- 13 Ağustos 2015
- 293
- 66
- 28
- 35
Benim de ii cok sukur bazi doktorlar 3 lu testi onermiyor 4 yaptirin diyor 16+5 ken gidicem sizi kac haftallikken cagirdimerhaba ben 2 hafta sonra 3lü test yaptıracağım. çok şükür 2li test sonucum çok iyi çıktı.. siz yaptırdınız mı
ultrason boyutu önemli Dr.un dediği en doğrudur.Doktorla sizinki uyuyormu peki sasirdim kaldim
Dogru cnm tesekkurlerultrason boyutu önemli Dr.un dediği en doğrudur.
Yok cnm ne zaman asiri rahatsiz ederse ozaman cnm surekli diil simdi rahatladim ama hemoroit var sanirim buyuk apdestimin rengi siyaha yakin siz de bu durum var mi
kan ilacı ya da demir hapı vs alıyorsan o dışkı rengini siyaha ya da koyu yeşile falan çeviriyor,kullandığın vitaminin içinde demir varsa ondan da olabilir
evet omega 3 verdi doktorum bu hafta.Söyledim balık yıllardır yiyemiyorum ayrıca hamilelik başlangıcında tavuktanda iğrendim :)) nasıl olucak bilmiyorum omega 3 aldım ama henüz içemedim sanki kokucakmış gibi geliyormerhaba ocean plus 1200 mg balık yağı
Her kapsülde; 1200 mg Balık yağı
EPA : 384 mg
DHA : 252 mg
Toplam Omega3 : 780 mg
sadece omega 3 bu.. doktoruna yine de danış.. imom diye bi balık yağı daha var.. içeriğine bakınca vitamin vs var ve omega 3 düzeyi baya düşük.. ekstra vitamin kullandığım için sadece bunu önerdi doktorum.. sağlık ocağı ve arkadaşımda önerdi özeldeki doktorda.. ben tavsiye ederim.. bende balık süremediğim gibi görmeye tahammül edemiyorum..
canım hiç dert etme bence de normal sonuçlarım yanımda değil ama aklımda kalanları yazayım.. yaş riskinden belki öyle dedi ama bi doktora daha git derim aklında kalmasın..E
evet benim Dr bi sorun yok dedi çok şükür değerler iyi dedi ama ünv araştırmadaki Dr kötü diyip korkuttu sonuçları atabilirmişsiniz?
imom içtim 1 gün bende bulantı yaptı ama ocean plus limon aromalı ve suyla içiliyor ve ben içtikten sonra hiç ama hiç hissetmedim. ağzında bekletmeden suyla içtiğinde anlaşılmıyor bile.. imom olan küçük bir omega 3 ama ocean plus biraz büyük :) ben koku hiç hissetmedim canım doktorun ne yazdı sanaevet omega 3 verdi doktorum bu hafta.Söyledim balık yıllardır yiyemiyorum ayrıca hamilelik başlangıcında tavuktanda iğrendim :)) nasıl olucak bilmiyorum omega 3 aldım ama henüz içemedim sanki kokucakmış gibi geliyor( Balığa dair herhangi bir belirtisi oluyormu kapsülü yuttuktan sonra?
Doktorla sizinki uyuyormu peki sasirdim kaldim
Yok cnm ne zaman asiri rahatsiz ederse ozaman cnm surekli diil simdi rahatladim ama hemoroit var sanirim buyuk apdestimin rengi siyaha yakin siz de bu durum var mi
gözün aydın:)))Kizlar bugun kontrolum vardi cok sukur he sey yolunda elleri ayaklari falan net bir sekilde goruluyor artik. İkili testi yaptirmadim. İstemedigime dair doktor bi kagit imzalatti. Cinsiyeti icin %60 erkek ama bir sonraki kontrolde tam belli olu dedi. Bakalim hayirlisi...
aynı sorun bende de var aşırı baş ağrısı çekiyorum doktorum bir nöroloğa görün dedi ama henüz gitmedim. İlaç da kullanmıyorum kendine işkence etmene gerek yok parol içebilirsin dedi ama bir faydası olmuyor denedim :) başım ağrıyınca karanlıkta uzanıyorum sadece.Kizlar burun tikanikligi yasayan var Mi bas agrisi ozellikle gece cok kotuyum kizlar
Kızlar aynı dert bendede var yaa parol da çok etkili bi ilaç değil hemen etkisi geçiyo geri başlıyo burun tıkanıklığı filan çok oluyo birde sırt üstğ yatınca elimi karnımda gezdirirken bi sertlik var bebekmi acaba o erkenmi daha bilemedim ki Z zehrus baskaya H hozbey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?