2016 haziran anneleri

Kizlar hemoroid problemim var bir de sag kasigimda agri var kizlar cok korkuyorum siz de boyle broblemler yasiyomusunuz

Kasik ağrıları benim de vardı canım, özellikle 11+3 ile 12+2 lik dönemde, netten baktım sağ taraftaki ağrının sebebi bebek büyüdükçe onu tutan bağlar geriliyormus, oyuzden oluyormuş. Hem sağ kasigimda ağrı vardi hem de karin ağrım vardı, karin ağrımın sebebi de gaz problemiymiş. Hemoroide gelince hamilelik öncesi çok sık kabızlık yasayan biriydim ama hamilelikte az ve sık yiyorum bulantidan dolayı ve çok su içiyorum su an öyle bi sıkıntım yok çok şükür, kabız bile olmadim. Dikkat et hemeroit iyice artmasın, her defasında bepanthene sur, çok su iç, kuru kayısı filan ye normale döner inş. Geçmiş olsun.

Kizlar dun sancilandim doktora gittik rahim boyunun sinirda oldugunu soyledi pregestan verdi vajinadan 2 tane atilcakmis ayni durumda olan var mi cok sukur ikili testimiz ii cikti ihsallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz

önemli kızlar
kızlar neredeyse 1 haftadır baş ağrısı çekiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum ve kabuslar görüyorum yoruluyorum sürekli dönüp durmaktan sizde varmı aynı belirtiler valla gerildim kaç gündür
bir de kaç kilo aldınız öğrenebilirmiyim

Ben 1 kilo verdim 3 ayda hic almadim siz

Gecmis olsun caninizi sıkan bi durum varsa o da etkiliyor olabilir baş ağrılarınızı. Ben 10. Haftada tartildigimda 800 gr almiştım.

Bas ağrılarının olabileceğini okumuştum bi yerde. Geçmiş olsun.
Ben 7. Haftadan itibaren 2 kilo verdim, daha da almadim. Su an 12+6dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…