2016 haziran anneleri

ben de haftaya gideceğim kontrole. doktor ikili test dedi ama ben yaptırmaya düşünmüyorum. yaptırmak istemiyorsan bile gel sadece ultrasonda ense kalınlığını ölçeriz dedi. cinsiyet konusunda yorum yapar mı diye de merak ediyorum ama sanırım 12. haftada söyleyen doktor pek olmuyor. 16. haftayı mecbur bekleyeceğiz gibi duruyor.

bu arada aklıma takılan bir şeyi daha sormak istiyorum kızlar. buradaki hesaplamada boy olarak 31 cm diyor bebek için. ben geçen hafta kontrole gittiğimde boyunu 39 cm olarak söyledi doktor. bu durumda benim bebek önden mi gitmiş oluyor. yoksa bu 31 cm bu hafta için tahmini bir değer mi?

Ewet cnm ben ogrendim erkek ikili teste gittim cok sukur ii ense burun kalinligina bakildi kan da ii cikar ihsallah
Çok sevindim ilk bebekmi bende ikili testi yaptırdım sonucum çıkmış ama daha doktora gitmedim cuma günü inşallah ben devlet hastahanesine gidiyorum onlar cinsiyet söylüyormu bilgin varmı

Çok sevindim ilk bebekmi bende ikili testi yaptırdım sonucum çıkmış ama daha doktora gitmedim cuma günü inşallah ben devlet hastahanesine gidiyorum onlar cinsiyet söylüyormu bilgin varmı
Ewet ilk bebegimiz cnm sizin birtek arastirma hastanesi sylemiyo diye biliyorum siz nerde oturuyosunuz devlete mi gittiniz hep

Aynen cnm bende baktim cok az vardi benimde kilcal damarlar galiba

Kızlar selpak kullanımı steril mi değil mi konusu geçmiş önceki sayfalarda,öncelikle şunu söyleyeyim ne selpAk ne günlük ped ne hijyenik ped ne de giydigimiz iç çamaşırı zaten steril değildir,steril bir şeyler kullanmak istiyorsanız giydiginiz çamaşırı da ya da tülbent vs gibi bir bez kullanacaksaniz onu da önce kaynatıp sonra çok sıcak utuyle utulemeniz gerekir,yanı 90 derecede bile yikasaniz çamaşırlarınız steril olmaz,enfeksiyon vs riskiniz ya da tedavinin varsa steril kumaş ya da tülbent kullanmak daha doğru tabi ama kendi adıma en azından akıntı için gün!uk ped kullanmak ya da hiç bir şey kullanmamak yerine selpAk kullanmak alternatif ve ise yarar bir çözüm benim için,ilk gebeligimde de böyle yapmıştım,sanırım ilk buraya yazan da bendim. Ama dediğim gibi steril kullanmak demek kullanacaginiz malzemeyi sterilizasyon işlemi gerektirir,ben selpAk kullanımını burnumuzu ve ağzımızı sildigimiz düşünülürse zararsız bir seçenek olarak görüyorum,ve enfeksiyonun direk selpAk kaynaklı olmayabileceğini dusunuyorum

günaydın anne adayları, nasılsınız? benim bugün biraz kasık ve bel ağrım var normal midir acaba? kontrolüm cumartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…