2016 haziran anneleri

Günaydın kızlar benimde afp mom değerim 0,93 çıktı risksizmiş.bu hafta da detaylı ultrasona gireceğim.Detaylıya giren var mı aranızda?

İnşallah :) bebeğinle sen hoşgeldiniz o halde

TŞK EDERİM CANIM. SAN Kİ KISA BİR ZAMAN KALDI DA HİÇ BİR ŞEY YETİŞTİREMEYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.SİZDE DE BÖYLE HİSLER VAR MI.DAHA HİÇ ALIŞVERİŞTE YAPMADIM. SİZCE GEÇ Mİ KALIYORUM.

Ohoo daha çok var dur bakalım :) yolu yarılamadık bile. Burda çok erken alışverişe başlayan anne adayları var ama ben 27-28. Haftaya kadar herhangi bişey almayı düşünmüyorum. Alıp almamak senin tercihin ama ben erken olduğunu düşünüyorum. Hatta biz göçmeniz herkeste böyle mi bilmiyorum ama bizim büyüklerimiz bebeğe erkenden bişey almak iyi değil derler.

Benimde eşim göçmen canım.:) ne alacağımı da bilmediğim için herhalde öyle hissediyorum.

Kızlar ya normalde kasik agrim falan olurdu bugün hiç olmadı ve hiç hamilelikle ilgili bisey hissedemiyorum panik oluyorum sizde de böyle endişeler oluyor mu doktora da koşmak istemiyorum

Kime benzedegi falan belli oluyomu oyle diyolar saglikli olsunlarda beklemiyosun dimi cnm ogun verirler dosyayi ben baska bi hastanede yaptircam i yuzden sordum bizim hastane cik pahali

Alisveris için erken daha :) simdiden alirsan hem olur da son dk cinsiyet degisikligi vs olursa zorluk olur hem de esyalari gördükçe zaman gecmek bilmek.bence 6. Aydan itibaren yavas yavas baslayip 9. Aya gelmeden oncelikli alınması gerekenleri bitirmek.cunku 30. Haftadan sonra erken dogum riskini de hesaba katip cok da son ana birakmamak gerek.30 haftadan itibaren hastane cantaniz da hazir olsun :) bu bebislerin sagi solu belli olmuyor çünkü ben ilk gebeligimde 38. Haftaya girdim sabah uyandim suyum geldi hastaneye gittik hemen yatis yapti doktorum mesela.

Kızlar ya normalde kasik agrim falan olurdu bugün hiç olmadı ve hiç hamilelikle ilgili bisey hissedemiyorum panik oluyorum sizde de böyle endişeler oluyor mu doktora da koşmak istemiyorum
Bu aylarda bazi gunler kendini hic hamile degilmis gibi hissetmen normal.o yuzdn gebeligin altin cagi diyorlar 3_6. Ay arasını.:) ben de henuz hareketlerini hissetmiyorum.oyle pek kasik agrisi karin agrisi da yok.normal yani.karnimin biraz belirgin olmasi hatirlatiyor hamileligimi bazen :)

Benim bi şekilde ani ağrı girerdi bişey olurdu bugün bebisim çok sakin sanırım :) inşallah dediğin gibidir sabahtan beri kafamdan atamadim bi türlü.

Kime benzedegi falan belli oluyomu oyle diyolar saglikli olsunlarda beklemiyosun dimi cnm ogun verirler dosyayi ben baska bi hastanede yaptircam i yuzden sordum bizim hastane cik pahali

bence kime benzediği belli olmuyor daha.

hemen aldık biz dosyayı. muhtemelen her yerde öyledir.
umarım herkesin detaylısı sorunsuz çıkar

Günaydın kızlar benimde afp mom değerim 0,93 çıktı risksizmiş.bu hafta da detaylı ultrasona gireceğim.Detaylıya giren var mı aranızda?

Benim ayrıntılı ultrason haftaya perşembe, bebeğimi sadece orada görünce iple çekiyorum o günü :)

Bu arada alışverişi ben de yapmadım daha herkes cinsiyet sonra degisebilir diyor, hatta doğuma kadar kız bilip doğumda erkek olduğunu öğrenenler varmış. Oyuzden alışveriş için acele etmeyin kızlar.

Ben de bebeğin hareketlerini elimi karnıma koyduğumda hissediyorum sadece, onun dışında kasık bölgesinde toplandığında nerede olduğunu anlıyorum

Merhaba arkadaşlar 18+2 günlük hamileyim benle aynı haftalarda olan arkadaşlarabi sorum olacak; hareket hissetmeye basladiniz mi benim ki çok hareketli galiba yani sürekli o tarif edilen hareketler oluyo göbeğe yakın yerde şeyime gibi pit pit atma gibi özellikle bugün öğlenden beri neredeyse sürekli yani normal mi yoksa danışsam mi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…