- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.961
Ben her renk giydiriyorum ama pembe ve kırmızı cok yakisiyo kızıma sonrada nazar degiyo tabiKızlar pembe, oğlanlar mavi giyer de... giymek zorundalar mı?
Ben kızama pembe giydirmemeye kararlıydım. Daha çok unisex yada erkek kıyafetlerine yakın renkler aldım. Beyaz, yeşil ve sarı ağırlıklı kıyafetleri var. Odası mint yeşili, çarşaflar genelde beyaz.
Ama hep pembe hediye geldi, kv pembe dikti her şeyi. Derken ev yine pembe doldu. Dün lacivert şalvar aldım diye eşim erkek çocuğu gibi olmuş, hiç sevmedim dediSiz cinsiyete göre mi giydiriyorsunuz?
Gözün aydın canımmm
Evet canım Havanın durumuna göre stretch kot tayt, Şort külotlu Çorap elbise , biz nasıl dışarı çıkarken üzerimizi değiştiriyorsak bebişinde değişmesi Lazım :))Disari cikarken ozelmi gydiriyosun bn hep pijama esofman gydiriyorum hic oyle pantolin gydirmedim
Sma kullanınca yemek mi seçiyorlar canım , ben tam tersi aptamil kullananlar seçiyor diye biliyorumSaracoglunun sma hakkinda soylediklerini dinlemeni tavsiye ederim. Nette bayanlarla söyleşi yapmış. Dediklerini birebir yeğenlerim yaşadı ve simdi dedigi gibi cok yemek seciolar hep seker tadi arıyolar
İşte o yüzden ben de kendi istediğim gibi giydiriyorum :):):)Senin tercihin tabi ama buyuynce zaten tek renk giycekler cicili bicili giyae feba olmazlar bence. :)) simdi istedigim gibi giydieiyorum ben buyuyunce zaten benim istedigimi giymycek kavga etcez kizimla biliyorum
Sigara, parfüm falan kullanmıyorsun değil mi canımOtri bebeyi kullaniyordum ama kızım çığlığı basıyor bende bi muddet birakayim diyorum. Burnu tikaniyor diye emmiyor diordum ama sanırim buda sebep degil... birden nefret etti memeden ya sebebini çozemiyorum
Verme canım 6 aydan sonra , omurga yapısı daha gelişmediArkadaslar bebegim 3bucuk aylik ayakta durabiliyor ve oturabiliyor (ikisi de destekli) ben bunlari yapmasina izin vermeli miyim veermemeli miiyim?
Hayir hiçbirini kullanmiyorum sigara ağzıma sürmedim kokuyu hamileyken biraktim ama bi iki seferdir rolon kullandim o etkili olabilirmiki?Sigara, parfüm falan kullanmıyorsun değil mi canım
Aptamil kullananlar cok yemek seçiyor hep seker tadıni ariyolat. Ikiz yegenlerim ve birkac ark çocuğuna birebir sahidimSma kullanınca yemek mi seçiyorlar canım , ben tam tersi aptamil kullananlar seçiyor diye biliyorum
Canım güncelle beni :)9ay şu anda çemen otu tabletini yuttum bakalım ne olacak
Bizdeki dönme bu şekilde. Bir yeri tutup kendini çekiyor :)Eki Görüntüle 1888300
Benimkinin maşallahı var ultrasonda bile doktorumuz görmüş benden cok saci var demişti ilk goren saçlarına sasiriyor bana cekmis kızım babada cok az sac varben de kazıtmak istiyorum kel olduğu için gürleşir diye ama eşim kıyamıyor
Biizmki kafayı sürekli kaldırıyor yatmayı hiç sevmiyor sinirlenince bacağma bastırıp 90° dönüyor ama tam değil yuvarlanma filan yokemy0364
Var cnm ama resim atmaya fırsat bulamadım face olmaz mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?