- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
Evet riskli gebelik olduğu için araştırma hastahanesine gidiyorum zeynep kamile kızımda doğum acile gittim orda ultrasonla bakarken aaa kızmış dedi doktor zaten 1 saat sonra dogum yapıcam yeni söylüyor her halde görürlerse söylüyorlarEwet ilk bebegimiz cnm sizin birtek arastirma hastanesi sylemiyo diye biliyorum siz nerde oturuyosunuz devlete mi gittiniz hep
31 cm değil 31mm yaklaşık tahmin.. 39mm demiş olmalı doktorda yani 4 cm yaklaşık düz olarak.. önden değil tam gelişiyor.. her bebekte hafta olarak 3cm fark olabiliyor.. canım tahmini değer yaklaşık olarak.. ilk bebek mi bebeğinbu arada aklıma takılan bir şeyi daha sormak istiyorum kızlar. buradaki hesaplamada boy olarak 31 cm diyor bebek için. ben geçen hafta kontrole gittiğimde boyunu 39 cm olarak söyledi doktor. bu durumda benim bebek önden mi gitmiş oluyor. yoksa bu 31 cm bu hafta için tahmini bir değer mi?
İcini ferah tut canim kiz erkek farketmezEvet riskli gebelik olduğu için araştırma hastahanesine gidiyorum zeynep kamile kızımda doğum acile gittim orda ultrasonla bakarken aaa kızmış dedi doktor zaten 1 saat sonra dogum yapıcam yeni söylüyor her halde görürlerse söylüyorlar
31 cm değil 31mm yaklaşık tahmin.. 39mm demiş olmalı doktorda yani 4 cm yaklaşık düz olarak.. önden değil tam gelişiyor.. her bebekte hafta olarak 3cm fark olabiliyor.. canım tahmini değer yaklaşık olarak.. ilk bebek mi bebeğin
Ayy evet ya mm demisti ama ben inatla cm demeye devam ediyorum :) evet ilk bebek, insallah sag salim kucagima almak nasip olur31 cm değil 31mm yaklaşık tahmin.. 39mm demiş olmalı doktorda yani 4 cm yaklaşık düz olarak.. önden değil tam gelişiyor.. her bebekte hafta olarak 3cm fark olabiliyor.. canım tahmini değer yaklaşık olarak.. ilk bebek mi bebeğin
düşük tehdidini önleyen bir hap. yan etkisi uykudur. hatta gündüz içerseniz araba bile kullanmayın derler o yüzden yazdımBurdada ama o haptan almadım ben kastettiğin hap ne için onuda anlamadım
amin canım. aslında içim rahat annem ve ablamda da hamileliklerinin ilk üç ayında her zaman lekelenmeler olmuş. rahim ve kese çevresinde kanama yok ama doktor yine bir önlem amaçlı progestan verdi. bir yandan da düşecek bebeği bu ilaçla tutamayız ama bir önlem işte diye vurguladı. şükür sadece lekelenme. yine ne olacağını Allah bilir tabi.Hmm anladım Hamdolsun kullanmıyorum ben onu kimseye kullandırmasın Allah
Amin canım. Allah korusun bebişlerimizi.Kalbini ferah tut arkadaşım Allahın izniyle hiç bir şey olmaz hepimiz sağlıklıca kucağmızA alalım Allah isteyen herkese nasip etsin
amin inşallah hepimizin sağ salim kucağına almak nasip olsun ...Ayy evet ya mm demisti ama ben inatla cm demeye devam ediyorum :) evet ilk bebek, insallah sag salim kucagima almak nasip olur
Günaydın kasık ağrısı bazen bende de oluyor rahim büyüyor diye düşünüyorum.Bel ağrısı da uzun süre aynı pozisyonda oturarak çalıştığım için oluyor ama sık değil.Dr.una sor yine de hatta bizi de bilgilendirirsin.günaydın anne adayları, nasılsınız? benim bugün biraz kasık ve bel ağrım varnormal midir acaba? kontrolüm cumartesi.
ben decavit içiyorum.11.haftada başladıkGünaydın Kızlar vitamin balık yağı ve demir ilacına başladık folik asiti bıraktık biz.. 2li testten sonra.. balık çok severdim ama şimdi adını duymak istemiyorum.. sizlerde başladınız mı..
Bizde 12 hafta basladik decaviteben decavit içiyorum.11.haftada başladık
dr bana ilk kontrolümden beri verdi, o zamandan beri içiyorumBizde 12 hafta basladik decavite
Pazartesi akşamı çok hafif kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedi,salı da gelmedi çarşamba akşamı yine çok hafif kahverengi lekelenme oldu,ama arkasından yine normal beyaz akıntı,ilk gebeligimde hiç yasamadigimdan ertesi sabah doktorumu aradım,gel bir bakalım dedi,akşam gittim,hiç sorun yok, her şey normal gorunuyor dedi,yine de önlem olarak progestan yazdı,5 gün iç sonraki 3 gün hiç lekelenme olmazsa bırak dedi.ben endişeli değilim açıkçası,kahverengi akıntıdan değil pembe ya da kırmızı kanamadan korkun derler,o nedenle sen de içini ferah tut,gebelerin bir kısmında bu lekelenme olabiliyormus, tam sebebi bilinmese de bebek yer değiştirirken ya da rahim büyürken kılcal damar çatlaması olabiliyormus,kahverengi olması kanamanın olup bittiğini ve sonradan vücuttan atıldığını gosteriyormus,bir de nasibi varsa dünyaya gelir yoksa da elimizden bir şey gelmez,stres yapıp kafaya takmak daha olumsuz etkiler gebeligiamin canım. aslında içim rahat annem ve ablamda da hamileliklerinin ilk üç ayında her zaman lekelenmeler olmuş. rahim ve kese çevresinde kanama yok ama doktor yine bir önlem amaçlı progestan verdi. bir yandan da düşecek bebeği bu ilaçla tutamayız ama bir önlem işte diye vurguladı. şükür sadece lekelenme. yine ne olacağını Allah bilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?