2016 haziran anneleri

Benim bi şekilde ani ağrı girerdi bişey olurdu bugün bebisim çok sakin sanırım :) inşallah dediğin gibidir sabahtan beri kafamdan atamadim bi türlü.
Bugün kontrolum vardı,ben de kendimi bazen hamile gibi g
Hissetmiyordum ama her şey yolundaydı bugün.doktorum henüz hissetmeyen normal bir 10 gün sonra falan hissetmeye başlarsın dedi.bebeğin ağırlığı 300 gr ma ulaşınca rahat hissedilmeye basliyormus

Ben sabah dayanamadım ve doktora gittim miniğim öyle yatiyodu hersey yolunda çok şükür ama çok hareketsiz duruyodu doktor biraz oynamaya çalıştı nie okadar hareketsiz bilmiyorum ama gelişimi falan normal dedi.

bence kime benzediği belli olmuyor daha.

hemen aldık biz dosyayı. muhtemelen her yerde öyledir.
umarım herkesin detaylısı sorunsuz çıkar

Ewet ihsallah hepimizin ki ii ciksin

Ben sabah dayanamadım ve doktora gittim miniğim öyle yatiyodu hersey yolunda çok şükür ama çok hareketsiz duruyodu doktor biraz oynamaya çalıştı nie okadar hareketsiz bilmiyorum ama gelişimi falan normal dedi.
Benim oğlum da sadece elini salladı o kadar ayakları çapraz yapmış yatıyordu.her bebek çok hareketli olmaz,ilk gebeligimde de oğlum çok hareketli değildi benim,ultrasonda doktor muayene ederken hiç aşırı hareketli gordugumu hatırlamam, doğduktan sonra da sakin ve daha ağırbaşlı bir bebek ve çocuk oldu mesela.arkadaşım takla attığını hissediyorum FIR dönüyor karnımda derdi :) ,bazen tekmeleri canımı bile yakıyor derdi, onun çocuğu daha hareketli.belki karakterle de alakalı olabilir,bilemiyorum.

İçimi rahatlattin valla göbüşümü de arada salliyorum yok oral değil

kızlar merhaba,
bende dün doktorumu değiştirdim ve farklı bir doktora muayene oldum. yanımda sonuçlarımı götürmemiştim. ikili testimi sordu bende sonucu iyi çıktı dedim. ozaman üçlü teste gerek yok dedi .sizce bir sorun olur mu ?

benim doktorum çok iyi ve memnunum oda üçlü test istememişti ikili testin sonucu iyi çıkınca. yani için rahat olsun:)

İkili testi sorunsuz cıkanı üçlü yapmaya gerek kalmıyomus zaten ikili daha aytıntılıymış üçlü ikili gibi doğru sonuç vermeyebiliyomuş herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah :)

ben de 18+1 im canım. gecen hafta belli belirsiz hissetmeye başlamıştım ama emin olamıyordum. pazartesiden beri bebeğin hareket ettiği net belli artık. hele bir de giydiğim pantolon biraz sıkmışsa sanki daha çok hissediyorum gibi geliyor. bence normal artık hissetmemiz. aslında hiç beklemiyordum bu haftalarda hissetmeyi 20.haftayı bulur diye düşünmüştüm, ilk gebelik çünkü.

canım benim de ikili testim iyi çıkmıştı. doktor 4lü test yaptırmana gerek yok ama sen bilirsin dedi. ben de kendim kaşındım yaptırdım. risk biraz yüksek çıktı maalesef 1/226 çıktı. o yüzden beni amniyosentez yaptırmam için yönlendirdi. geçen hafta keseden sıvı alındı şimdi onun sonucunu bekliyorum (( aslında birçok doktor biliyor 3lü 4lü ikili kadar güvenilir değil, 2li iyi çıkınca diğerlerine gerek duymuyor ama ben kendi kendime kafa karıştırdım, o da doktor olarak uyarmak zorunda. sonra da içime kurt düştü diye amniyosentez yaptırdım, bi de iki gün ağladım. yani testler stres kaynağı, sonuçları da zaten kesin değil. sen bilirsin yine de. korkutmak amacıyla yazmadım yanlış anlama, şu testler yüzünden stresli günler geçiriyorum uyarmak için yazdım. inşallah amniyosentez sonucum iyi gelir de çektiğim sıkıntıyı unutturur.

uslu bir bebiştir annesi ne güzel :)) hareketleri hissetmek birçok etkene bağlıymış zaten. annenin zayıflığı, ya da kasların güçlü ya da zayıf olması falan. sıkma canını hissedersin en geç 20.haftaya kadar.

İnşallah ilk zamanlar takla atıyordu doktor zor yakalıyordu duruldu kuzum

kızlar bişey sorucam çatlaklar için krem sürmeye başladınızmı
bide mide yanmanız ne durumda
hepinize saglıklı günler

ve kullandığınız ilaçlar vitaminler nelerdir

krem sürmüyorum ben vitamin demir ilacı kan hapı kullanıyorum midemde 1 ay önce yanıyofu doktor sürüp verdi 2 defa kullandım geçti şimdi hiç bişey yok çok şükür oğlum hareket etmese hamile değilim dicem ama oğlusum hissettiriyor kendini :)

evet maşallah cnm hissettirsinler artık
gerçi benden 2 hafta önce senin ama bizimkide seninki kadar olmasada pıt pıt atıyor
ben çatlaklarım olucak diye korkuyorum birazda kilo aldım

evet maşallah cnm hissettirsinler artık
gerçi benden 2 hafta önce senin ama bizimkide seninki kadar olmasada pıt pıt atıyor
ben çatlaklarım olucak diye korkuyorum birazda kilo aldım

Biz 2 hafta büyüyüz sizden ben artık net hissediyorum kafasını falan çok güzel bi his :) her hareketinde mutlu oluyorum şimdi bide el doopleri aldım oğlumla konuşuyoruz hemen tekmelemeye baslıyo :)

ayyyyyyyyy maşallah cnm ne güzel ya bizimki en güzel tekmesini babasına attı
babaya düşkün olucak galiba
hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun cnm

ayyyyyyyyy maşallah cnm ne güzel ya bizimki en güzel tekmesini babasına attı
babaya düşkün olucak galiba
hangi şehirdesin hangi doktora gidiyosun cnm

İstanbuldayım esencan hastanesine gidiyorum billur hanıma bal gibi kadın valla çok özenli :) sen hangi sehirdesn

bende istanbuldayım cnm küçükçekmecede yaşıyorum batı bahat die biyer var orada tecrübesine güvendiğim bi doktor var ona gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…