Gunaydin canim uykulu sen nasilsinGunaydin,kizlar,nasilsiniz
bu ayda hamile değilim malesef geldi kırmızılar tam gününde 6 mayısta ...artık beklemiycem zaten çok stres oluyorum rabbim nasip ederse olur...Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)
2016 Mayıs&Haziran ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @serdemlin 2 Mayıs @capque 5 Mayıs @kuzu66 8 Mayıs tbftmucize 6 Mayıs Henüz değil @emelll42 6 Mayıs Henüz değil @kubito 7 Mayıs Henüz değil @busrademirtas 7 Mayıs Henüz değil Ogrtmngelin 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil Mavi Boncugumm 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @Cupcake89 11 Mayıs Henüz değil @The Black 11 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @ArzuErcann 12 Mayıs Henüz değil sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @tristris 13 Mayıs Henüz değil caaadiii 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @ladylone 16 Mayıs Henüz değil @nicksiz123 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @karahindiba2 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil ama olacak :)) @olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @26guzel26 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @Ogemibirgungelecek 24 Mayıs Henüz değil @meleklerim benim2 24 Mayıs Henüz değil @aylinelfin 25 Mayıs Henüz değil @boza 26 Mayıs Henüz değil @blueest 26 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil E eysaih 27 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 27 Mayıs Henüz değil @Enise54 28 Mayıs Henüz değil @n1san 28 Mayıs Henüz değil @friendly8584 28 Mayıs Henüz değil @Molly123 29 Mayıs Henüz değil @xDerinMavix 29 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 29 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil @country 30 Mayıs Henüz değil @lale_cik 30 Mayıs Henüz değil @Londoner_ 30 Mayıs Henüz değil @pembesu 31 Mayıs Henüz değil @sinkar 31 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 2 Haziran Henüz değil @serapozcan3343 2 Haziran Henüz değil @orkidekaramel 4 Haziran Henüz değil @Bahtubahtu ? Haziran Henüz değil @selind1 ? Haziran Henüz değil morordek ? Henüz değil @mucizegibisin ? Henüz değil
Listede devam etmek istersen yeni BAT söyle ekleyeyim canım, hayırlısı olsun her şeyden önce.Canlar sabah heyecanla test yapmayı beklerken pembe akıntım gelmeye başladı gittii bu ayda hayırlısı(
Gunaydın hanımlar, benim kırmızılar geldi sonunda :)
Eski döngüme göre BAT 5 Haziran görünüyor ama ondan da emin olamıyorum artık.
Sürekli düsünmek cok stres yapmıs beni sanırım farkında olmadan, o yuzden bu ay BAT'ımdan da %100 emin olamadıgım icin pek konusmak istemiyorum bu konuda :)
Listeyi tutmaya devam ediyorum, güzel haberler geldikce de ekleyecegim listeye. Kırmızı kartı görüp yeni BAT ekletmek isteyen olursa da beni etiketlesin, onları da düzenlerim listede
Sagol canım, cok rahatladım ya reglim gelince :)hadi gözün aydın canım çok şükür :) ben sabah test yaptım bata daha var amasonuç negatif ama kontrast yönteminde ( yani ışıkla oynandığında ) ikinci çizgim var gibi... yine de cuma kan testi yaptıracağım emin olunca yazarım ben de
Sagol canım, cok rahatladım ya reglim gelince :)
Senin daha idrar testinde çıkmayabilir sanki, birkaç gün geçsin yenilersin ya da en garantisi kan testi dedigin gibi :)
Merhaba iki yıldır olmuyor benim bu aydan umutluyum insallah rabbim yuzumuzu güldürür bat 14 mayıs :)Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a/Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu aylar hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)
2016 Mayıs&Haziran ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @serdemlin 2 Mayıs @capque 5 Mayıs @kuzu66 8 Mayıs @emelll42 6 Mayıs Henüz değil @kubito 7 Mayıs Henüz değil @busrademirtas 7 Mayıs Henüz değil Ogrtmngelin 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil Mavi Boncugumm 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @Cupcake89 11 Mayıs Henüz değil @The Black 11 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @ArzuErcann 12 Mayıs Henüz değil sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @tristris 13 Mayıs Henüz değil caaadiii 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @ladylone 16 Mayıs Henüz değil @nicksiz123 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @karahindiba2 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil ama olacak :)) @olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @26guzel26 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @Ogemibirgungelecek 24 Mayıs Henüz değil @meleklerim benim2 24 Mayıs Henüz değil @aylinelfin 25 Mayıs Henüz değil @boza 26 Mayıs Henüz değil @blueest 26 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil E eysaih 27 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 27 Mayıs Henüz değil @Enise54 28 Mayıs Henüz değil @n1san 28 Mayıs Henüz değil @friendly8584 28 Mayıs Henüz değil @Molly123 29 Mayıs Henüz değil @xDerinMavix 29 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 29 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil @country 30 Mayıs Henüz değil @lale_cik 30 Mayıs Henüz değil @Londoner_ 30 Mayıs Henüz değil @pembesu 31 Mayıs Henüz değil @sinkar 31 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 2 Haziran Henüz değil @serapozcan3343 2 Haziran Henüz değil @orkidekaramel 4 Haziran Henüz değil morordek 5 Haziran Henüz değil @Bahtubahtu ? Haziran Henüz değil @selind1 ? Haziran Henüz değil @mucizegibisin ? Henüz değil
İnşallah bacım Allah gönlüne göre versin test yaptınmı hiç? Benimde yarın adet günüm mevlam neylerse güzel eyler... yinede umudunu kırmak istemem ama herşeye hazırlıklı ol bence çünkü sonra olmayınca daha çok üzülüyor insan.... benim mesela bazen adetten 1 gün önce aynen o şekilde pembe lekelenme olur ama ertesi gün tam olurum senin öyle oluyomu bilmiyorum ama inşallah hamilesindir
Gunaydın hanımlar, benim kırmızılar geldi sonunda :)
Eski döngüme göre BAT 5 Haziran görünüyor ama ondan da emin olamıyorum artık.
Sürekli düsünmek cok stres yapmıs beni sanırım farkında olmadan, o yuzden bu ay BAT'ımdan da %100 emin olamadıgım icin pek konusmak istemiyorum bu konuda :)
Listeyi tutmaya devam ediyorum, güzel haberler geldikce de ekleyecegim listeye. Kırmızı kartı görüp yeni BAT ekletmek isteyen olursa da beni etiketlesin, onları da düzenlerim listede
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)Nihayet yavv seninle birlikte bekliyodum resmen bende güzel kalpli insan inşallah bu ay son bat ın olur güzel haberler gelir
Y YESIMBOZ 9 Mayıs
Mavi Boncugumm 9 Mayıs
Hanımlar sizden var mı güzel bir haber?
Yeşimcim sen negatif diyordun ama kırmızı gelmedi degil mi?
filo var mı bir haber ?
Y YESIMBOZ 9 Mayıs
Mavi Boncugumm 9 Mayıs
Hanımlar sizden var mı güzel bir haber?
Yeşimcim sen negatif diyordun ama kırmızı gelmedi degil mi?
Anladım canım hayırlısı :)Caniim gozun aydin sonunda regl olmussun cok sevindim. Kahverengi sadece silince belli olacak bi akinti var muhtemelen 1-2 saate normal adet kanamasi baslar. ne yazik ki kismet degilmis bu ayda
Bak israrla seni ve olcayi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?