2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Uyanır uyanmaz kırmızı kart yedim adet oldum arkadaşlar umutlar bir dahaki aya kaldı... Bat 2 haziran

günaydın kızlar benim bat 6 mayıs ama herzaman iki gün önce olurdu yani bugün hiç regl belirtisi yok sabah tutamayıp kendimi test yaptım ama koca bir negatif yedim.... bu ayda olmadı galiba ...
Benim de 6 mayıs ben test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum adetim geçsin yapacam, üzülme canım sen de demekki zamanı var daha

testin pozitif canım bence kan testiyle kesinleştir sonucunu

Gunaydin kizlar, her gun yeni bir umuttur. Regli gelen arkadaslar,lutfen uzulmeyin ve hemen bu ay icin hazirliklara baslayin,bir gun o bebisler o gobuse gelecek umutsuzluk yok

inşallah gerçekten tükendim gibi hissediyorum ne kadar zormuş ya..
hastalandığımı görmeyeyim diye tuvalete gitmiyorum sıkıyorum kendimi.

Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir süreç.
insan sürekli kendinde kusur bulup neyim var acaba diye diye kafayı yer.

canım yıpratma kendini bu kadar.. rahatlarsan eğer olur mutlaka... zor bir süreç haklısın sürekli acaba mı oluyor insan ama kendinde kusur var veya yok eşinde var veya yok ya da ikinizde de yok bunların hiçbiri önemli değil ki.. ne zaman olacağı varsa o zaman oluyor.. kısmeti varsa illa ki geliyor sıkma canını

biraz gözüküyor tebrikler hadi hamilesinn
bata 4 gün var o zamanda tam net belli olur:)
bende gelen giden yok. ama hissediyorum kesin hamileyim kanda idrarda negatif çiksada adet yok.
10 gün gecmesini bekliyorum.

ben dün çok dua ettim eğer yoksa yine gecikmesin Allahım boşuna ümitlenmiyim dedim bir baktım sabah hastalanmışım hemde daha 1 gün vardı..

Allah işte.. duyuyor.bebek vermese de acımı hafifletiyor en azından. yinede şükür bugünümüze elbet vakti zamanı var gelecek bi gün.

Cok iyi anliyorum,ben bu ay bi dunya test aldim,hatta hamilelige yardimci oluyor diye preseed suye bi jel varmis onu aldım onumuzdeki aya tum hazirliklarimi yaptim,esim keciboynuzu filan aldi ama cok sukur gerek kalmadi,ben de cok negatif gordum ve artik bittim bu da olmazsa napicam ben dedigim zamanda oldu lutfen biraz daha sabir

Günaydın tatlışlar. Kırmızı kart gören arkadaşlarım sıkmayın canınızı bidahaki aya çalışmaya devam Allah tez zamanda doldurur hepimizin kucağını inşallah Batı gelipte Hamiş olduğunu öğrenenler tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende beklemedeyim batı bakalım ama niyeyse hiç umudum yok ya neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…