Canim bende ayniyim surekli uyuyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim onda goguslerim diklesmisti uclari bu ay hic yok ondan bahar yorgunluguna yoruyorumYaptım canım, negatif çıktı. Regl olmazsam kan testi yaptıracağım.
Geçmiş olsun canım.Canim bende ayniyim surekli uyuyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim onda goguslerim diklesmisti uclari bu ay hic yok ondan bahar yorgunluguna yoruyorum
Ben de hep uykulu heppGunaydin canim uykulu sen nasilsin
Evet.bos gebelik. , düşük, kalbi durması gibi birçok sebeplerden bazılarının hamileliği sonlandıSağol canımm.. Evet çinde yaşıyordum istanbula yerleştik tamamen . Çoğu bebeğini kayıp mı etti
Istanbula hos geldiniz. Bence doğru karar. Hayırlısı olsunSağol canımm.. Evet çinde yaşıyordum istanbula yerleştik tamamen . Çoğu bebeğini kayıp mı etti
Kızlar kırmızı kartı yedim yine hemde erkenden randevu aldım çarşamba hastaneye gitcem bakayım bi sorun mu var hepimiz için hayırlısı canlarım
Canim stres yaptım belki de adetlerin geciktiBenm adet 8 gün geçti ya bugün de kan testi verdm sonuç negatif.nedn adet olamıyorm bilmiyorm
Hayırlısı olsun canım.Kızlar kırmızı kartı yedim yine hemde erkenden randevu aldım çarşamba hastaneye gitcem bakayım bi sorun mu var hepimiz için hayırlısı canlarım
Prolaktinin yüksek galiba canımkızlar selam bugün hormon testi yaptırdım sonuçlarımı sizinle paylaşmak istiyorum batıma 5 gün var inşallah hayırlısı olur hala bir umut var progesterun:11,47
prolaktin:20,19
fsh:3,42
lh:3,93
estradiol(e2):173,50
bu konuda bilgisi olan varmı kızlar çok öpüyorum hepinizi
Günaydın canimm AMINNNKizlar Günaydin
Allah herkese Hayırli evlad versin
Varmi müjdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?