2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar bende haşimato var tsh oynayabiliyor yani bu ay test yaptırayım diyorum adetin 3. günü doktora gitsem muayene eder mi bana acil bilgi verir misiniz randevu alcam

ben adet olamadim morördek. bekliyorum henüz hiç belli degil 5 gün geçti sonuçlarim da negatif çiksada bekliyorum. geç döllenme olduğu düşünüyorum.

Canım ben 3 mayısı bekliyordum nisanın 29unda oldum. Sanırım ben yine mayis sonunda olacağım. 27 mayista da olurum diye bekliyorum ama bakalım yine şaşırır beni benim kırmızi kart. Aslında ben hala mayis ayına dahilim galiba tatlim

Evet mayısı yakalamıssın :)

kizlar yarin gidip kan testi yaptiracam bugun calisiyorum ve izin alamadim malesef patronlar geldi.

kirmiziyi gorenler dun hepimiz icin dua ettim bol bol umudurunu kayip etmeyin insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun kizlar

Eşimle dün konuştuk c.tesi gidip yaptırıcaz inşallah.. Hastane uzak tek gidersem baya yürümem lazım. Çtesi araba ile gideriz gitme sen dedi
İnşallah çtesi kadar hastalanmam

sanırım benim olmadı bu ay kırmızı kart görücem ovulasyon testinide bi daha yaptım az önce negatif dün niye öyle çıktı anlamadım nasıl da ümitlenmiştim

canım cumaya kadar gelmezse tekrar kan testi yaptır bence
bekliyorum o güne kadar.. idrar testi yapcam öncelikle kanda çok bekletiyor.. acilde kan vermem doktor karnima bastiriyo. manyakmi nedir ya. sağlık ocagina giderim oda sabah veriliyor taaa akşama kadar bekletiliyor.

Kendini kötüye Şartlandırma tatlim allah büyük bu güzel günde ınsallh hamile haberlerinle gelirsin allah dualarımızı kabul etsin
Yaaaa sabah uyandığımda baya koyu kırmızı lekelenmem vardı. Yarına kalmaz kırmızı kartı görürüm bidaki aya artık of of offfff ((

Yaaaa sabah uyandığımda baya koyu kırmızı lekelenmem vardı. Yarına kalmaz kırmızı kartı görürüm bidaki aya artık of of offfff ((
Ya canım niye bu kadar pesimistsin :)

Hayırlısı olsun öncelikle, erkenden hamile kalıp sonradan olumsuz şeyler yaşayacagına, en hayırlı zamanda gelsin :) Bu ay olmazsa gelecek aya inşallah. Lütfen umutsuz olma böyle

Ayy ben seni niye aldım o zaman negatif gördüm mü dedin ondan mı

Neyse gelmez belki de kırmızılar
yok ben öyle yazdım 6 mayıs ama hep iki gün önce olurdum bugün test yazdım koca bir negatif yedim.... gerçi kırmızı gelmedikten sonra ümit kesilmez ama hiç belirti yok ne regl nede hamilelik ilk hamileliğimde göğüslerim o kadar çok ağrıyordu ki şimdi tık yok..

morordek canm meraba 1 mayıs benm adet günümdü ama hala adet olmadm ilk dfa böyle gecikti herzman düzenli olurdum .. Bu ay diş ağrım yüzünden çk 4-5 tane ağrı kesici(parol) içtim o mu kesti bilemiyorm. Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğlen sonuç çıkacak inşallah. Evde yaptığm test negatif çıktı ama ben yine de kan sonucuna göre hareket edicem

Kızlar ben dün hsG çektirdin sonuç temiz çıktı şükürler olsun .ama doktor bu ay korun dedi yani benim bebis hayallerim hazirana kaldi.yine de arada şeytan durtuyor korunma diye ne yapsam bilemedim ama galiba doktoru dinleyecegim

Bu ay olsaydı çok güzel olurdu çok geç kaldık çoookk
Yeni büyük eve taşınıyoruz bebiş için daha ortada bebiş yok!!!
Çok yıprandım artık. Takmiyim diyorum ama mümkün olmuyor.

Kızlar ben bu ay çok rahatim hiç ağrı sızı yok önceki aylarda vardı hep hamilelik belirtisi sandım ama yanildim bu ay tık yok bakalım bu ay nolcak bat 10 mayis hayırlısı hepimiz için allahım her zaman için en iyisini en guzelini nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim

Dur bakalım dedigin gibi kırmızı gelmeden umit kesilmez :)
Tamam canım umarım güzel bir haber gelir :)
Sonuclarının temiz cıkmasına sevindim canım.
Hazirana kalsan da burdan devam, ben haziran listesini de tutmaya başladım cunku benim BAT kesin hazirana kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…