KPSS ömrümü yedi ömrümü tavsiye etmem :)En guzeli canim, kafani mesgul edecek seyler bulup bebekmis BAT'mis dusunmediginde oluyor derler ya hep. Kesinlikle katiliyor ama kendim de beceremiyorum
Ben de mi KPSS'ye girsem napsam
canimm dün Akşam saatlerinde KIRMIZI KART gördüm.. maalesef..Valla canım sen de benim gibi olabilirsin o zaman :)
Hamile olmayıp regl olamayangillerden :)
Allahıö hayırlı vakitte sağlıklı ailesine vatanına milletine yartalı fiziken ruhen madden manen tam ve sağlıklı herkes tarafındam sevilen syılan hoşgörülen salih kimselerden bebekler çocuklar nasip etsin hepimizecanimm dün Akşam saatlerinde KIRMIZI KART gördüm.. maalesef..
Bat: 4 haziran..
benim adet döngülerim karıştı galibaa.
canimm dün Akşam saatlerinde KIRMIZI KART gördüm.. maalesef..
Kızlar bu ovulasyon testini nasıl kullanıyoruz? İkinci çizgi direkt Kalın olunca mı yapıyoruz yoksa silikten başlayıp kalın oluncaya kadar mı?
Amin saolun inşallah... bunu zaten bekliyordum çünkü kan idrarda negatifti.. bebek yok dedim gelmeyince insan hissettiriyordu. inş bi dahaki inş:)Allahıö hayırlı vakitte sağlıklı ailesine vatanına milletine yartalı fiziken ruhen madden manen tam ve sağlıklı herkes tarafındam sevilen syılan hoşgörülen salih kimselerden bebekler çocuklar nasip etsin hepimize
inşallah.. şu an adetliysem soğan suyu içebiliyormuyum?Hayırlısı olsun canım
Bu ay daha az stresli bir ay seni bekliyordur inşallah
Amin saolun inşallah... bunu zaten bekliyordum çünkü kan idrarda negatifti.. bebek yok dedim gelmeyince insan hissettiriyordu. inş bi dahaki inş:)
inşallah.. şu an adetliysem soğan suyu içebiliyormuyum?
tarçinli elma yerim her akşam.. bal çrekotu tarçin felan denemedim bal yok çünkü.?
Hayırlısı olsun canım gelecek aya insallahcanimm dün Akşam saatlerinde KIRMIZI KART gördüm.. maalesef..
günaydın kızlar canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah darısı isteyen herkese inşallahKizlar sonucumu aldim ve hamileyimm
Rabbim herkeze versinnnnn
Merhaba kızlar.
morordek canım ben bat 11 mayısmış yanlış hesaplamışım. Düzeltebilirsen çok sevinirim.benim de bat 11 mayıs:) belim ağrıyor o kadar
Benim uyku dışında belirtim yok gibi kızlar. Midemi pek iyi hissetmiyorum ama sanırım folikle alakalı o da.
Benim de bat 11 mayıs:)Merhaba kızlar.
morordek canım ben bat 11 mayısmış yanlış hesaplamışım. Düzeltebilirsen çok sevinirim.
Benim uyku dışında belirtim yok gibi kızlar. Midemi pek iyi hissetmiyorum ama sanırım folikle alakalı o da.
Benim de bat 11 mayıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?