2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar acil cevap!
Bebek gelişimi ile ilgili okuduğunuz veyahut tavsiye edilen bi kitap ya da yazar var mı
Disiplin
Mutlu Bebek
Maneviyat
Ve Yemek yeme sorunu
Uyku düzeni
Bu terimleri barındıran
Bu Terim'lere yönelik bi kitap
sipariş vereceğim .

Bizim ev de serinledi. Artik banyo yaptirirken odada fanli isiticiyi aciyoruz. Ufak bisey ama is goruyo.
PembeLokum zeyzey3428 Bizim kızın odası baya büyük ufoyu koydum oraya 10 dk önceden yakıyorum küvetle kovayı getiriyorum yaptırıyorum giydiriyorum çıkıyorum rahat oluyo

Hayir hiçbirini kullanmiyorum sigara ağzıma sürmedim kokuyu hamileyken biraktim ama bi iki seferdir rolon kullandim o etkili olabilirmiki?
Bilmem olabilir, benim oğlum da emerken birden bırakıyor ama biliyorum ki daha doymadı, hemen emzik veriyorum10-15 saniye emiyor hop memeyi veriyorum. Sonra böyle emzik meme oyun gibi emziriyorum. Sen bir doktordan da fikir alabilirsin canım. İyi bşr muayenede belki fizik bir sıkıntı vardır. Boşa zaman kaybetmiş olma

HM DE erkek bebeklere yönelik çok güzel şeyler vardı, geçen hafta bi arkadaşımın bebeğine bakmıştım, kaliteside çok iyi geldi elime ... organik bodyler var

HM DE erkek bebeklere yönelik çok güzel şeyler vardı, geçen hafta bi arkadaşımın bebeğine bakmıştım, kaliteside çok iyi geldi elime ... organik bodyler var
Buralarda HM yok yaaa nettende almayi sevmiyorum ve cok az sey koyuyolar sayfaya yada ben bulamadim

Tamda sorcaktim bikac gundur kaka sayisi git gide azaldi bugunde sabah yapti okadar. Normalmi yaa gunde 3-4 kere yapardi. Canim sıkılıyodu
Doktorumuz izah etti kaka iyi beslendiğinin göstergesi değilmiş 3-4 saatte en az 1 kere çişini yapıyorsa yeterli ve iyi besleniyor demektir bezıni değiştirdiğin saate dikkat et ona göre takip et dedi. Bilginiz olsun

zeyzey3428 ne güzell sıcakk evv bizim daha kaloriflerler yanmadı ben sıcağı çok severim elktrkli battaniyeyi taktım eşim taktırmıyo yanıyom ben diyo bende aıcak su torbamla yatıyorum bizim buralarda soğukk

Biz daha bugün uzun kollulara geçtik ama biz antalyada yaşiyoruz :) ve kızım ilkkez bugün sirtüstü yatarken yüzüstü döndü daha önce 1 kere yüzüstünden sirtüstüne dönmüstü okadar... süt korkum için prolac aldım yeni doğum yaptigimda da almıştım işe yaramisti umarim sadece benn öyle hissediyorumdur ya yetiyordur sütüm

Ay alinti yapamamisim. Su dis kasiyici. Sophi miydi neydi :) onu nerden ve kaca aldiniz diye sormuştum. Bide halo uyku tulumunu alan sen miydin canim kullandin mi?
Diş kaşıyıcıyı hepsiburadadan aldım ikili set olanı. Halodan almadım canım ben. Normal tulum şeklinde aldım ben. Baktım onla da üşüyor bir de üstüne halo alırım :):)

Aynen ya bu covuk oglenleri uyumuyor diyorum annem geliyor kesintisiz 1.5 saat uyuyor bu be şimdi yalnızken stresmi yapiyorum acaba

Tesekkur ederim. İnsan hemen panik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…