Kizlar hemoroid problemim var bir de sag kasigimda agri var kizlar cok korkuyorum siz de boyle broblemler yasiyomusunuz
Ne kullanacağımızı şaşırdık valla, artik günümüzde herşey zararlı
günaydınn canımmGünaydın güzel annelere
nasıl gidiyor herşey yolunda inşgünaydınn canımm
çok şükür iyiyim canım. sadece akşamları eve giderken serviste mide bulantısı yaşıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum.nasıl gidiyor herşey yolunda inş
çok şükür iyiyim canım. sadece akşamları eve giderken serviste mide bulantısı yaşıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum.
siz nasılsını?[/QUOTE
Kizlar cok sukur ikili testimiz ii cikti rahim sinirda dedi kizlar progestan verdi vajinadan atilcak ikitane ayni durumu yasayan var mi
Doktor duplock diye surup verdi cnm o ii geliyokızlar kabızlık için ilaç kullanan var mı?
Sanirim yazilisi oyleydiDoktor duplock diye surup verdi cnm o ii geliyo
önemli kızlar
kızlar neredeyse 1 haftadır baş ağrısı çekiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum ve kabuslar görüyorum yoruluyorum sürekli dönüp durmaktan sizde varmı aynı belirtiler valla gerildim kaç gündür
bir de kaç kilo aldınız öğrenebilirmiyim
önemli kızlar
kızlar neredeyse 1 haftadır baş ağrısı çekiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum ve kabuslar görüyorum yoruluyorum sürekli dönüp durmaktan sizde varmı aynı belirtiler valla gerildim kaç gündür
bir de kaç kilo aldınız öğrenebilirmiyim[/QUOTsi
1kilo verdim ben 3 ayda hic almadim siz?
Gecmis olsun caninizi sıkan bi durum varsa o da etkiliyor olabilir baş ağrılarınızı. Ben 10. Haftada tartildigimda 800 gr almiştım.önemli kızlar
canımı sıkan hiç bişey yok ama bir haftadır özellikle akşamları baş ağrısı beni öldürüyorGecmis olsun caninizi sıkan bi durum varsa o da etkiliyor olabilir baş ağrılarınızı. Ben 10. Haftada tartildigimda 800 gr almiştım.
Biz 12+3ben 4 kilo aldım şimdilik kaçıncı haftadasınız
aaaaaa aynıyız nerdeyse ilk bebekmi sizinBiz 12+3
önemli kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?