İnşallah :) bebeğinle sen hoşgeldiniz o haldemerhaba kızlar ;
benide aranıza alın :) Allah nasip ederse benimde doğum 30 haziran.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
İnşallah :) bebeğinle sen hoşgeldiniz o halde
Ohoo daha çok var dur bakalım :) yolu yarılamadık bile. Burda çok erken alışverişe başlayan anne adayları var ama ben 27-28. Haftaya kadar herhangi bişey almayı düşünmüyorum. Alıp almamak senin tercihin ama ben erken olduğunu düşünüyorum. Hatta biz göçmeniz herkeste böyle mi bilmiyorum ama bizim büyüklerimiz bebeğe erkenden bişey almak iyi değil derler.TŞK EDERİM CANIM. SAN Kİ KISA BİR ZAMAN KALDI DA HİÇ BİR ŞEY YETİŞTİREMEYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.SİZDE DE BÖYLE HİSLER VAR MI.DAHA HİÇ ALIŞVERİŞTE YAPMADIM. SİZCE GEÇ Mİ KALIYORUM.
Ohoo daha çok var dur bakalım :) yolu yarılamadık bile. Burda çok erken alışverişe başlayan anne adayları var ama ben 27-28. Haftaya kadar herhangi bişey almayı düşünmüyorum. Alıp almamak senin tercihin ama ben erken olduğunu düşünüyorum. Hatta biz göçmeniz herkeste böyle mi bilmiyorum ama bizim büyüklerimiz bebeğe erkenden bişey almak iyi değil derler.
Günaydın kızlar benimde afp mom değerim 0,93 çıktı risksizmiş.bu hafta da detaylı ultrasona gireceğim.Detaylıya giren var mı aranızda?
Renkliye mi girdin ayrintili ult.girdin cnm sonuc eline veriyolarmi. Hemen bizim simdi 18+3 olduk 20 haftada yapilacakben geçtiğimiz hafta girdim canım. 20-30 dk sürdü.
Renkliye mi girdin ayrintili ult.girdin cnm sonuc eline veriyolarmi. Hemen bizim simdi 18+3 olduk 20 haftada yapilacak
Kızlar ya normalde kasik agrim falan olurdu bugün hiç olmadı ve hiç hamilelikle ilgili bisey hissedemiyorum panik oluyorum sizde de böyle endişeler oluyor mu doktora da koşmak istemiyorum
Evet canım aynı hisleri zaman zaman bende yaşıyorum. bazı sabahları kusma olmuyo neden kusmadım acaba hemen evhamlanıyorum.Kusuncada da haa şöylee kendini hatırlat diye seviniyodumm:)) gayet normal hissetiklerin canım.Bana doktorum şiddetli ağrın ve kanaman olmadığı sürece sorun yok demişti.Sende içini ferah tut canım.
Alisveris için erken daha :) simdiden alirsan hem olur da son dk cinsiyet degisikligi vs olursa zorluk olur hem de esyalari gördükçe zaman gecmek bilmek.bence 6. Aydan itibaren yavas yavas baslayip 9. Aya gelmeden oncelikli alınması gerekenleri bitirmek.cunku 30. Haftadan sonra erken dogum riskini de hesaba katip cok da son ana birakmamak gerek.30 haftadan itibaren hastane cantaniz da hazir olsun :) bu bebislerin sagi solu belli olmuyor çünkü ben ilk gebeligimde 38. Haftaya girdim sabah uyandim suyum geldi hastaneye gittik hemen yatis yapti doktorum mesela.TŞK EDERİM CANIM. SAN Kİ KISA BİR ZAMAN KALDI DA HİÇ BİR ŞEY YETİŞTİREMEYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.SİZDE DE BÖYLE HİSLER VAR MI.DAHA HİÇ ALIŞVERİŞTE YAPMADIM. SİZCE GEÇ Mİ KALIYORUM.
Bu aylarda bazi gunler kendini hic hamile degilmis gibi hissetmen normal.o yuzdn gebeligin altin cagi diyorlar 3_6. Ay arasını.:) ben de henuz hareketlerini hissetmiyorum.oyle pek kasik agrisi karin agrisi da yok.normal yani.karnimin biraz belirgin olmasi hatirlatiyor hamileligimi bazen :)Kızlar ya normalde kasik agrim falan olurdu bugün hiç olmadı ve hiç hamilelikle ilgili bisey hissedemiyorum panik oluyorum sizde de böyle endişeler oluyor mu doktora da koşmak istemiyorum
Benim bi şekilde ani ağrı girerdi bişey olurdu bugün bebisim çok sakin sanırım :) inşallah dediğin gibidir sabahtan beri kafamdan atamadim bi türlü.Bu aylarda bazi gunler kendini hic hamile degilmis gibi hissetmen normal.o yuzdn gebeligin altin cagi diyorlar 3_6. Ay arasını.:) ben de henuz hareketlerini hissetmiyorum.oyle pek kasik agrisi karin agrisi da yok.normal yani.karnimin biraz belirgin olmasi hatirlatiyor hamileligimi bazen :)
Kime benzedegi falan belli oluyomu oyle diyolar saglikli olsunlarda beklemiyosun dimi cnm ogun verirler dosyayi ben baska bi hastanede yaptircam i yuzden sordum bizim hastane cik pahali
Günaydın kızlar benimde afp mom değerim 0,93 çıktı risksizmiş.bu hafta da detaylı ultrasona gireceğim.Detaylıya giren var mı aranızda?
işte en güzeli o bol bol görüntü:))ayrıntılı canım. sonuçları dosya halinde veriyorlar. bol bol da görüntü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?