- 16 Ocak 2016
- 105
- 87
- 13
- 30
bende istanbuldayım cnm küçükçekmecede yaşıyorum batı bahat die biyer var orada tecrübesine güvendiğim bi doktor var ona gidiyorum
kızımız olucak doğa duru allah ızın verirse
sizin erkek galiba
ay evet yaaaa inşallah yakında günleri sayarız
sen neresinden istanbulun
cnm bu arada sana iyi geceler
yine konuşalım bebişlerimizi
Mustela çatlak bakım kremini öneririm.21.haftadayım mide yanmam yok çok şükür.kızlar bişey sorucam çatlaklar için krem sürmeye başladınızmı
bide mide yanmanız ne durumda
hepinize saglıklı günler
kızlar bişey sorucam çatlaklar için krem sürmeye başladınızmı
bide mide yanmanız ne durumda
hepinize saglıklı günler
ve kullandığınız ilaçlar vitaminler nelerdir
Ay evet bende gecen saglik ocaginda baktirdim masaustu ultrasan cihazikızlar şimdi geldim sağlıkocağından, tahlil verdim kan sayımı için 4te alıcam sonucunu. 20+2'yim. tetanoz vurdurdum, bebişimi dinledim minicik bi dopplerle ilk defa gördüm onu megafon gibi bişey evede almalı satılıyomudur acaba :) 4 nala koşuyordu valla yarında ayrıntılı ultrasona gideceğim,sonucunu yazarım sizlere
Ay evet bende gecen saglik ocaginda baktirdim masaustu ultrasan cihazi
Midemde yanma olmuyor en azından şimdiye kadar olmadı. Çatlak kremi için dr a sordum ama bana "o kremlerin hepsi para tuzağı, hiçbiri etki etmez, genetiktir bunlar engellenemez, annende ablanda varsa sende de olacaktır yoksa sende de olmaz" dedi. Ben de bisey kullanmıyorum annem de hic olmamış.
Kullandığım folik asit hapında b12 ve iyot var onun dışında başka vitamin kullanmıyorum.
Cnm benim de goğsumun ucu yarildi catladi si bisey kullaniyimusunuz 19 haftamizi tamamladik
Valla cnm okkali bi tekme olmadi hala pit pit gidiyoruz galiba benim kizim biraz nazli sizin nasil tekmelerAy ihsallah ben de haftaya gidicem hepimizin temiz cikaar ihsaallah bebegin tekmelerini hissedebiliyon mu cnm
Cnm zeytinyagi surebilirsin o yakmaz diye dusunuyorum bide bebisler dogdugunda emzireceginiz zaman ilk cikan sutu gogus ucunuza surunCnm benim de goğsumun ucu yarildi catladi si bisey kullaniyimusunuz 19 haftamizi tamamladik
Cnm bu arada sende hosgeldin bebisin nasil Ve hangi sehirdesinselam kızlar bende katılmak istyorum aranıza haziran annesi olarak :)) naıl bebişlerin hareketlerini hissediyomusnuz
Valla cnm okkali bi tekme olmadi hala pit pit gidiyoruz galiba benim kizim biraz nazli sizin nasil tekmeler
Ben 2 yil once kizimi dogumdan sonra kaybettim malesef bu 2.kizim olucak allah bu bebisime saglik sihhat versin sizin bebislerinizedeAynen bizim oglumuz da oyle yok daha kuvvetli tekme ilk gebelikler de oyle olurmus sizin demi ilk bebis cnm kasik agrisi yasiyorum sizde de var mi
Ben 2 yil once kizimi dogumdan sonra kaybettim malesef bu 2.kizim olucak allah bu bebisime saglik sihhat versin sizin bebislerinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?