2016 haziran anneleri

Bende 13 +4 de gittim kesin kız dedi umarım daha değişmez cnku ben kız diye pembe pembe aldım kıyafetleri
Sizde bizim gibi alışverişe erkenden başlayanlardansınız yani dayanamayıp ben dr da dedim alışveriş yapıcam kesin mi diye defalarca

benim bebişime pembişler kıyafetler önlükler gelmeye başladı ay ne güzelmiş öyle herşey minik minik el kadar insan herşeyi almak istiyor:)))

Ayy kızlar dün gece rüyamda kızım doğmuş gördüm. Ben kucağıma aldığımda kızgın kızgın bakıyordu hep huysuzluk yapıyordu. Annem alınca bebek gibi mıkırdanıyo ben alınca sanki şeytan gbi oluyordu. Nasıl ağladım kızım beni sevmiyor diye

bende çok merak ediyorum ne olacak artık alışveriş yapmak istiyorum birde kızlar bebişlerinizin kilo alması için dikkat ettiğiniz bir şey var mı

bende çok merak ediyorum ne olacak artık alışveriş yapmak istiyorum birde kızlar bebişlerinizin kilo alması için dikkat ettiğiniz bir şey var mı[/QUOTE
. Şimdilik dikkat etmiyorum ama annem bebeğin kilo alması için süt ve muz un ise yaradığını söylemişti

günaydın kızlar :) bizde dün cinsiyet öğrenmeye gittik malaesef bebiş açmadı bacakları bacak bacak üstüne atmıştı :) oysa o kadar çikolata yemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…