayip bir üşüme, titreme ve az da olsa kasık agrim var. Sanirim biraz da atesim cikti. Acaba grip mi oluyorum yoksa baska birsey mi var telas yaptim cok. Daha once basina gelen var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…