2016 haziran anneleri

Merhaba hanımlar Ben de 19+5 im.
45 kilo ile başladığım yolculuğumda kusma dönemlerinde 44 kilo oldum. Şu anda 48 kiloyum. Her sabah aç karnına, tuvaletten sonra, iç çamaşırlarımla tartılıyordum. Ama karar verdim artık sadece pazar sabahları tartılacağım.

kızlar bu arada kilo durumları nasıl ben 8 kg aldım gögüslerim çok şişti ve afedersiniz bazen tam asağıya sert bi tekme yemiş gibi sızlıyo

Ben de hamileligimin ilk üç ayinda 2 kilo vermiştim. Sonra o kiloları + 1.5 la geri aldım. Yani 52.5 ile başlamıştım şimdi 54 kilo civarındayım.
Son aylarda daha çok kilo alınıyormuş kızlar, haberiniz olsun.

2. Gebeligim.53.5-54 arasi hamile kaldim.bulanti doneminde 1.5 kiloya yakin verdim.su anda 55.5 kg yum sabah ac tartildigimda.son aylarda ozellikle son ayda daha cok kilo alindigi icin dikkatli gidin kizlar.ilk gebeligimde 51 kg ile baslayip 62 kg ile doguma gitmistim 38. Haftada suyum geldigi icin.40 haftayi doldursam bir iki kg daha da alirdim.8. Aydan sonra midenizde delik var da ne yeseniz doymuyor gibi oluyorsunuz.o nedenle bu aylar abartmayin.sonucta 20 kg da alsanız bunun bebege faydası yok size zarari var.vermeniz zor olur.cunku bebek 3-3.5 kg dogsa suyu plesentasi bi o kadar olsa bir iki kg da odem vs olsa 12 kg gecmezseniz 3-4. Kg vermek zor degil.emzirirken gidiyor zaten.tabi sutum gelsin diye abarti tatli hamur isi yiyip dogumdan sonra asiri kilo almazsaniz.ki sutun gelmesiyle kalorili yiyeceklerin hic alakasi yok.bol sıvı ve moraliniz yuksek olsun sutunuz bol olur inşallah:)

Dün doktordan cinsiyet kesin mi kesinse bi foto verirmisnz dedim bunu verdi
Fotodakiler iki bacak ve bi pipi dimiiiii
Yani ben öyle görüom da

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 98
ben çok çelimsizdim kilo aldım iyi oldu:))))

Kizlar tetonos asisini yaptirirken kan testi yaptrdim kan sonucuna gore b12 ve pritein eksikligi cikti ayni durumu yasayan var mi?

Kizlar tetonos asisini yaptirirken kan testi yaptrdim kan sonucuna gore b12 ve pritein eksikligi cikti ayni durumu yasayan var mi?
cnm benim de ferritin düşük çıktı. bu da demir ile alakalı. Demir ile alakalı diğer tahliller yüksek bu düşük. sen de sağlık ocağında yaptırdıysan sonuçlara çok güvenme. Çok gerçek bir sonuç vermiyor. aynı testi hastanede yaptırdım normal çıktı. 2 günde demirim mi yükselmiş, ki demir ilacı içiyorum 2 aydır oda ayrı bir konu. demir ilacı şçmeme rağmen nasıl düşük çıkıyo :) ordan anla. sağlık ocağından aldığın tahlil sonuçlarını çok fazla dikkate alma yani. Benden de tetanoz aşısı için istemişlerdi bu testleri.

Aynen bende yaptiriyim ii oldugu syledigin tesekkurederim morelim cok bozuldu

Yaptır için rahatlar. Ya düşük çıksada takma bence. Kendi doktorun bir problem görmüyorsa, bebek haftasına göre normal kilosunda devam ediyosa boşver. 3 aşağı 5 yukarı sonuçların oynaması normal zaten. Bak benden sana tavsiye her gün normal içtiğin vitaminler folik asitler falan varsa, her gün 5 ceviz muhakkak ilaç gibi yemelisin ilacı nasıl aksatmıyosun cevizi de öyle yap. bir de sabahları 1 tatlı kaşığı pekmez ile 1 bardak sütü ilaç gibi aksatmadan her gün içmelisin.

merhaba bayanlar bugün kontrolüm vardı doktor bebek aşağıda biraz ama endişe edilecek bir durum yok hareketlerini aşağıda hissedebilirsin dedi. ayrıntılı ultrason için gün aldım. ankaradaki anneler ayrıntılı ultrasonlarını nerede yaptırdılar acaba?

kızlar nasılsınız bakalım, hiç ses seda yok sayfamızda :) size birşey danışacağım balıktan tiksindim yiyemiyorum hiç 6 aydan beri, omega takviyesi alacağım sağlıkocagındaki doktorum amwayin omegasını önerdi, kullanan varmı yada ne kullanıyosunuz beni aydınlatırmısınız biraz ?

İnsan ister istemez takıyo kafaya. Benim bebeğimde aşağıda :) Erkek bebeklerde genel olarak olan bir durummuş. Bana da çok takma ama dinlen. çok yavaş hareket et dedi. Allah a şükür ağrım falanda yok. Önemli olan rahim ağzının kapalı olması cnm. İlk duyduğumda cnm çok sıkıldı. Korktum hatta. Ama sonra bişey olmaz allhım koruyor meleğimi dedim. Ben de haftaya gidicem ayrıntılı ultrasona. İnşallah onu da iyi bir şekilde atlatırız.

ben de balık yiyemiyorum. doktoruma sorduğumda herhangi bir takviye önermedi ama sanki dediğin gibi bir takviye alsam daha iyi hissedebilirim. yazdığını bir inceleyeyim.

Kizlar benim de b12 vitamin eksikligi cikti balik onemliymis ikiye ayriliyomus balik hapi a vitamini olani onermiyolar bizde haftaya baslicaz ihsallah ayrintili ult ii cikar hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…