- 22 Ağustos 2014
- 121
- 58
- 23
- 35
senin de kandilin mübarek olsun. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallahhayırlı kandiller kızlar kandiliniz mübarek dularınız kabull olsun inşllah :) geçen sene bu zamaanlar eşimle evlemek için gün sayardık şimdi ise bebiş için gün sayıyoruz :)
enson ikili taramayı yaptırmıştık,sonuç gayet iyi kontrolüm oldu bidaha 36.gün gelicen dedi,herşey yolunda diye herhalde ama bana çok uzun geldi bebişimi merakediyorum aklıma kötü şeyler getiriyorum gidince çooook büyümüş göreceğiz 36 günde kimbilir nasıl değişmiştir yavrum benim. henüz tekmeler hissedilemez değilmi, duysam oda yeticek bana yaşadığını anlıyacağım enazındanbenim doktorum beni sık sık çağırıyor .ilk zmanalar haftada bir gititm şimdi neredeyse 10 12 günde bir gidiyorum .aslında benm doktorumu söleyince de şaşırıyorlar neden bu kadar sık çğııyor die çok şükür bir sıkntımızda yok . ama bende can ata ata gidiyorum sık sık görmek iyi geliyor ama sizin ara epey uzun olmuş
Bende anormallik olurdu diye teselli ediyorum kendimi,gayet iyiyim kusmalarım bitti derecesinde azaldı şiştim biraz,Allah korusun herkesin evladını doğmuş doğmamış tüm evlatları. Bidaha asla bukadar uzun tutmıycam ilk oldu bu zaten oda tüm tetkiklerim yapıldı diye herhalde 17.hafta bitmiş 18e girerken çağırdı var demekki bir bildiği yoksa 15te 1 çağırıyordu,buay herhangi bir tahlil varmı acaba,siz nekadarlık oldunuz şikayetiniz oluyormuetraftan ve internetten öğrendiğim kadarıyla en erken hareketler zaten 15 haftadan itibaren hissedilir miş en geç de 20 haftadan itibaren. bence tekme ya da hareket için kendinizi boş yere endişeye sokmayın. üstelik allah korusun rabbim sakınsın kötü birsey olsa vucudunuz da sinyal verirdi ne bilim belki kanama vs olurdu eğer o tarz bişeyiniz de yoksa hiç telaş etmeyin. ilk haftalar ne kadar da cok yol alıyolar bebişler siz gördüğünüzde de epey yol katetmiş olacaksınız:)
ben de 11 aralıkta gittim en sonra ve bir dahaki kontrolüm 8 ocakta. bana da çok uzun geliyor aradaki süre. daha doğrusu 15 günde bir çağırsa bile uzun geliyor süre. sanırım hep acaba iyi mi telaşından böyle hissediyoruz. ben pek fala düşünmemeye çalışıyorum. çalışırken falan unutuyorum neyse ki. olumsuz düşündükçe strese giriyor insan bu da bebeğe daha çok zarar veriyor malum. rabbim hepimizin evlatlarını korusun hepimize sağ salim kuacağımıza almayı nasip etsin inşallah.günaydın kızlar,hayırlı kandiller. Rabbim hepimizin gönlündeki duaları kabul eylesin. haftaya cumartesi kontrolüm 36 gün olmuş olacak çok uzun tuttu dr. busefer. kıpırtı falanda hissedilmiyor daha, yaşıyordur bebeğim dimi kuruntu yapmaya başladım
sanırım 2li testten sonraki süreyi 1 aydan uzun tutuyolar sonuçlar normal çıktıysa, o arada herhangi bir tetkik olmadığı için. rahat olmamız lazım :)
günaydın kızlar,hayırlı kandiller. Rabbim hepimizin gönlündeki duaları kabul eylesin. haftaya cumartesi kontrolüm 36 gün olmuş olacak çok uzun tuttu dr. busefer. kıpırtı falanda hissedilmiyor daha, yaşıyordur bebeğim dimi kuruntu yapmaya başladım
içimden kız geçiyor ama:) cinsiyet belli oldu muben sizden geriyim henüz 13+5 im . ikili test vs yaptırdık sonucları gösterdik onun dışında suan doktorum testle ilgili birşey sölemedi. her gittiğimde şikayetin var mı ilaçların var mı die sorar ulturasondan bakar kalp atışlarını dinler gelirim başka ekstra birşey olmuyor . benmde ilk zmanlar cok kötü bulantılrım vardı hiç bişey yiyemezdim yediğimden de zevk alamzdım şimdi onlar bitti denilecek kadar azaldı. kasıklarımda ve rahmimde ağrılar vardı onlarda epey azaldı.genel olark bir rahatlma hisseidyorum kendimde cok şükür:)
endişelenme bu haftalarda daha kasları tam güçlü olmadığı için zaten his çok fazla olmaz.günaydın kızlar,hayırlı kandiller. Rabbim hepimizin gönlündeki duaları kabul eylesin. haftaya cumartesi kontrolüm 36 gün olmuş olacak çok uzun tuttu dr. busefer. kıpırtı falanda hissedilmiyor daha, yaşıyordur bebeğim dimi kuruntu yapmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?