2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bu ayda hamile değilim malesef geldi kırmızılar tam gününde 6 mayısta ...artık beklemiycem zaten çok stres oluyorum rabbim nasip ederse olur...

Gunaydın hanımlar, benim kırmızılar geldi sonunda :)
Eski döngüme göre BAT 5 Haziran görünüyor ama ondan da emin olamıyorum artık.
Sürekli düsünmek cok stres yapmıs beni sanırım farkında olmadan, o yuzden bu ay BAT'ımdan da %100 emin olamadıgım icin pek konusmak istemiyorum bu konuda :)
Listeyi tutmaya devam ediyorum, güzel haberler geldikce de ekleyecegim listeye. Kırmızı kartı görüp yeni BAT ekletmek isteyen olursa da beni etiketlesin, onları da düzenlerim listede

hadi gözün aydın canım çok şükür :) ben sabah test yaptım bata daha var ama sonuç negatif ama kontrast yönteminde ( yani ışıkla oynandığında ) ikinci çizgim var gibi... yine de cuma kan testi yaptıracağım emin olunca yazarım ben de

Sagol canım, cok rahatladım ya reglim gelince :)

Senin daha idrar testinde çıkmayabilir sanki, birkaç gün geçsin yenilersin ya da en garantisi kan testi dedigin gibi :)

Sagol canım, cok rahatladım ya reglim gelince :)

Senin daha idrar testinde çıkmayabilir sanki, birkaç gün geçsin yenilersin ya da en garantisi kan testi dedigin gibi :)

evet canım yumurtlamam geç olunca sanırım ondan kaynaklı :) adete ramak kala yumurtlamam oldu resmen

Merhaba iki yıldır olmuyor benim bu aydan umutluyum insallah rabbim yuzumuzu güldürür bat 14 mayıs :)

filo var mı bir haber ?

Nihayet yavv seninle birlikte bekliyodum resmen bende güzel kalpli insan inşallah bu ay son bat ın olur güzel haberler gelir

Y YESIMBOZ 9 Mayıs
Mavi Boncugumm 9 Mayıs
Hanımlar sizden var mı güzel bir haber?
Yeşimcim sen negatif diyordun ama kırmızı gelmedi degil mi?

Caniim gozun aydin sonunda regl olmussun cok sevindim. Kahverengi sadece silince belli olacak bi akinti var muhtemelen 1-2 saate normal adet kanamasi baslar. ne yazik ki kismet degilmis bu ayda
Bak israrla seni ve olcayi bekliyorum

Caniim gozun aydin sonunda regl olmussun cok sevindim. Kahverengi sadece silince belli olacak bi akinti var muhtemelen 1-2 saate normal adet kanamasi baslar. ne yazik ki kismet degilmis bu ayda
Bak israrla seni ve olcayi bekliyorum
Anladım canım hayırlısı :)
Bizi bekliyorsun bence de

Kızlar ben çarşamba günü doktora gideyim diyorum

adetin 21. günü oluyor

progesteron hormonuna baktırayım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…