2016 haziran anneleri

kan ilacı ya da demir hapı vs alıyorsan o dışkı rengini siyaha ya da koyu yeşile falan çeviriyor,kullandığın vitaminin içinde demir varsa ondan da olabilir

Yok cnm ne zaman asiri rahatsiz ederse ozaman cnm surekli diil simdi rahatladim ama hemoroit var sanirim buyuk apdestimin rengi siyaha yakin siz de bu durum var mi

kan ilacı ya da demir hapı vs alıyorsan o dışkı rengini siyaha ya da koyu yeşile falan çeviriyor,kullandığın vitaminin içinde demir varsa ondan da olabilir

evet omega 3 verdi doktorum bu hafta.Söyledim balık yıllardır yiyemiyorum ayrıca hamilelik başlangıcında tavuktanda iğrendim :)) nasıl olucak bilmiyorum omega 3 aldım ama henüz içemedim sanki kokucakmış gibi geliyor ( Balığa dair herhangi bir belirtisi oluyormu kapsülü yuttuktan sonra?

E

evet benim Dr bi sorun yok dedi çok şükür değerler iyi dedi ama ünv araştırmadaki Dr kötü diyip korkuttu sonuçları atabilirmişsiniz?
canım hiç dert etme bence de normal sonuçlarım yanımda değil ama aklımda kalanları yazayım.. yaş riskinden belki öyle dedi ama bi doktora daha git derim aklında kalmasın..
bende ense kalınlığı nuchal yazan yani 1mm ,
kombine risk 1:10000
ikili test 1800 yada 900 lü rakamdı hatırladığım
yaş riski : 1:984 civarı
trisomy 10000
aklımda kalanlar bu akşam bakıp atmayı denerim yinede.. içini ferah tut..:
1:240 ve altı 1:110 gibi mesela sonuçlar riskli diye biliyorum.. ki bebişinin ense kalınlığıda normal..

imom içtim 1 gün bende bulantı yaptı ama ocean plus limon aromalı ve suyla içiliyor ve ben içtikten sonra hiç ama hiç hissetmedim. ağzında bekletmeden suyla içtiğinde anlaşılmıyor bile.. imom olan küçük bir omega 3 ama ocean plus biraz büyük :) ben koku hiç hissetmedim canım doktorun ne yazdı sana

Yok cnm ne zaman asiri rahatsiz ederse ozaman cnm surekli diil simdi rahatladim ama hemoroit var sanirim buyuk apdestimin rengi siyaha yakin siz de bu durum var mi

anladım canım sağol. dışkıda renk değişikliği bende de var. demir hapından dolayı oluyormuş.

Kizlar bugun kontrolum vardi cok sukur he sey yolunda elleri ayaklari falan net bir sekilde goruluyor artik. İkili testi yaptirmadim. İstemedigime dair doktor bi kagit imzalatti. Cinsiyeti icin %60 erkek ama bir sonraki kontrolde tam belli olu dedi. Bakalim hayirlisi...

gözün aydın:)))

Kizlar burun tikanikligi yasayan var Mi bas agrisi ozellikle gece cok kotuyum kizlar
aynı sorun bende de var aşırı baş ağrısı çekiyorum doktorum bir nöroloğa görün dedi ama henüz gitmedim. İlaç da kullanmıyorum kendine işkence etmene gerek yok parol içebilirsin dedi ama bir faydası olmuyor denedim :) başım ağrıyınca karanlıkta uzanıyorum sadece.

Kızlar aynı dert bendede var yaa parol da çok etkili bi ilaç değil hemen etkisi geçiyo geri başlıyo burun tıkanıklığı filan çok oluyo birde sırt üstğ yatınca elimi karnımda gezdirirken bi sertlik var bebekmi acaba o erkenmi daha bilemedim ki Z zehrus baskaya H hozbey

Kasilman filan var mi rahim boyunu olctuler benim de sertlik var diye cok sukur 4 cikti iimis

Burun tıkanıklığı bende de var, hamilelikten kaynaklı ödem oluşuyormuş o da burun tıkanıklığına sebep oluyormuş

Kızlarrr sanırımm gripp oluyorummm boğazım ağrıyo burnum tıkandı başım ağrıyoo ilaçta kullanmak yokk sıkıntı yaaa napcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…