- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
suflesutlac İyi yapmamışsın bence o peçete yüzünden çok enfeksiyon kaptım ben. Bi ara riske bile girdi bebeğim dikkatli ol. O peçeteler steril değil maalesef. Çarşafı yırt onu kullan daha sağlıklı.
Ben 2li tarama için gittiğimde dr cinsiyet tahmininde bulundu. Bazı dr lar emin olmadan söylemiyormuş.Arkadaşlar ikili testte cinsiyeti belli oluyo mu?
Kizlar akintiniz cok mu var benim cok yok sadece cok hareket edince oluyoYani canım olan bu maalesef peçete kullanma eskiler gibi çarşaf kullan emin ol en iyisi bu
aynen benimde öyle canımm. çok fazla ayakta kalınca veya çok yürüyünce oluyor. başka zaman hiç olmuyor. acaba bende mi bi anormallik varKizlar akintiniz cok mu var benim cok yok sadece cok hareket edince oluyo
bende görülmedi ama görümcem ikili test yaptırdığında cinsiyetini öğrenmiş.Arkadaşlar ikili testte cinsiyeti belli oluyo mu?
Gunaydin guzel annelerbende görülmedi ama görümcem ikili test yaptırdığında cinsiyetini öğrenmiş.
Kızlar Herkese günaydın hatta tünaydın olsun.. bugün sonuçlarımızı alcam bende baya heyecan stres yaptım.. bulantı ara ara devam ediyor ama şükür eskisi gibi değil şimdide ağzımda tuhaf ve geçmek bilmeyen bir tat var.. ne yapacağımı şaşırdım..
Bende de var ağız kuruluğu,ama daha 5 gün önce açlık şekerim ölçüldü,kontrolum vardı,doktorum çok iyi sonuçlar dedi,bence sekwerden değil de sindirim sistemindeki düzensizlikle alakalı,su an sadece folbiol alıyorum ben,o bitince elevite başla dedi doktorum,daha 10. Haftanın içindeyim,kansızlık vs yok,o nedenle ben bulantı ya ve mide asidi vs gibi etkenlere bağlıyorum bu ağız kurulugunuArkadaşlar merhaba
Ben bugün siteye üye oldum ve 12. Haftalık hamileyim çok yprgun hissediyorum mide bulantım var ama kafamı karıştıran başka bişi ağzım çok kuruypr su içiyorum 2 dk sonra dudaklarım kupkuru oluyor bu normal mi annemle konuştum biraz önce acaba şeker mi çıktı dedi kafam karıştı sizde de aynı problem var mı
nane şekeri fln denesen benim de ağzımda metalik bir tat vardı geçtiKızlar Herkese günaydın hatta tünaydın olsun.. bugün sonuçlarımızı alcam bende baya heyecan stres yaptım.. bulantı ara ara devam ediyor ama şükür eskisi gibi değil şimdide ağzımda tuhaf ve geçmek bilmeyen bir tat var.. ne yapacağımı şaşırdım..
1 haftada çıktı benim sonuçlarım. şükür risk yok harika dedi doktorAynen mide eksimesi gibi mi sonuclar kac gun icinde cikiyor
bulantı için şeker almıştım. azaldı gibi bulantılar eskiye göre. denedim canım ama şeker artık sanırım işlevini bıraktı bulantı yapıyor yediğimdenane şekeri fln denesen benim de ağzımda metalik bir tat vardı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?