2016 haziran anneleri

Evet benimde migrenim var ve geçen haftalarda korktuğum başıma geldi 48 saat sürdü dr a sordum parol verdi günde 3 defa içebilirsin dedi o çok şükür biraz rahatlattı.ama sende dr una bi danış sormadan ilaç kullanma.buarada o kiloları nasıl verdiniz yaaaa ben daha şimdiden 3 kg aldım

Bulantılar sağolsun Ama çok alcam artık geceleri çok acıkıyorum normaldede zayıf değilimdir 63le hamile kaldm şimdi 60 kaçla doğururum bilmiyorum Z zimzum

çok şükür iyiyim canım. sadece akşamları eve giderken serviste mide bulantısı yaşıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum.
siz nasılsını?
inşallah geçecek hepsi biz o zamanları geride bıraktık artık çok şükür şimdi keyfini çıkarıyorum hamileliğin:))

Bende zayıf hamile kalmadım malesef 60 kiloydum bakalım sonlara doğru nolcak halimiz
kızlar vallahi sizin kilonuzda olmak isterdim.. ben 43 ile hamile kaldım 46 kiloyum şimdi boyum 1,65 ve hala zayıfım bulantım çok olmasına rağmen 3 kilo aldım seviniyorum vallahi :)

1-1.5 kilo arası verdim,hic tatli yiyemiyorum ve bulanti nedeniyle porsiyonlarimbiraz azaldi,boyum 1.60 hamile kaldigimda 53-54 kg arasiydim,su an 52-53 arasindayim, ilk gebeligimde de 12 kg almıştım,doğumdan sonra vermesi kolay olmustu,o nedenle tavsiyem kalorili gıdaları yerken abartmayin,özellikle son 3 ay daha çok iştah açılıyor ve kilo alınıyor o nedenle ilk aylarda kontrollü gidin,doktorum ilk hamileligimde 4. Ya da 5 ay 1.5 kilo birden aldığımı görünce uyarmıştı abartma yemek yemeyi diye,dikkatli beslenirseniz 15 kg dan fazla almadan doguma gidersiniz ki ideali 10-15 kg civarı almaktır,doğumdan sonra da süt gelsin diye aşırı şekerli gıdalar yemeyin,normalde dogum esnasında aldığımız kilonun 6-7 si zaten bebek ve amniyo sivisi ve vucutta tutulan sudur aslinda ve 10-15 arasi kilo aldığınızda kalan 5-6 kg vermek kolayken, sut yapsin diye surekli helva,hamur isi vs yediginizde o donem alinan kilolar vucuda yapisir ve gitmez,sütü yapan şeker değil bol su ve stressiz bir ortamdır,nacizane yazmak istedim.

baş ağrısı ara ara var. uykum tavşan uykusu. kilo da alamadım henüz. çok iştahsızım.

Bugun doktora gittik bebek 2 ay 3 haftalik dedi gelisiminde bi problemmi var dedim yooo gayet iyi dedi masallah muhtemel dogum 15 haziran diyo ya burdaki hesap yanlis ya da doktorunki doktora gore 11 haftalik hamileyim
Sizin tarihler doktorla tutuyormu

canım benimki de tutmuyor. ama gayet normal bebek. doktor ne derse ona bak sen.

Drla burdaki benimde tutmuyo ama ben dr un dediğini dikkate alıyorum.bende daha ikili test yaptırmadım ama inşallah iyi sonuç çıkar hepimizinde rahatlarız

Buradaki hamilelik takvimi son adet tarihini baz alarak hesaplıyor ama doktorlar ultrason ölçümünü baz alıyorlar, diyelim olması gereken ovulasyondan 5 gün sonra hamile kaldiniz buradaki takvime gore 5 gün geriden geliyorsunuz,o nedenle doktorunuz normal diyorsa endişe etmeyin,benim su an buradaki takvime gore 1 gün fark var ama ilk gebeliğim geç döllenmeydi ,o zaman SAT a gore fark daha coktu, doktorum olası doğum tarihini tekrar hesaplamisti, bunda tam ovulasyon haftamda hamile kalmisim, SAT la uyumlu gidiyor su an,bir de bazen bebek daha hızlı gelişip öne gecebiliyor ya da geriden gelebiliyor, bu sıkıntı değil endiselenmeyin, doktorunuz iyi diyorsa iyidir

E
merhaba ben 2 hafta sonra 3lü test yaptıracağım. çok şükür 2li test sonucum çok iyi çıktı.. siz yaptırdınız mı
evet benim Dr bi sorun yok dedi çok şükür değerler iyi dedi ama ünv araştırmadaki Dr kötü diyip korkuttu sonuçları atabilirmişsiniz?

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…