2016 haziran anneleri

Kızlarrr sanırımm gripp oluyorummm boğazım ağrıyo burnum tıkandı başım ağrıyoo ilaçta kullanmak yokk sıkıntı yaaa napcammm

Çok geçmiş olsun canım, tarhana çorbası, limon, soğan sarimsak tüket bence. İnş iyi gelir de vücut direncini arttırır, daha çabuk atlatırsın.

Çok teşekkür ederim. Ayy tarhanayıda hiç sevmemki annemin tavuk çorbasından yapıyım yani arabaşı çorbası Ayy ölüyorumm galibaa. Birde bişey sorcam sizlere her gece karnımın sağ tarafının acısıyla uyanıyorum sizdede varmı neler oluyo acaba ama inanılmaz bi ağrıı artık ilerisi acıyo sankii.

Cnm gecmis olsun cok 2 kasik bal 1 kasik tarcin 1 kasik toz zencefil karistir yee bogaz agrisina cok ii geliyo burnunada tuzlu suyla gargara yap yuzunu ilik duyla yika burnuna okyanus suyuda kullababilirsin ben de 2 gun de gecirdim bu sekilde o agri bendede oluyo du doktora gittim plasanta yukari cikiyomus baglari geriyomus korkulcak bisry yok dedi bir iki damla kanama olursa korkma dedi cnm ama ksrnin da geril me coksa rahim boyunuda olcturmeyi unut ma

Kızlar günaydın herkese.Haftasonu kontrolümüz vardı.Minişim için %80 kız dedi doktorumuz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.İnşallah sağlıkla,eli ayağı düzgün,vatana millete anasına babasına hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Benim de ii cok sukur bazi doktorlar 3 lu testi onermiyor 4 yaptirin diyor 16+5 ken gidicem sizi kac haftallikken cagirdi
mesajı yyeni gördüm kusura bakmayın... ben 2 li yaptırdım 3 lü için gideceğim.. şu var ki araştırdığıma göre 3 ve 4 lüden daha kesin tahmini sonuçta daha kuvvetli olan 2 li testmiş.. ben 23 ünden sonra gideğim.. 16.haftam bitecek sanırım o zaman.. 4 lü taramada bildiğim kadarıyla renkli ultrason. yaptırmayı düşünüyor musunuz siz

güanydın kızlar :) ben sadece 2li testi yaptırdım 3lü ve 4lüyü yaptırmayı düşümüyorum ama renkli ulturasına girmeyi düşünüyorum inşallah . birde cinsiyet tam olarak ne zaman belli oluyor ben de suan 12+4 deyim 21 aralıkta cağırdı doktorum gittiğimde inşallah 13+4 olacagım acaba belli olur mu ki cinsiyet :)

günaydın..2 li test sonucun iyiyse zaten dr 3 lü 4 lü test vermiyor.Eğer risk durumu olursa 3 lü ve 4 lüyü yaptırmanı önerirler.Cinsiyet konusuna gelince yanılma payı olabilir,kesin konuşamayabilir ama tahminde bulunabilir ben bu hafta öğrendim 15.haftamda yani.

sey belki eskilerde yazmıssınızdır ama gözümden kaçmıs olabilir sizin bebeğiniz kız mı erkek mi ,ilk bebğiniz mi :)

Z zehrus baskaya Tamam arkafaşım.içimi rahatlattın bizim hastane çok uzak öyle ha deyincede gidemiyoruz ama öyle bi ağrı yok yaa öldürüyo ve özellikle geceleri oluyo artıl ağrıdan öte acıyo gbi uykumdan uyandırıyo.

4 lu tarama renkli ulturason mu onu bilmiyodum cok sukur ikili test sonucumuz ii cikti cinsiyet tahminin de bulunuyolar benim ki erkek saglikli olsunlar da herseyin hayirlisi

4 lu tarama renkli ulturason mu onu bilmiyodum cok sukur ikili test sonucumuz ii cikti cinsiyet tahminin de bulunuyolar benim ki erkek saglikli olsunlar da herseyin hayirlisi
tabi ki herşeyin hayırlısı.. ama bu kadar nimet varken testler vs ne gerekse yaptıracağım ben.. cinsiyetimiz henüz belli değil bizim :) heyecanla bekliyorum bende.. zaten 16. haftada netleşiyormuş cinsiyet.. Sağ salim sağlıklı sıhhatli alalım inş kucağımıza..

günaydın.. 2li testim için doktorum harika dedi 3lü test var 16.haftada dedi.. riskim yok ve 3 lü yapılacak.. demek ki dokotrdan doktora fark var.. ki çağırmasa niye der dururdum sanırım evhamımdan :)

oo benm daha aşağı yukarı 3 haftam var desenize ,neyse sağlıklı sıhhhatlı olsunda bekleyeylim daha cok bekleyeceğiz nasıl olsa :)

günaydın.. 2li testim için doktorum harika dedi 3lü test var 16.haftada dedi.. riskim yok ve 3 lü yapılacak.. demek ki dokotrdan doktora fark var.. ki çağırmasa niye der dururdum sanırım evhamımdan :)
tabi sağlık sektörü de kazanmalı birazcık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…