- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.981
Kızlar pembe, oğlanlar mavi giyer de... giymek zorundalar mı?
Ben kızama pembe giydirmemeye kararlıydım. Daha çok unisex yada erkek kıyafetlerine yakın renkler aldım. Beyaz, yeşil ve sarı ağırlıklı kıyafetleri var. Odası mint yeşili, çarşaflar genelde beyaz.
Ama hep pembe hediye geldi, kv pembe dikti her şeyi. Derken ev yine pembe doldu. Dün lacivert şalvar aldım diye eşim erkek çocuğu gibi olmuş, hiç sevmedim dediSiz cinsiyete göre mi giydiriyorsunuz?
Gözün aydın canımmm
Kizlar disarda bebelerinizle yalnizken wc ye nasil gidiyosunuz? Bazi avm lerde aile tuvaleti var ama hepsinde yok. Engelli wc leri biraz genis oluyo pusetle girilebilir belki ben simdilik boyle bi cozum dusundum. Baska onerisi olan var mi?
ilk 6 ay 3 saatte bir 90-120 arası ihtiyaçları varmış. Bu sabit, değişmiyor yani@Aaaksy canm benmde oyle mideleri buyudu artik daha cok emiyolar
Zaten kış geliyo canm pontişler üşürr@biyologmerveBalkizin_Annesi bizde iki kere kestik saclari surekli dokulup eline agzina geliyo diye.makinayla evde yaptik hareket ediyo ama cok degil makina sesindende korkmadi.ama kesmeyiz artik uzatcam saclarini hatta biraz fazla uzatabilirim:)) kiz cocuk ozlemini giderebilirim:))
Hadi yaa benim fıstık dönmüyooBalkizin_Annesi benimki donuyo once eller ayaklar havaya kalkiyo yan donuyo sonra yuz ustu donuyo oylece kaliyo sonrada basliyo mizirdanmaya:)
Kizlar disarda bebelerinizle yalnizken wc ye nasil gidiyosunuz? Bazi avm lerde aile tuvaleti var ama hepsinde yok. Engelli wc leri biraz genis oluyo pusetle girilebilir belki ben simdilik boyle bi cozum dusundum. Baska onerisi olan var mi?
Evet canım Havanın durumuna göre stretch kot tayt, Şort külotlu Çorap elbise , biz nasıl dışarı çıkarken üzerimizi değiştiriyorsak bebişinde değişmesi Lazım :))
O zaman takipleşelimmBenimkide yatmayi sevmiyor surekli kafasini kaldiriyor.arabada pusette giderken surekli kalmak istiyor.kaldirmazsak mizirdanip aglamaya basliyor.napcaz bilmem ilerde.bu cocuklar otokoltugundada durmaz yandik
Benmki durmuyo oto koltuğunda ya(
Valla kizlar bende merak ediyordumda yazamadim.hislerime tercuman olmussun:)
Hadi yaa benim fıstık dönmüyoo
Geç kalmışınız kızz biz 6 en geç 8 cumba yatak amaaa sabah 7 de uyanıyo ağzına memeyi tıka tıka 10a kadar oyalıyorumSimdi oglanla mendille yuzunu kapatma oynuyoruz acayip guluyo ve ciglik atiyooo 1 1.5 saatimiz var sonra tumba yatakk:)insallah
Ben her gün yıkıyorumHavalar iyice sogudu artik haftada 1 banyo yaptirirz herhalde bebislerimizi
Bn bi babanneye giderken oyke dikkat ediyrm yksa umrmfa degil usumesin yeter :)zeyzey3428 ben her zaman bebeğin rahat edeceği şeyler giydiriyorum. Renklerinin uyumlu olmasına dikkat ediyorum o kadar. Dışarısı için 2-3 tane elbise aldım ama. Çünkü dışarıda fotoğraf çekiyoruz. Anı olsun diye :)
Ben annemlere gidiyorumBen daha hiç tek çıkmadım bebeğimle
Ben her gün yıkıyorum
Artık 2 ya da 3 günde bir yıkayacağım
Saçları hemen yağlanıyor rahatsız oluyor
Eğer banyo yaptırmasıysam uyuma saatinde uyumuyor
PembeLokum hegun yikiyorm hala yikarimda heralde
Evler soğudu mu o kadar yaAnladım canım ben bugun banyo yaptırdığımda banyodan sonra giydirirken üşüdüğü için çok ağladı çok üzüldüm
Kızımın saçları da çok ama çabuk yağlanmıyor şansıma
Evler soğudu mu o kadar ya
Banyo yapacağı Zaman giyindireceğin odanın kapısını önceden kapat biraz ısınsın Can'ım
Giyindirdikten sonra da fön makinası ile bir iki dakika ısıt ayaklarını ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?