Dur bakalım dedigin gibi kırmızı gelmeden umit kesilmez :)
Tamam canım umarım güzel bir haber gelir :)
Sonuclarının temiz cıkmasına sevindim canım.
Hazirana kalsan da burdan devam, ben haziran listesini de tutmaya başladım cunku benim BAT kesin hazirana kaldı :))
kızlar ilk defa bu ay denemelere başladım cok bilgim yok.netten okuyabildiğim kadarıyla bilgi sahibiyim.hamilelik erken belirtileri su olur yada bu seklinde diyebileceginiz belirtiler varmıdır.benim bat ım 13 mayıs simdiden test yapsam cıkmaz bosuna kendimi üzmek istemiyorum.ama normalden farklı olarak asırı uykum geliyor gögüslerimde hassasiyet var.ayaklarım cok üşüyor ve gereginden fazla acıkıyorum.bunlar normalde bende olmayan seyler.bu konuda okudugum belirtilerden etkilenip piskolojik olarakmı yasıyorum bunları yada hamile olabilirmiyim.lütfen bildiginiz belirtileri benmle paylasın.cok sevinirim.
Anladım canım, umarım güzel haberler getirirsin
ben de oluşturmak istiyorum moral olmaz mı kızlar? olmazsa sileriz ne olacak ki zararı yok ne dersınız ??bir nevi totem diyelim: ))
ne de çok yakışmış maşallah inşallah tez zaman da gerçek olsun :)şu aşagidakini alinmayin arkadaşlar.. ortada bişey yokken gebelik takvimi oluşturdum kaç haftalık olmuş dedim:) lütfen alinmayin daha bişey yok:)
saol adet de yok 5 gün gecikti.. geç döllenme olabilir dedim.. adet söktürücü de kullanmadim. içime bi umut doğdu sanki..ne de çok yakışmış maşallah inşallah tez zaman da gerçek olsun :)
GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BİZE İNŞ BİZE DE DUA ET GÜLÜMsaol adet de yok 5 gün gecikti.. geç döllenme olabilir dedim.. adet söktürücü de kullanmadim. içime bi umut doğdu sanki..
daha yeni oluşmaya başladığı hissediyorum. inş cuma günü iyi bir haber alirim bunda 6 haftalik desede içimdeki kaç haftalık bilmiyorum:)
dua ediyorum hepnize hayırlısı inş..:)GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BİZE İNŞ BİZE DE DUA ET GÜLÜM
RABBİMİZ SEVİNDİRSİN HAYIRLARLA SENİ CANIM İNŞ AMİN YANINDA BİZLERİ DE İNŞ AMİNdua ediyorum hepnize hayırlısı inş..:)
daha belli degil henüz.. hamile miyim degilimiyimm?
daha iki günü önce kan ve idrar testi verdim negatif5 gün geçti hala bişey yok.
kafama çak çarpti sen kesin hamilesin dedim kendi kendime.. bilmiyorum öle hissettim.. 35 güne kadar oluyor diyo nette.. yarin gelmezse kesin hamileyimdir..
çok dua ettim dün miraç kandiliydi orucumu tuttum.. Allahım ne olur bize çocuk nasip et dedim. inş dualarim kabul olmuştur.. Allah benim sesimi duymuştur.
dua ediyorum hepnize hayırlısı inş..:)
daha belli degil henüz.. hamile miyim degilimiyimm?
daha iki günü önce kan ve idrar testi verdim negatif5 gün geçti hala bişey yok.
kafama çak çarpti sen kesin hamilesin dedim kendi kendime.. bilmiyorum öle hissettim.. 35 güne kadar oluyor diyo nette.. yarin gelmezse kesin hamileyimdir..
çok dua ettim dün miraç kandiliydi orucumu tuttum.. Allahım ne olur bize çocuk nasip et dedim. inş dualarim kabul olmuştur.. Allah benim sesimi duymuştur.
Evet verdigin ornege uygun olarak, bakınız: benCanim.inşallah hamilesin dir ama kendini lütfen Şartlandırma
Öyle 35 gün olmazsa kesin hamile diye bir şey yok
Bak ben senin için yazıyorum sakin yanlış anlama yoksa burada umut tacirligi de yaparım herkese sen hamilesin sen hamilesin kesin hamilesin de derim
Ama yazık hepimize yapmayalım böyle
Benim kuzenim her ay düzenli olurken tam 2 ay olmadı kesin hamilesin dedik idrar negatif kan negatif biz böyle dedikçe o da iyice alıştırdi kendine ama 2 ayin sonunda oldu
Sen inşallah hamilesindir ama :)
Evet verdigin ornege uygun olarak, bakınız: ben
Tam 13 gün geciktim, en son 24 Mart'ta regl olmusum. Hamile de degilim. Olamıyorum anacım, regl olamıyorum
42. günüm bugunYani toplamda 43 gün regl olmadin değil mi
Ne diyim inşallah hamilesindir
bende menopoza girdim sanki:) 27 yaşinda yaşlandim bebek bebek diyerekk42. günüm bugun
Hamileligi falan gectim direkt menopoza girdim bence benNe hamile kalabiliyorum ne de regl olabiliyorum
kafayı yyicem az daha yok hamilew degilim yok anam hamileyim ne diyim vucudumu sorguluyorum resmen kafam çok karışık burda herşeyi araştirdim neredeyse yok geç döllenme dedim yok anacimm bakam ne zaman gelicek.. hamile miyim degil miyim bilmem herkes hamilesin diyo ee sonuç negatif.. bu gidişle kafayı yerim vallaaCanim.inşallah hamilesin dir ama kendini lütfen Şartlandırma
Öyle 35 gün olmazsa kesin hamile diye bir şey yok
Bak ben senin için yazıyorum sakin yanlış anlama yoksa burada umut tacirligi de yaparım herkese sen hamilesin sen hamilesin kesin hamilesin de derim
Ama yazık hepimize yapmayalım böyle
Benim kuzenim her ay düzenli olurken tam 2 ay olmadı kesin hamilesin dedik idrar negatif kan negatif biz böyle dedikçe o da iyice alıştırdi kendine ama 2 ayin sonunda adet oldu
Sen inşallah hamilesindir ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?