Ama devlete gidiyorum. özele bu hafta başlıycam.. iki yerde devam etmek istiyorum ama devlette pek fazla kazanç amaçlı bakmıyorlar olaya benim fikrim..tabi sağlık sektörü de kazanmalı birazcık:)
merhaba cnm.doktor bana krilom omega 3 verdi.bende sabah kahvaltıdan önce alıyorum üstüne yiyip içince çok sıkıntı olmadı.akşmları alıyordum gece koku yapınca sabaha almaya başladım.imom içtim 1 gün bende bulantı yaptı ama ocean plus limon aromalı ve suyla içiliyor ve ben içtikten sonra hiç ama hiç hissetmedim. ağzında bekletmeden suyla içtiğinde anlaşılmıyor bile.. imom olan küçük bir omega 3 ama ocean plus biraz büyük :) ben koku hiç hissetmedim canım doktorun ne yazdı sana
BiZ bugün hastaneye gittik büyüük bir heycanlA ama bizim minik dönüpte yüzümüze bakmadı küsmüş bizeCinsiyetinide göstermedi
Arkasını dönüp saklayanlar genelde kız çıkıyor sanki,hadi bakalım :)BiZ bugün hastaneye gittik büyüük bir heycanlA ama bizim minik dönüpte yüzümüze bakmadı küsmüş bizeCinsiyetinide göstermedi
Can'ım sağol içime su serptim sonuç iyi dedi sorduğum Dr.lar Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım (âmin)canım hiç dert etme bence de normal sonuçlarım yanımda değil ama aklımda kalanları yazayım.. yaş riskinden belki öyle dedi ama bi doktora daha git derim aklında kalmasın..
bende ense kalınlığı nuchal yazan yani 1mm ,
kombine risk 1:10000
ikili test1800 yada 900 lü rakamdı hatırladığım
yaş riski : 1:984 civarı
trisomy10000
aklımda kalanlar bu akşam bakıp atmayı denerim yinede.. içini ferah tut..:
1:240 ve altı 1:110 gibi mesela sonuçlar riskli diye biliyorum.. ki bebişinin ense kalınlığıda normal..
merhaba arkadaşlar bende 14. haftamın içindeyim. Benimde 2 haftadır aşırı baş ağrılarım var. gece yarısı uykumdan ağrı ile uyanıyorum o derece. burnumda tıkanıyo sık sık. özellikle akşamları. umarım hamileliğin yan etkilerindendir kötü bişey yoktur. ben yarın bir nörologa gidicem.aynı sorun bende de var aşırı baş ağrısı çekiyorum doktorum bir nöroloğa görün dedi ama henüz gitmedim. İlaç da kullanmıyorum kendine işkence etmene gerek yok parol içebilirsin dedi ama bir faydası olmuyor denedim :) başım ağrıyınca karanlıkta uzanıyorum sadece.
merhaba arkadaşlar bende 14. haftamın içindeyim. Benimde 2 haftadır aşırı baş ağrılarım var. gece yarısı uykumdan ağrı ile uyanıyorum o derece. burnumda tıkanıyo sık sık. özellikle akşamları. umarım hamileliğin yan etkilerindendir kötü bişey yoktur. ben yarın bir nörologa gidicem.
Kızlar ben cinsiyetini 14 haftada öğrendim oğluşum bacağını hemen açtı gösterdi çok şükür Allah'ıma ilk Bebek kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun diyorum!hemen maviş kıyafetler almaya başladık bide kıyafetleri alırken gülme kırizi tuttu eşimle beni minnacıklar ya bu kıyafetler insan bi tuhaf oluyor !!!
Bizimki niye göstermedi yaa arkasını döndüü bize bakmadı bileee
Amin canım çok sevindim adına..Can'ım sağol içime su serptim sonuç iyi dedi sorduğum Dr.lar Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım (âmin)
bizim miniş kız hemen de gösteriverdi:)))Bizimki niye göstermedi yaa arkasını döndüü bize bakmadı bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?