- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
kafam karıştı şimdi bunu araştırıcam teşekkür ederim cnm sizin nasıl gidiyor. birde burun kanaması oldumu sizde deMerhaba 2li tarama yaptırdım ve en önemli tarama 2li 3lü taramaya göre diye internette bir yazı okumuştum.. yanlış bilgi vermek istemem. ama doktor bana gerek yok dese bile başka doktorda yaptırmak isterdim.. tercih tabi.. bende biraz evham varda :) bir kan alıp ense kalınlığı ölçülüyor neden yapmak istemedi doktor acaba. canım bi araştır 2li mi 3lü mü 4lü mü iyi.. ama ben 3 hafta sonra 3lü yaptırcam mesela. 2li 3lü ye göre daha iyi sonuç veriyor diye okudum..
ayyy canım yaaa çok geçmiş olsun. ne denir ki inan bilemedim. Rabbim sabırlar versin. doktor sebebiyle ilgili bişey dedi mi?Merhala arkadaslar. Dunku problemlerden sonra aksam 9 civari ani baslayan sancı ve kanama ile acilen hastaneye gittik. Ne yazik ki bebegimi kaybettimo kadar ani oldu ki.... allak bullak oldum resmen... sizlere veda ediyorum bir sure girmek istemiyorum siteye. Kendinize iyi bakin. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin...
çok üzüldüm geçmiş olsun. Allah sabır versinMerhala arkadaslar. Dunku problemlerden sonra aksam 9 civari ani baslayan sancı ve kanama ile acilen hastaneye gittik. Ne yazik ki bebegimi kaybettimo kadar ani oldu ki.... allak bullak oldum resmen... sizlere veda ediyorum bir sure girmek istemiyorum siteye. Kendinize iyi bakin. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin...
burun tıkanıklığı bende de oluyor. evde kalorifer yanıyorsa tıkanıklık artıyor. 1 litre suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı tuz ve yine 1 tatlı kaşığı karbonat koy erit. soğuyunca burnuna çek, çekemiyorsan boş bir burun spreyi şişesine boşalt bol bol sık. gün içinde aklına geldikçe burnunu bununla temizle faydasını göreceksin. üzerinde biraz kırıklık varsa soğuk algınlığı gibi bol limonlu ıhlamur iç. fakat adaçayından uzak dur canım. hamilelikte kullanımı tehlikeli. geçmiş olsun.selam hanımlar nasılsınız? bende de ağız kuruluğu oluyor 1 haftadır falan, birde sankı gripmişim gibi burnum tıkanıyor sanki. kasık ağrısı 3-4 gündür bende de var.
8. haftada başlayan bulantılarım devam ediyor. özellikle akşam trafiğinde servisle eve giderken araba beni mahvediyor.
hava da tam hastalık havası dikkat etmek lazım. inşaallahh hasta olmam. üzerimde kırgınlık var benimde. peki ıhlamuru günde ne kadar tüketebiliriz?burun tıkanıklığı bende de oluyor. evde kalorifer yanıyorsa tıkanıklık artıyor. 1 litre suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı tuz ve yine 1 tatlı kaşığı karbonat koy erit. soğuyunca burnuna çek, çekemiyorsan boş bir burun spreyi şişesine boşalt bol bol sık. gün içinde aklına geldikçe burnunu bununla temizle faydasını göreceksin. üzerinde biraz kırıklık varsa soğuk algınlığı gibi bol limonlu ıhlamur iç. fakat adaçayından uzak dur canım. hamilelikte kullanımı tehlikeli. geçmiş olsun.
ben bir fincan içtim. fazla içmeye korktum canım.hava da tam hastalık havası dikkat etmek lazım. inşaallahh hasta olmam. üzerimde kırgınlık var benimde. peki ıhlamuru günde ne kadar tüketebiliriz?
bende öyle düşünüyorum canım. yine de çok içmemek lazım benceben bir fincan içtim. fazla içmeye korktum canım.
Allah sabır Versin..Merhala arkadaslar. Dunku problemlerden sonra aksam 9 civari ani baslayan sancı ve kanama ile acilen hastaneye gittik. Ne yazik ki bebegimi kaybettimo kadar ani oldu ki.... allak bullak oldum resmen... sizlere veda ediyorum bir sure girmek istemiyorum siteye. Kendinize iyi bakin. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin...
çok üzüldüm moralim bozuldu Allah Sabır versin en yakın zamanda rabbim yavruna kavusturr ınsallah üzme kendini rabbimin vardır bir bildiğiMerhala arkadaslar. Dunku problemlerden sonra aksam 9 civari ani baslayan sancı ve kanama ile acilen hastaneye gittik. Ne yazik ki bebegimi kaybettimo kadar ani oldu ki.... allak bullak oldum resmen... sizlere veda ediyorum bir sure girmek istemiyorum siteye. Kendinize iyi bakin. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin...
iyi gidiyor şimdilik cnm.. evet oldu bende ama öyle oluk oluk kanamadı burnum.. tesadüf gördüm 2 kere. bunda da korkulcak bişey yok. hamilelikten dolayı değişen hormonlar ve kan basıncı zaman zaman yapabiliyormuş.. bunu da okudum ve doktora sordum :)kafam karıştı şimdi bunu araştırıcam teşekkür ederim cnm sizin nasıl gidiyor. birde burun kanaması oldumu sizde de
Merhala arkadaslar. Dunku problemlerden sonra aksam 9 civari ani baslayan sancı ve kanama ile acilen hastaneye gittik. Ne yazik ki bebegimi kaybettimo kadar ani oldu ki.... allak bullak oldum resmen... sizlere veda ediyorum bir sure girmek istemiyorum siteye. Kendinize iyi bakin. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin...
hoşgeldin cnm :)Merhaba bayanlar bende haziran annesiyim benide aranıza alırsınız allah herkese sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin kayıpları olanlara çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırlar
ilerleyen zamanlarda geçecektir.Mesela benim mide bulantım artık çok az,koku hassasiyetim azaldı.O kadar fenaydım ki şimdi şükrediyorum gerçekten zamanla haftalar ilerledikçe geçiyor.bulantı için şeker almıştım. azaldı gibi bulantılar eskiye göre. denedim canım ama şeker artık sanırım işlevini bıraktı bulantı yapıyor yediğimde
Merhaba bayanlar bende haziran annesiyim benide aranıza alırsınız allah herkese sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin kayıpları olanlara çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırlar
aynen yaaa, bende de bi kırgınlık varKızlar sanki dışarıda kar havası var dışarı çıkarken sıkı giyinin hamilelikte hastalık hiç cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?