2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim bende ayniyim surekli uyuyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim onda goguslerim diklesmisti uclari bu ay hic yok ondan bahar yorgunluguna yoruyorum
Geçmiş olsun canım.
Kendimi çok fazla dinlemiyorum ben moda girmemek için.
Yarın ya da öbürgün belli olcak zaten.

Bnde bu ay klomen + çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 6.günü ve dünden beri göğüs ucunda hassasiyet var belim ve kasiklarim ağrıyo bilmiyorum bu ay olur mu ama ümidim var bu aydan çünkü hiç bu kadar erken göğüslerim ağrımaz di

Kızlar kırmızı kartı yedim yine hemde erkenden randevu aldım çarşamba hastaneye gitcem bakayım bi sorun mu var hepimiz için hayırlısı canlarım

Sağlık olsun bacım herşeyden önemlisi sağlığımız zaten inşallah bişeyin yoktur kan tahlili yaptırdınmı yakın zamanda yaptırmadıysan yaptır bence çünkü bazı vitamin eksiklikleride gebeliğe engel oluyor mesela benim d vitaminim çok düşük çıktı şimdi onu kullanıyorum bide eşlerimizinde muayene olmaları lazım aslında hep biz kendimizde arıyoruz ama onların durumu da önemli

Kızlarr yaa ne güzel bu ay kafama takmıyodum yine takmaya başladım offff

kızlar selam bugün hormon testi yaptırdım sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum batıma 5 gün var inşallah hayırlısı olur hala bir umut var progesterun:11,47
prolaktin:20,19
fsh:3,42
lh:3,93
estradiol(e2):173,50
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar çok öpüyorum hepinizi

Prolaktinin yüksek galiba canım

Günaydın kızlarcım.

Benim reglim her ay 3 gün öne gelir. En son Nisan 13 te regl oldum , buraya bat 11 Mayıs yazdırdım hatta. Aslında bugün regl günüm. Hala regl olmadım.

5 gün önce test yaptırdığımda kanda negatifti.

Hayırlısı bakalım.

Herkese en içten duygularımla en doğru zamanda annelik duygusunu yaşamalarını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…