Değiştirdim canımMerhaba kızlar.
morordek canım ben bat 11 mayısmış yanlış hesaplamışım. Düzeltebilirsen çok sevinirim.
Benim uyku dışında belirtim yok gibi kızlar. Midemi pek iyi hissetmiyorum ama sanırım folikle alakalı o da.
Cnm ben dün sabah adet oldum buğün doktora gidecegım
benm mayıs başına kadar iki gümde bir denedik. Mayısta bıraktkHadi bakalım o haldeBir kez denedik biz yumurtlamanın bir gün sonrasına denk gelmiş. Hayırlısı.
Kızlar doktora gittiğimde regl döneminde yaşadığın üzüntü, stres bile bir sonraki yumurtlama dönemini engeller dedi. O sebeple kendinize iyi bakmanızı kafanızı farklı şeylerle meşgul etmenizi öneririm.
Evet ya mesajı yazdıktan sonra profilinde gördüm, hatta yeni BAT 31 Mayıs da demiş, öyle güncelleyeyim bari
ben salı günü adet ldum cnm klomene başladım buğün bat 31 mayıs hayırlısı .... siz ne durumdasınız.... ben bu ay olmazsa öbür ay klomen kullanmayı düşünmüyorum Ramazanda ara verecegım biraz .... hayıt otu kullanmayı düşünüyorum
Yeni BAT'ı ekleyeyim mi canım? Ya da çalışma olmaz mı bu ay için? Bilgilendir de ona göre düzenleyeyim listeyiKızlar bnde regl oldm bgn bu ay rahim filmine gidecegm bakalm bnm doktorm ilişki önerecekmi bu ay, öğleden snra arayacagm
yaşınız müsait ise 1 yıla kadar beklemek doğru olacaktır.. 30 dan sonra maalesef olasılık düşüyor.bende 33üm 2.çocuk için uğraşiyoruz : (Selam kızlar ya aramızda doktora gidenler ilaç kullananlar filan var. Ne kadar süre olmayınca ilaca başldınız. Benim 3. Ayım bu ve doktorlar 6 aydan önce gelme dediler bana İlk bebek düşündüğümüzde kontrol amaçlı gitmiştim hiç bi sıkıntı yok dedi 6 ay dene olmazsa görüşelim dedi. Sizler nasıl yaptınız
Doktorla gorustum bu ay korun dedi beni ekleme cnm haziranda calısmaya baslayacgm canımYeni BAT'ı ekleyeyim mi canım? Ya da çalışma olmaz mı bu ay için? Bilgilendir de ona göre düzenleyeyim listeyi
ben de 35 im bizde 2. çocuk için uğraşıyoruz 3 aydır olmadıyaşınız müsait ise 1 yıla kadar beklemek doğru olacaktır.. 30 dan sonra maalesef olasılık düşüyor.bende 33üm 2.çocuk için uğraşiyoruz : (
benimde yaşım 35 ama gayet umutluyum hepinizde öyle olunben de 35 im bizde 2. çocuk için uğraşıyoruz 3 aydır olmadı
!!!!Ya arkadaşlar yumurtlama zamanı herkezde farklı olur tamam genelde adetin ilk günü sayarak 12. gün çalışmalara başla deniliyorda bakın herkezde aynı değil bazen çok çok daha erken çatlıyabiliyor yumurta yada çok daha geç, ovulasyon testi yapıcaksanız daha evvel başlayın şüphe ediyorsanız böyle bir durumdan
benim adetlerim çok düzenli olmasına rağmen (28 gün) geçen ay yumurtam adetime bikaç gün kala çatladı
bu ay ise adetimden hemen sonra yani bunu dikkate alın,yumurtam bu ay erken çatladığı için adetimde erken geldi
geçen ay ise geç çatlamadan dolayı adetim gecikti umarım açıklamam bazılarınza yardımcı olmuştur neticede yumurtlama günü bizim gibi bebek isteyenler için çok önemli....!!!!
Aynen cnm hatta ayda 2 kez yumurtlayan bile varcanım sana katılıyorummmm
ek olarak da uygulamalara inanmayın diyorum
7 mayıs yumurtlama günü olarak görünüyor
ancak benim yumurtlama günüm ayın 2sindeydi
Aynen cnm hatta ayda 2 kez yumurtlayan bile varuygulamalara gelirsek seninde dediğin gibi bazen doğru bazen yanlış gösteriyorlar malesesf öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?