2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ben her renk giydiriyorum ama pembe ve kırmızı cok yakisiyo kızıma sonrada nazar degiyo tabi

Disari cikarken ozelmi gydiriyosun bn hep pijama esofman gydiriyorum hic oyle pantolin gydirmedim
Evet canım Havanın durumuna göre stretch kot tayt, Şort külotlu Çorap elbise , biz nasıl dışarı çıkarken üzerimizi değiştiriyorsak bebişinde değişmesi Lazım :))

Saracoglunun sma hakkinda soylediklerini dinlemeni tavsiye ederim. Nette bayanlarla söyleşi yapmış. Dediklerini birebir yeğenlerim yaşadı ve simdi dedigi gibi cok yemek seciolar hep seker tadi arıyolar
Sma kullanınca yemek mi seçiyorlar canım , ben tam tersi aptamil kullananlar seçiyor diye biliyorum

Senin tercihin tabi ama buyuynce zaten tek renk giycekler cicili bicili giyae feba olmazlar bence. :)) simdi istedigim gibi giydieiyorum ben buyuyunce zaten benim istedigimi giymycek kavga etcez kizimla biliyorum
İşte o yüzden ben de kendi istediğim gibi giydiriyorum :):):)

Otri bebeyi kullaniyordum ama kızım çığlığı basıyor bende bi muddet birakayim diyorum. Burnu tikaniyor diye emmiyor diordum ama sanırim buda sebep degil... birden nefret etti memeden ya sebebini çozemiyorum
Sigara, parfüm falan kullanmıyorsun değil mi canım

Kızlar oyun halısını aldık yıkadım fisher price piyonolu olan , çok beğenmedim ben kızımda aynen beğenmedi , keşke tiny love maymun adasını alsaymışız dedik , eşim piyanosuna aldanmış , aman aman birşey değil, 165 lira hiç verilmez oyuncakları tiny love ın oyuncaklarına göre dandik

Biizmki kafayı sürekli kaldırıyor yatmayı hiç sevmiyor sinirlenince bacağma bastırıp 90° dönüyor ama tam değil yuvarlanma filan yok emy0364

Benimkide yatmayi sevmiyor surekli kafasini kaldiriyor.arabada pusette giderken surekli kalmak istiyor.kaldirmazsak mizirdanip aglamaya basliyor.napcaz bilmem ilerde.bu cocuklar otokoltugundada durmaz yandik

Var cnm ama resim atmaya fırsat bulamadım face olmaz mi :)))

Valla kizlar bende merak ediyordumda yazamadim.hislerime tercuman olmussun:)

Kızlar patikli tulum kullanıyor musunuz? Ayaklı tulumlar sanki bacaklarını geriyor gibi geliyor. Bir de boyu çabuk uzadığı için çabuk küçülüyor. Bütün kışlık tulumlar da patikli. Ne yapsam bilemedim

B biyologmerve @Ysmnvlkn bizde iki kere kestik saclari surekli dokulup eline agzina geliyo diye.makinayla evde yaptik hareket ediyo ama cok degil makina sesindende korkmadi.ama kesmeyiz artik uzatcam saclarini hatta biraz fazla uzatabilirim:)) kiz cocuk ozlemini giderebilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…