- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
inşallah geçecek hepsi biz o zamanları geride bıraktık artık çok şükür şimdi keyfini çıkarıyorum hamileliğin:))çok şükür iyiyim canım. sadece akşamları eve giderken serviste mide bulantısı yaşıyorum eve gidince genelde çıkarıyorum.
siz nasılsını?
ohhh süpeerrrinşallah geçecek hepsi biz o zamanları geride bıraktık artık çok şükür şimdi keyfini çıkarıyorum hamileliğin:))
kızlar vallahi sizin kilonuzda olmak isterdim.. ben 43 ile hamile kaldım 46 kiloyum şimdi boyum 1,65Bende zayıf hamile kalmadım malesef 60 kiloydum bakalım sonlara doğru nolcak halimiz
Doktor duplock diye surup verdi cnm o ii geliyo
önemli kızlar
kızlar neredeyse 1 haftadır baş ağrısı çekiyorum sabaha kadar uyuyamıyorum ve kabuslar görüyorum yoruluyorum sürekli dönüp durmaktan sizde varmı aynı belirtiler valla gerildim kaç gündür
bir de kaç kilo aldınız öğrenebilirmiyim
Bugun doktora gittik bebek 2 ay 3 haftalik dedi gelisiminde bi problemmi var dedim yooo gayet iyi dedi masallah muhtemel dogum 15 haziran diyo ya burdaki hesap yanlis ya da doktorunki doktora gore 11 haftalik hamileyim
Sizin tarihler doktorla tutuyormu
merhaba ben 2 hafta sonra 3lü test yaptıracağım. çok şükür 2li test sonucum çok iyi çıktı.. siz yaptırdınız mıMerhaba kızlar ikli test yaptıran varmı sonuçlar Nasıl?
Doktorla sizinki uyuyormu peki sasirdim kaldimcanım benimki de tutmuyor. ama gayet normal bebek. doktor ne derse ona bak sen.
evet benim Dr bi sorun yok dedi çok şükür değerler iyi dedi ama ünv araştırmadaki Dr kötü diyip korkuttu sonuçları atabilirmişsiniz?merhaba ben 2 hafta sonra 3lü test yaptıracağım. çok şükür 2li test sonucum çok iyi çıktı.. siz yaptırdınız mı
Yok cnm ne zaman asiri rahatsiz ederse ozaman cnm surekli diil simdi rahatladim ama hemoroit var sanirim buyuk apdestimin rengi siyaha yakin siz de bu durum var micanım düzenli olarak mı kullanıyorsun onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?