yapsana şimdiiii:)inşallah canım bu sabah bi daha yapıcam ovulasyon testi o da koyu çıkarsa yarın sabah hcg yaparım gebelik testim az elimde ve korkuyorum çok negatif gördüm
Benim de 6 mayıs ben test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum adetim geçsin yapacam, üzülme canım sen de demekki zamanı var dahagünaydın kızlar benim bat 6 mayıs ama herzaman iki gün önce olurdu yani bugün hiç regl belirtisi yok sabah tutamayıp kendimi test yaptım ama koca bir negatif yedim....bu ayda olmadı galiba ...
inşallah her isteyenin duası kabul olur..Benim de 6 mayıs ben test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum adetim geçsin yapacam, üzülme canım sen de demekki zamanı var daha
İnşallah canıminşallah her isteyenin duası kabul olur..
kizlar sabah gebelik testi yapıtım BAT 8 mayıs ve su şekılde cıktı.
ıkıncı cızgı silik cikti hakılemıyımdırki ya kafam iyice karişti yarin kanım versem tüyoksa beklesemmıkı bat günümü ne diyorsunuz kızlar??Eki Görüntüle 1825878
Gunaydin kizlar, her gun yeni bir umuttur. Regli gelen arkadaslar,lutfen uzulmeyin ve hemen bu ay icin hazirliklara baslayin,bir gun o bebisler o gobuse gelecek umutsuzluk yok
inşallah gerçekten tükendim gibi hissediyorum ne kadar zormuş ya..
hastalandığımı görmeyeyim diye tuvalete gitmiyorum sıkıyorum kendimi.
Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir süreç.
insan sürekli kendinde kusur bulup neyim var acaba diye diye kafayı yer.
biraz gözüküyor tebrikler hadi hamilesinnkizlar sabah gebelik testi yapıtım BAT 8 mayıs ve su şekılde cıktı.
ıkıncı cızgı silik cikti hakılemıyımdırki ya kafam iyice karişti yarin kanım versem tüyoksa beklesemmıkı bat günümü ne diyorsunuz kızlar??Eki Görüntüle 1825878
işteyim tatlım yaa hcg yapamam şu an evde testler ama 4 saatim dolsun ovulasyon yapıcam bi daha bakalım nasıl çıkacak ama sol kasığımda ağrım var çok belki de gelir bugün kırmızılaryapsana şimdiiii:)
canım yıpratma kendini bu kadar.. rahatlarsan eğer olur mutlaka... zor bir süreç haklısın sürekli acaba mı oluyor insan ama kendinde kusur var veya yok eşinde var veya yok ya da ikinizde de yok bunların hiçbiri önemli değil ki.. ne zaman olacağı varsa o zaman oluyor.. kısmeti varsa illa ki geliyor sıkma canını
Cok iyi anliyorum,ben bu ay bi dunya test aldim,hatta hamilelige yardimci oluyor diye preseed suye bi jel varmis onu aldım onumuzdeki aya tum hazirliklarimi yaptim,esim keciboynuzu filan aldi ama cok sukur gerek kalmadi,ben de cok negatif gordum ve artik bittim bu da olmazsa napicam ben dedigim zamanda oldu lutfen biraz daha sabirinşallah gerçekten tükendim gibi hissediyorum ne kadar zormuş ya..
hastalandığımı görmeyeyim diye tuvalete gitmiyorum sıkıyorum kendimi.
Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir süreç.
insan sürekli kendinde kusur bulup neyim var acaba diye diye kafayı yer.
Bahtubahtu test yaptın mı canım? Durumun nedir?
@orkidekaramel senin Mayıs BAT'ı belli degil mi halen?
Ben bugun regl olsam bile hazirana kaldıgım icin haziran listesini de tutmaya başlıyorum :)
Dilektuttum n1san mucizegibisin tbftmucize pembesu listede devam etmek isterseniz yeni BAT'larınızı alabilir miyim?
devam etmek isterim ama daha regl olmadım olunca tam tarihi yazarım...Bahtubahtu test yaptın mı canım? Durumun nedir?
@orkidekaramel senin Mayıs BAT'ı belli degil mi halen?
Ben bugun regl olsam bile hazirana kaldıgım icin haziran listesini de tutmaya başlıyorum :)
Dilektuttum n1san mucizegibisin tbftmucize pembesu listede devam etmek isterseniz yeni BAT'larınızı alabilir miyim?
Ayy ben seni niye aldım o zaman negatif gördüm mü dedin ondan mıdevam etmek isterim ama daha regl olmadım olunca tam tarihi yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?