Ben psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. C.tesi ve pazar günü gündüz o kadar uykum geldi ki yattım uyudum. Ama daha bir haftadan belli olmaz ama belirtilerimi çok güzel yaşıyorum:))Caniim gozun aydin sonunda regl olmussun cok sevindim. Kahverengi sadece silince belli olacak bi akinti var muhtemelen 1-2 saate normal adet kanamasi baslar. ne yazik ki kismet degilmis bu ayda
Bak israrla seni ve olcayi bekliyorum
Sağol canımm.. Evet çinde yaşıyordum istanbula yerleştik tamamen . Çoğu bebeğini kayıp mı ettiGeçmiş olsun arkadaşım. Seni ağustosta dogum yapacaklar topiginden taniyorum. Çin de yaşıyorsun. O topikte çoğu bebeğini kaybetti.
Ben psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. C.tesi ve pazar günü gündüz o kadar uykum geldi ki yattım uyudum. Ama daha bir haftadan belli olmaz ama belirtilerimi çok güzel yaşıyorum:))
hayırlısı tabi canımm en önemlisi o zaten bu ay çok stresliydim bi yandan kpss bi yandan bebek isteği baya kötü oldum neyse uzattım :) ekle canım iyi olur takvim 1 haziran ama hiç belli olmuyo ki biz onu 3 haziran yapalımmListede devam etmek istersen yeni BAT söyle ekleyeyim canım, hayırlısı olsun her şeyden önce.
Kızlar merhaba.. benim bat 16 Mayıs. ben yaklaşık 2 haftadır gögüslerime dokunamıyorum bile nasıl şiş,uçları da sızlıyo gibi. sizce bu gebelik belirtisi olabbilir mi? sizce ne zaman test yapıyım?
canim stres yapma.ikisini başarabilmek önemlihayırlısı tabi canımm en önemlisi o zaten bu ay çok stresliydim bi yandan kpss bi yandan bebek isteği baya kötü oldum neyse uzattım :) ekle canım iyi olur takvim 1 haziran ama hiç belli olmuyo ki biz onu 3 haziran yapalımm
Bencede şimdi test yapma 14 de yapKızlar merhaba.. benim bat 16 Mayıs. ben yaklaşık 2 haftadır gögüslerime dokunamıyorum bile nasıl şiş,uçları da sızlıyo gibi. sizce bu gebelik belirtisi olabbilir mi? sizce ne zaman test yapıyım?
Gebelik testi neden yapmıyorsun canım? Hayırlısı ne ise olsun.Geçen hafta o kadar uykum vardı ki gözlerimi açamıyordum, başka türlü bir uykuydu. Bir de vücut ısımda ani yükselmeler yaşıyordum hala devam ediyor.
Psikolojik etki diye düşünmedim , ilk kez denedik ve çok üzülmeyeceğim olmazsa.
Fakat doktora gittim yine de hasta mı oluyorum diye, kan değerlerim herşeyim normal çıktı, belki gebelik vardır ila.ç kullanma bir hafta sonra tekrar gel dedi.
Bahar yorgunluğu da olabilir.
Bat 11 mayıs. Yarın öbürgün bekliyorum. hayırlı neyse o olacak.
İsteyen herkese en doğru zamanda nasip olsun İnşallah. :)
Kızlar ben çarşamba günü doktora gideyim diyorum
adetin 21. günü oluyor
progesteron hormonuna baktırayım diyorum :)
Yaptım canım, negatif çıktı. Regl olmazsam kan testi yaptıracağım.Gebelik testi neden yapmıyorsun canım? Hayırlısı ne ise olsun.
Senin adetin hangi gün canım? Adet gelmeden önce baktırınca belli oluyormuki
adetin ilk gününden sayıp 21. gün baktırılıyor canım
gebelik için kan vermekten bahsetmiyorum
yumurtanın çatlayıp çatlamadığı sağlıklı olup olmadığı ile ilgili
Benm adet 8 gün geçti ya bugün de kan testi verdm sonuç negatif.nedn adet olamıyorm bilmiyorm
Demek öylee bilmiyordum bunulazım olursa bende giderim kadın doğuma gidiyoruz dimi o dediğin hormona baktırıcam diyoruz
aynen canım adetin 21. gunu gıdıp baktırıyorsun
onun dışında adetın 2. ya da 3. gunup gidip baktırdığın seyler de var
Hayirlisi canim bizde haziran hamilesi oluruzGunaydın hanımlar, benim kırmızılar geldi sonunda :)
Eski döngüme göre BAT 5 Haziran görünüyor ama ondan da emin olamıyorum artık.
Sürekli düsünmek cok stres yapmıs beni sanırım farkında olmadan, o yuzden bu ay BAT'ımdan da %100 emin olamadıgım icin pek konusmak istemiyorum bu konuda :)
Listeyi tutmaya devam ediyorum, güzel haberler geldikce de ekleyecegim listeye. Kırmızı kartı görüp yeni BAT ekletmek isteyen olursa da beni etiketlesin, onları da düzenlerim listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?