2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Selam kizlar ben subatta hamile kaldim.gecen sene zor hamile kalmistm ve altinci haftada dusuk yaptim..subat ayinda ovulasyon testi kullandigim icin yumurtlama gununu iyi degerlendirdik ve hemen hamile kaldim..bu hamileligimde guatrim oldugunu ogrendim..sizde hamile kalmak istiyorsanz yakin zamana tiroid hormonunuza bi baktirin hem gebelij olusmasini engelliyor hemde dusuge sebep oluyor..birde ovulasyon tesyi kullanin yumurtlama gununu bilmenz hem gebe kalma sansnzi artirir hemde dogum tarihinizi daha net bilirsiniz.

kızlar ilk defa bu ay denemelere başladım cok bilgim yok.netten okuyabildiğim kadarıyla bilgi sahibiyim.hamilelik erken belirtileri su olur yada bu seklinde diyebileceginiz belirtiler varmıdır.benim bat ım 13 mayıs simdiden test yapsam cıkmaz bosuna kendimi üzmek istemiyorum.ama normalden farklı olarak asırı uykum geliyor gögüslerimde hassasiyet var.ayaklarım cok üşüyor ve gereginden fazla acıkıyorum.bunlar normalde bende olmayan seyler.bu konuda okudugum belirtilerden etkilenip piskolojik olarakmı yasıyorum bunları yada hamile olabilirmiyim.lütfen bildiginiz belirtileri benmle paylasın.cok sevinirim.

Tmm canım aynen burdan devam o vakit :) belki de korunmam bilmiyorum halen kararsizlardayim hakkımızda hayırlısı ne diyelim

Canimm 30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan

0 belirti ile hamile olan arkadaşlar var

O yüzden sadece sabır

Bat gunu bi gelsin o zaman idrar ve kan testi inşallah

ben de oluşturmak istiyorum moral olmaz mı kızlar? olmazsa sileriz ne olacak ki zararı yok ne dersınız ??bir nevi totem diyelim: ))

ben de oluşturmak istiyorum moral olmaz mı kızlar? olmazsa sileriz ne olacak ki zararı yok ne dersınız ??bir nevi totem diyelim: ))

nasıl istersen canım :) içinden geliyorsa yap gitsin :)

benim bat 21 mayıs o zamana kadar bekleyeceğim bakalım :)

Günaydın kızlar.
Benim bat 8 mayıs ilk kez denedik, tesadüf yumurtlama gününden bir gün sonrasına denk gelmiş. Ne olcak bilmiyorum ama artan akıntım ve birkaç sivilce dışında ne adet belirtisi var ne de hamilelik.
Ha bir de uyku. Akşam 8 den sonra çok uykum geliyor epeydir. Buna engel olamıyorum.

ne de çok yakışmış maşallah inşallah tez zaman da gerçek olsun :)
saol adet de yok 5 gün gecikti.. geç döllenme olabilir dedim.. adet söktürücü de kullanmadim. içime bi umut doğdu sanki..
daha yeni oluşmaya başladığı hissediyorum. inş cuma günü iyi bir haber alirim bunda 6 haftalik desede içimdeki kaç haftalık bilmiyorum:)

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BİZE İNŞ BİZE DE DUA ET GÜLÜM

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BİZE İNŞ BİZE DE DUA ET GÜLÜM
dua ediyorum hepnize hayırlısı inş..:)
daha belli degil henüz.. hamile miyim degilimiyimm?
daha iki günü önce kan ve idrar testi verdim negatif 5 gün geçti hala bişey yok.
kafama çak çarpti sen kesin hamilesin dedim kendi kendime.. bilmiyorum öle hissettim.. 35 güne kadar oluyor diyo nette.. yarin gelmezse kesin hamileyimdir..
çok dua ettim dün miraç kandiliydi orucumu tuttum.. Allahım ne olur bize çocuk nasip et dedim. inş dualarim kabul olmuştur.. Allah benim sesimi duymuştur.

RABBİMİZ SEVİNDİRSİN HAYIRLARLA SENİ CANIM İNŞ AMİN YANINDA BİZLERİ DE İNŞ AMİN

Canim.inşallah hamilesin dir ama kendini lütfen Şartlandırma

Öyle 35 gün olmazsa kesin hamile diye bir şey yok

Bak ben senin için yazıyorum sakin yanlış anlama yoksa burada umut tacirligi de yaparım herkese sen hamilesin sen hamilesin kesin hamilesin de derim

Ama yazık hepimize yapmayalım böyle

Benim kuzenim her ay düzenli olurken tam 2 ay olmadı kesin hamilesin dedik idrar negatif kan negatif biz böyle dedikçe o da iyice alıştırdi kendine ama 2 ayin sonunda adet oldu

Sen inşallah hamilesindir ama :)

Evet verdigin ornege uygun olarak, bakınız: ben

Tam 13 gün geciktim, en son 24 Mart'ta regl olmusum. Hamile de degilim. Olamıyorum anacım, regl olamıyorum

kafayı yyicem az daha yok hamilew degilim yok anam hamileyim ne diyim vucudumu sorguluyorum resmen kafam çok karışık burda herşeyi araştirdim neredeyse yok geç döllenme dedim yok anacimm bakam ne zaman gelicek.. hamile miyim degil miyim bilmem herkes hamilesin diyo ee sonuç negatif.. bu gidişle kafayı yerim vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…