2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Caniim gozun aydin sonunda regl olmussun cok sevindim. Kahverengi sadece silince belli olacak bi akinti var muhtemelen 1-2 saate normal adet kanamasi baslar. ne yazik ki kismet degilmis bu ayda
Bak israrla seni ve olcayi bekliyorum
Ben psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. C.tesi ve pazar günü gündüz o kadar uykum geldi ki yattım uyudum. Ama daha bir haftadan belli olmaz ama belirtilerimi çok güzel yaşıyorum:))

Geçmiş olsun arkadaşım. Seni ağustosta dogum yapacaklar topiginden taniyorum. Çin de yaşıyorsun. O topikte çoğu bebeğini kaybetti.
Sağol canımm.. Evet çinde yaşıyordum istanbula yerleştik tamamen . Çoğu bebeğini kayıp mı etti

Ben psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum. C.tesi ve pazar günü gündüz o kadar uykum geldi ki yattım uyudum. Ama daha bir haftadan belli olmaz ama belirtilerimi çok güzel yaşıyorum:))

Geçen hafta o kadar uykum vardı ki gözlerimi açamıyordum, başka türlü bir uykuydu. Bir de vücut ısımda ani yükselmeler yaşıyordum hala devam ediyor.
Psikolojik etki diye düşünmedim , ilk kez denedik ve çok üzülmeyeceğim olmazsa.
Fakat doktora gittim yine de hasta mı oluyorum diye, kan değerlerim herşeyim normal çıktı, belki gebelik vardır ila.ç kullanma bir hafta sonra tekrar gel dedi.

Bahar yorgunluğu da olabilir.

Bat 11 mayıs. Yarın öbürgün bekliyorum. hayırlı neyse o olacak.

İsteyen herkese en doğru zamanda nasip olsun İnşallah. :)

Listede devam etmek istersen yeni BAT söyle ekleyeyim canım, hayırlısı olsun her şeyden önce.
hayırlısı tabi canımm en önemlisi o zaten bu ay çok stresliydim bi yandan kpss bi yandan bebek isteği baya kötü oldum neyse uzattım :) ekle canım iyi olur takvim 1 haziran ama hiç belli olmuyo ki biz onu 3 haziran yapalımm

Kızlar merhaba.. benim bat 16 Mayıs. ben yaklaşık 2 haftadır gögüslerime dokunamıyorum bile nasıl şiş,uçları da sızlıyo gibi. sizce bu gebelik belirtisi olabbilir mi? sizce ne zaman test yapıyım?

canim stres yapma.ikisini başarabilmek önemli

Kızlar bende bu ay inofolic+klomen+çatlama iğnesi kullandım.iğnemin yarın 14.günü yarın test yapıcam inş.hayırlısıyla hepimizinki olur inş.

Gebelik testi neden yapmıyorsun canım? Hayırlısı ne ise olsun.

Senin adetin hangi gün canım? Adet gelmeden önce baktırınca belli oluyormuki

adetin ilk gününden sayıp 21. gün baktırılıyor canım

gebelik için kan vermekten bahsetmiyorum

yumurtanın çatlayıp çatlamadığı sağlıklı olup olmadığı ile ilgili

Benm adet 8 gün geçti ya bugün de kan testi verdm sonuç negatif.nedn adet olamıyorm bilmiyorm

adetin ilk gününden sayıp 21. gün baktırılıyor canım

gebelik için kan vermekten bahsetmiyorum

yumurtanın çatlayıp çatlamadığı sağlıklı olup olmadığı ile ilgili

Demek öylee bilmiyordum bunu lazım olursa bende giderim kadın doğuma gidiyoruz dimi o dediğin hormona baktırıcam diyoruz

Demek öylee bilmiyordum bunu lazım olursa bende giderim kadın doğuma gidiyoruz dimi o dediğin hormona baktırıcam diyoruz

aynen canım adetin 21. gunu gıdıp baktırıyorsun

onun dışında adetın 2. ya da 3. gunup gidip baktırdığın seyler de var

Hayirlisi canim bizde haziran hamilesi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…