2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hadi ya martta öyle miydi sayı
Nisan çoktu diye hatırlıyorum da onun üstüne böyle olunca sorun bende demek ki demiştim

Yaaa nolur şu morordek en kısa sürede regl olsun diye dua eder misin tatlım

Yok yok canim benim topik 6 atalente 3e katladı 18 sen de 4e katlarsin ins

Simdiden yariladin 3 güzel bir sayi:)

K kuzu66 bhcg değerın kaç çıktı? bugünkü idrar sonucundakı hafıf çizginin kaça tekabül ettiğini çok merak ettım.

Ya kızlar şimdi dün yaptıgım testi inceliyorum beyaz çizgi var bay belli oluyor ama beyaz olması Can'ımı sıkıyor, negatif demek mi bu. İlk defa yaptım ya anlamıyorum oyuzden

Ya kızlar şimdi dün yaptıgım testi inceliyorum beyaz çizgi var bay belli oluyor ama beyaz olması Can'ımı sıkıyor, negatif demek mi bu. İlk defa yaptım ya anlamıyorum oyuzden
cnm bendede aynısı çıkmıştı beyaz gri gibi hayalet bir çizgi ama bu test bikaç saat geçtikten sonra böyle çizgiler çıkabiliyor bak üzülme şimdi önümüzdeki ay çalışmalara devam ediceksin ve birgün hepimiz hamile kalıcaz buna inanıyorum,şimdi olmadıysa RABBİM mutlaka bir sebep vardır önümüzdeki aylara bakıcaz hep birlikte bu arada kırmızıları görmediysen hala ümit vardır

Tüh! Bende baya sevinmiştim çizgi var diye hatta yarın gidicektim kan vermeye neyse bekliyim ozaman çtesi kadar.. Yok Can'ım hala olmadım en son 2 nisan da olmustum ben 1,5 senedir dogum kontrol hapı içiyorum nisanda bırakınca bozukluk yaptı herhalde ondan olamadım.. Hayırlısı artık.. İnanıyorum herkes bizde kalıcaz hamile.. Desteğin için çok teşekkür ederim

cnm bende ilk evlendiğimde doğum kontrol hapı kullanmıştım 1 yıl ama bırakınca 3 ay içinde hamile kaldım İNŞALLAH sendede sorun olmıyacaktır bu arada sen yinede istersen kan testi yaptır orda zaten idrardan daha erken belli oluyor ama olmasada üzülme elbet gelecek bebişin

Evet verdi su an kullanıyorum ama 1 ay beklemek o kadar gozumde büyüyor ki anlatamam

Evet verdi su an kullanıyorum ama 1 ay beklemek o kadar gozumde büyüyor ki anlatamam
Canım Allah korusun belki başka şeylere sebep olur. On beş gün duşta eğilme falan diyorlar. Duşta bile enfeksiyon kapma ihtimali varsa ilişkide çok yüksek. Geçen ay bize ilişki tamamen yasak dedi doktor. Sana gün verdi mi

Yok iliski için birşey demedi ama ilk adete kadar korunun dedi yani bir ay

Bebek istediğimizden beri ilk defa bu kadar meraksızım her ay oldu mu diye 4 gün öncesinden başlardım test yapmaya KPSS işe yaradı ilk defa daha test falan yapmadım )

Canım ben 20 ay önce dört odalı kocaman bir ev tuttum bebek yapacağım diye ama olmuyor.Seni çok iyi anlıyorum maalesef
Valla biz iki kişi 150 m2'lik evde napıcaz onu düşünüyorum. Bi bebişimiz olsun ona ayrıca bir de oyun odası yaparız diye bu kadar büyük ev düşündük. Valla çok zor cidden hayattan zevk alamıyorum artık psikolojim yerlerde. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Bebek istediğimizden beri ilk defa bu kadar meraksızım her ay oldu mu diye 4 gün öncesinden başlardım test yapmaya KPSS işe yaradı ilk defa daha test falan yapmadım )
En guzeli canim, kafani mesgul edecek seyler bulup bebekmis BAT'mis dusunmediginde oluyor derler ya hep. Kesinlikle katiliyor ama kendim de beceremiyorum
Ben de mi KPSS'ye girsem napsam

mrb günaydn kızlar tek çaremizz oluruna bırakmak düşünmemk ama imkansız geliyor bana arkadsn da bahsettiği gibi kocamn ev ama bir odamız bıoş onu görünce bile başlıyorm ağlamaya nasip görelim mevlam neyler neyler güzel eyler diyorm sonraaa sabır oluvcak inşaallah
dün adetimn 12.günü idi ovu testi yaptm işşten gelince önce tek cizgiydı bi daha da bakmadım sabah baktm 2.çizgi var bu testler kafamı karştryor,neyse bu akşam yine yaparz test inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…