- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
oo harika keşke buraya da yağsa kışın en güzel tarafı kar ama ben hep hüzünlenirim Allah evi barkı olmayanlara yardım etsin bu soğukta çok zorBizim burda tonla kar var gönderebilirim
Hoşbuldum benim 3. Gebelik 1 oğlum birde kızım var allah herkesin gönlüne göre versin ben kızıda oglanıda tatdım şimdiki daha belli değil öğrenmeyide düşünmüyorum ama çok merak edersem dayanamassam o baskahoşgeldin cnm :)
Bende çok seviyorum kar yağışını pencereden dısarıyı seyretmeyi her mevsimin ayrı bi güzelliği varkar yağsa mikroplar kırılır en azından dikkat edelim sıkı sıkı giyinelim bebişimiz de biz de üşümeyelim hanımlar
Ewet cnm ben ogrendim erkek ikili teste gittim cok sukur ii ense burun kalinligina bakildi kan da ii cikar ihsallahKızlar cinsiyet ögrenenler varmı
Darisi basinizaEwet cnm ben ogrendim erkek ikili teste gittim cok sukur ii ense burun kalinligina bakildi kan da ii cikar ihsallah
Çok sevindim ilk bebekmi bende ikili testi yaptırdım sonucum çıkmış ama daha doktora gitmedim cuma günü inşallah ben devlet hastahanesine gidiyorum onlar cinsiyet söylüyormu bilgin varmıEwet cnm ben ogrendim erkek ikili teste gittim cok sukur ii ense burun kalinligina bakildi kan da ii cikar ihsallah
Ewet ilk bebegimiz cnm sizin birtek arastirma hastanesi sylemiyo diye biliyorum siz nerde oturuyosunuz devlete mi gittiniz hepÇok sevindim ilk bebekmi bende ikili testi yaptırdım sonucum çıkmış ama daha doktora gitmedim cuma günü inşallah ben devlet hastahanesine gidiyorum onlar cinsiyet söylüyormu bilgin varmı
Aynen cnm bende baktim cok az vardi benimde kilcal damarlar galibaiyi gidiyor şimdilik cnm.. evet oldu bende ama öyle oluk oluk kanamadı burnum.. tesadüf gördüm 2 kere. bunda da korkulcak bişey yok. hamilelikten dolayı değişen hormonlar ve kan basıncı zaman zaman yapabiliyormuş.. bunu da okudum ve doktora sordum :)
maşallah allah nazarlardan saklasın sizin bebiş ne kadarlık şuanEwet cnm ben ogrendim erkek ikili teste gittim cok sukur ii ense burun kalinligina bakildi kan da ii cikar ihsallah
İyi gecelerEwet cnm ben ogrendim erkek ikili teste gittim cok sukur ii ense burun kalinligina bakildi kan da ii cikar ihsallah
Gunaydin 12 haftalik olduk siz?İyi geceler
Siz kaç haftalık hamilesiniz
Amin ihsallah 12 haftalik oldukmaşallah allah nazarlardan saklasın sizin bebiş ne kadarlık şuan
Hayırlı olsun çok sevindimDarisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?