2016 haziran anneleri

kızımız olucak doğa duru allah ızın verirse
sizin erkek galiba

İnşallah kucaklarımızada alırız ismide çok güzel massalah evet bizim oğluşumuz olacak poyraz berk inşallah hayırlısıyla doğarlar zamandasa geçmek bilmiyor :)

ay evet yaaaa inşallah yakında günleri sayarız
sen neresinden istanbulun
cnm bu arada sana iyi geceler
yine konuşalım bebişlerimizi

ay evet yaaaa inşallah yakında günleri sayarız
sen neresinden istanbulun
cnm bu arada sana iyi geceler
yine konuşalım bebişlerimizi

Olur konuşalım ben esenyurttayım kadınlar kulübüne mutlaka her gün gidiyorum konusuruz haberdar oluruz bebişlerden:)

kızlar şimdi geldim sağlıkocağından, tahlil verdim kan sayımı için 4te alıcam sonucunu. 20+2'yim. tetanoz vurdurdum, bebişimi dinledim minicik bi dopplerle ilk defa gördüm onu megafon gibi bişey evede almalı satılıyomudur acaba :) 4 nala koşuyordu valla yarında ayrıntılı ultrasona gideceğim,sonucunu yazarım sizlere

kızlar bişey sorucam çatlaklar için krem sürmeye başladınızmı
bide mide yanmanız ne durumda
hepinize saglıklı günler

ve kullandığınız ilaçlar vitaminler nelerdir

Midemde yanma olmuyor en azından şimdiye kadar olmadı. Çatlak kremi için dr a sordum ama bana "o kremlerin hepsi para tuzağı, hiçbiri etki etmez, genetiktir bunlar engellenemez, annende ablanda varsa sende de olacaktır yoksa sende de olmaz" dedi. Ben de bisey kullanmıyorum annem de hic olmamış.

Kullandığım folik asit hapında b12 ve iyot var onun dışında başka vitamin kullanmıyorum.

Bir de ben öyle bebegin hareketlerini çok hissetmiyorum, kasıklarımda toplandığında anlıyorum sadece, bazen de elimi karnıma koyduğumda hafiften bi hareket hissediyorum. İlk bebeğim olduğu için mi, kız olduğu için biraz daha mi hassas bilemedim

Ay evet bende gecen saglik ocaginda baktirdim masaustu ultrasan cihazi

Cnm benim de goğsumun ucu yarildi catladi si bisey kullaniyimusunuz 19 haftamizi tamamladik

Cnm benim de goğsumun ucu yarildi catladi si bisey kullaniyimusunuz 19 haftamizi tamamladik

Ben de su ana kadar çatlak olmadı ki hic, arada bir hindistan cevizi yagi kullanıyorum ama haftada bir anca onu da keyfi kullanıyorum. Dr bisey önermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…