2016 Haziran bebekleri büyüyor

Gelen her hediye pembe tab:) ben her renk giydiriyorum sarı, turuncu, yeşil, mor, pembe, kırmızı, siyah, gri, mavi aklına ne gelirse

Bebeğimi hep erkek zannediyorlar hele mavi kırmızı yeşil giydirdiğimde hiç kız çocuğuna benzemiyor simasi erkek siması ya :)

Kizlar disarda bebelerinizle yalnizken wc ye nasil gidiyosunuz? Bazi avm lerde aile tuvaleti var ama hepsinde yok. Engelli wc leri biraz genis oluyo pusetle girilebilir belki ben simdilik boyle bi cozum dusundum. Baska onerisi olan var mi?

Pimpirikli kocaya sahip olunca bebekle dışarı tek başıma çıkmak gibi bir şey yok bizde eşimin huyudur ya başıma bir şey gelirse takıntısından her yere benimle gelir adam bunun için home office kurdu. hep dibimde

Zaten kış geliyo canm pontişler üşürr

Kizlar disarda bebelerinizle yalnizken wc ye nasil gidiyosunuz? Bazi avm lerde aile tuvaleti var ama hepsinde yok. Engelli wc leri biraz genis oluyo pusetle girilebilir belki ben simdilik boyle bi cozum dusundum. Baska onerisi olan var mi?

Hic aklima gelmemisti tek ciktim disari ama wc ihtiyaci hissetmemisim demekki.anammm ne yapcami saşiririm ben sıkısşam demekki

Evet canım Havanın durumuna göre stretch kot tayt, Şort külotlu Çorap elbise , biz nasıl dışarı çıkarken üzerimizi değiştiriyorsak bebişinde değişmesi Lazım :))

Aynen biz susleniyosak onlarinda suslenmesi lazim.bende disari cikarken ustunu degistiriyorum.ikili takimlar rahat salvarli takimlar giydirdim.

Onumuzde dugun var ilk defa gercek pantolon takim giydircem bakalim rahat edecek mi

O zaman takipleşelimm

Ben daha hiç tek çıkmadım bebeğimle

Havalar iyice sogudu artik haftada 1 banyo yaptirirz herhalde bebislerimizi
Ben her gün yıkıyorum
Artık 2 ya da 3 günde bir yıkayacağım
Saçları hemen yağlanıyor rahatsız oluyor
Eğer banyo yaptırmasıysam uyuma saatinde uyumuyor

Bn bi babanneye giderken oyke dikkat ediyrm yksa umrmfa degil usumesin yeter :)

Ben her gün yıkıyorum
Artık 2 ya da 3 günde bir yıkayacağım
Saçları hemen yağlanıyor rahatsız oluyor
Eğer banyo yaptırmasıysam uyuma saatinde uyumuyor

Anladım canım ben bugun banyo yaptırdığımda banyodan sonra giydirirken üşüdüğü için çok ağladı çok üzüldüm
Kızımın saçları da çok ama çabuk yağlanmıyor şansıma

9ay
Aynen Can'ım benimde annemi görünce kızıma birşeyler oluyor
Daha çok yiyor daha rahat uyuyor
Misal bugün Oray'a gittim
Maşallah iyi içti daha uyudu
Ama annem sürekli oyalayıp yedirme ile uğraşıyor
Bende yapıyorum ama sıkıcı bi anneyim sanırım
İlgi çekemiyorum

Reactions: 9ay
Evler soğudu mu o kadar ya
Banyo yapacağı Zaman giyindireceğin odanın kapısını önceden kapat biraz ısınsın Can'ım
Giyindirdikten sonra da fön makinası ile bir iki dakika ısıt ayaklarını ellerini

Birden soğudu buralar ve bizim ev ben çok üşüyorum ya, belki ufo koyarım ya bundan sonra banyo sonrası giydirme yapacağım odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…