- 18 Aralık 2015
- 134
- 173
- 18
kızlar bu arada kilo durumları nasıl ben 8 kg aldım gögüslerim çok şişti ve afedersiniz bazen tam asağıya sert bi tekme yemiş gibi sızlıyo
Maşallaaaah peki bebeğin kilosu nasıldıSelam kizlar nasilsiniz?benimde yarin 20ci haftam doluyor 2kilo aldim galiba iyi gidiyorum
Canim 1aydi gitmedim o yuzden bilmiyorum..Maşallaaaah peki bebeğin kilosu nasıldı
Ben 4 kg aldm bebiş 340 gr.
Bence oyle doktor soylemedi mi kesin diye??Dün doktordan cinsiyet kesin mi kesinse bi foto verirmisnz dedim bunu verdi
Fotodakiler iki bacak ve bi pipi dimiiiii
Yani ben öyle görüom da
ben çok çelimsizdim kilo aldım iyi oldu:))))Ben de 20. haftam dolacak yarın 4 kilo aldım. doktorum birşey demedi. Bence çok değil. Hamilelik boyunca zaten 12 kilo rahat alman lazım demişti. Bebek sağlıklı olsunda istediğin zaman verirsin kiloları. Göğüslerim kesin sadece başlı başına 1 kilo çeker :)
cnm benim de ferritin düşük çıktı. bu da demir ile alakalı. Demir ile alakalı diğer tahliller yüksek bu düşük. sen de sağlık ocağında yaptırdıysan sonuçlara çok güvenme. Çok gerçek bir sonuç vermiyor. aynı testi hastanede yaptırdım normal çıktı. 2 günde demirim mi yükselmiş, ki demir ilacı içiyorum 2 aydır oda ayrı bir konu. demir ilacı şçmeme rağmen nasıl düşük çıkıyo :) ordan anla. sağlık ocağından aldığın tahlil sonuçlarını çok fazla dikkate alma yani. Benden de tetanoz aşısı için istemişlerdi bu testleri.Kizlar tetonos asisini yaptirirken kan testi yaptrdim kan sonucuna gore b12 ve pritein eksikligi cikti ayni durumu yasayan var mi?
Aynen bende yaptiriyim ii oldugu syledigin tesekkurederim morelim cok bozuldu
İnsan ister istemez takıyo kafaya. Benim bebeğimde aşağıda :) Erkek bebeklerde genel olarak olan bir durummuş. Bana da çok takma ama dinlen. çok yavaş hareket et dedi. Allah a şükür ağrım falanda yok. Önemli olan rahim ağzının kapalı olması cnm. İlk duyduğumda cnm çok sıkıldı. Korktum hatta. Ama sonra bişey olmaz allhım koruyor meleğimi dedim. Ben de haftaya gidicem ayrıntılı ultrasona. İnşallah onu da iyi bir şekilde atlatırız.merhaba bayanlar bugün kontrolüm vardı doktor bebek aşağıda biraz ama endişe edilecek bir durum yok hareketlerini aşağıda hissedebilirsin dedi. ayrıntılı ultrason için gün aldım. ankaradaki anneler ayrıntılı ultrasonlarını nerede yaptırdılar acaba?
kızlar nasılsınız bakalım, hiç ses seda yok sayfamızda :) size birşey danışacağım balıktan tiksindim yiyemiyorum hiç 6 aydan beri, omega takviyesi alacağım sağlıkocagındaki doktorum amwayin omegasını önerdi, kullanan varmı yada ne kullanıyosunuz beni aydınlatırmısınız biraz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?