2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar bu ovulasyon testini nasıl kullanıyoruz? İkinci çizgi direkt Kalın olunca mı yapıyoruz yoksa silikten başlayıp kalın oluncaya kadar mı?

canimm dün Akşam saatlerinde KIRMIZI KART gördüm.. maalesef..
Bat: 4 haziran..
benim adet döngülerim karıştı galibaa.
Allahıö hayırlı vakitte sağlıklı ailesine vatanına milletine yartalı fiziken ruhen madden manen tam ve sağlıklı herkes tarafındam sevilen syılan hoşgörülen salih kimselerden bebekler çocuklar nasip etsin hepimize

Kızlar bu ovulasyon testini nasıl kullanıyoruz? İkinci çizgi direkt Kalın olunca mı yapıyoruz yoksa silikten başlayıp kalın oluncaya kadar mı?

Canım şimdi

1 ilk idrar ile yapmiyorsun ve sıvı alımına dikkat et

2 adetin ilk gününden itibaren say 12. Gün başla tabii adet döngüsü düzenliyse

3 koyu gördüğün gün ikinci testi de yap

4 ilk test 10 ile 13 arasında yapabilirsin

5 ikinci test 18 ile 20 arasında yapabilirsin

6 koyu gördüğün an degerlendir yumurtlama çok yakın demek

7 o koyu çok hafif silindigi an yumurtlama gerçekleşti demektir mutlaka değerlendir

Yine resim at yardimci oluruz

Onun dışında akinti takip et

Çok Afedersin sumuk gibi uzayan akinti yapışkan yumurta aki gibi olan yumurtlama çok yaklaştı demek

Bu tip akinti dan sonra normal su gibi bir akinti geldiği an yumurta catladi demek

Amin saolun inşallah... bunu zaten bekliyordum çünkü kan idrarda negatifti.. bebek yok dedim gelmeyince insan hissettiriyordu. inş bi dahaki inş:)
Hayırlısı olsun canım

Bu ay daha az stresli bir ay seni bekliyordur inşallah
inşallah.. şu an adetliysem soğan suyu içebiliyormuyum?
tarçinli elma yerim her akşam.. bal çrekotu tarçin felan denemedim bal yok çünkü.?
kahve içmeyi yasakliycam bu ay.. içmiycem. kahve yan etkisi yapıyor ben neredeyse hergün içiyordum kahveyi.. içmiycem bu ay.

canım ben soğan suyunu da çörekotu otunu da denemedim maalesef bilemeyeceğim...

kızlar idrar testim negatif ama birkaç gündür inanılmaz mide yanması var dünden beri çıkarıyorum halsizlik bi uyku gebelik yok muhtemelen ama niye böyle oldu anlamadım

Bugün hiç belirtisi olanlar var mı ? Bnm sırtım çok ağrıor sadce bi de ani hareketlerde kasığm

Merhaba kızlar.

morordek canım ben bat 11 mayısmış yanlış hesaplamışım. Düzeltebilirsen çok sevinirim.
Benim uyku dışında belirtim yok gibi kızlar. Midemi pek iyi hissetmiyorum ama sanırım folikle alakalı o da.

K kuzu66 bat'tan önce öğrendin sanırım doğru mu? Hayırlı uğurlu olsun.

Kızlar doktor bana regl gecikmesinden 10 gün sonra ortalama bariz belirtiler başlar demişti. Göğüs hassasiyeti,bulantı v.b. gibi.

Benim de bat 11 mayıs:)

Hadi bakalım o halde Bir kez denedik biz yumurtlamanın bir gün sonrasına denk gelmiş. Hayırlısı.

Kızlar doktora gittiğimde regl döneminde yaşadığın üzüntü, stres bile bir sonraki yumurtlama dönemini engeller dedi. O sebeple kendinize iyi bakmanızı kafanızı farklı şeylerle meşgul etmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…