- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.001
Aman dikkat edelimBirden soğudu buralar ve bizim ev ben çok üşüyorum ya, belki ufo koyarım ya bundan sonra banyo sonrası giydirme yapacağım odaya
Tamda sorcaktim bikac gundur kaka sayisi git gide azaldi bugunde sabah yapti okadar. Normalmi yaa gunde 3-4 kere yapardi. Canim sıkılıyoduAç değil canım bundan emin ol. Valla ben de rüyamda bebeğimin çok zayıfladığını kuruyup kaldığını görüyorum. Gözüm yaşlı uyanıyorum. Ama onu da şöyle düşün; yarattığı her canlının rızkını veren Rabbim onlara da verecek. Bu böyle. Sütle olmazsa mama ile. Bir şekilde doyacak. Bir de sürekli doktora gidiyoruz. Doymazsa en kötü 1 ay sonra öğrenirsin. 1 ayda da bir şey olmaz. Benim doktorum ortalığı birbirine katmıyorsa aç değildir dedi.
Kakalı bez baz alınmıyor. O bağırsak hareketleri ile ilgili. Belki artık daha iyi sindiriyordur. Sonuçta bağırsakları gelişiyor. Çok kaka yapan bebek kilo alamaz.
Aman dikkat edelim
Dün haberlerde dinledim
Hastalık ayıymış
Hem mevsim geçişi hem havanın birden sert olması çoğu çocuk hasta imiş
Birde bu sene kış çok sert ve bol kar yağışlı geçecekmiş
Usuyo gbi belirti yok butun odalari kapatiyorum kapisini bi obu gydirdigim yeri acik tutuyorum yaglayip ballayip giydiriyorum snra hareketlenince ztn isiniyoBanyodan sonra giydirene kadar üşümüyor mu bebişin
Usuyo gbi belirti yok butun odalari kapatiyorum kapisini bi obu gydirdigim yeri acik tutuyorum yaglayip ballayip giydiriyorum snra hareketlenince ztn isiniyo
Kusura bakma canim bugun giremedim dogru duzgun gormedim yazini. Bebeklerin dis cikarma doneminde salya ve agrilarini azaltiyomus, gaz sancilarinada iyi geliyomus. Hatta buyuk insanlar icinde bas agrisi vs iyi geldigi yaziyo kullanan cok var. İnstagramda totsandmore_organik_bebek diye sayfa var ordan bak istersenKehribar nedir merak ettim iyi biseyse bende alim
Çok cici , büyümüşte küçülmüş gibi :) ya bu melekler ne giyseler yakışıyor :)Hic aklima gelmemisti tek ciktim disari ama wc ihtiyaci hissetmemisim demekki.anammm ne yapcami saşiririm ben sıkısşam demekki
Aynen biz susleniyosak onlarinda suslenmesi lazim.bende disari cikarken ustunu degistiriyorum.ikili takimlar rahat salvarli takimlar giydirdim.
Onumuzde dugun var ilk defa gercek pantolon takim giydircem bakalim rahat edecek mi
Eki Görüntüle 1888346 Eki Görüntüle 1888347
Canım UFO mevcut havayı kurutuyor, ben ofisimde UFOyu yarım saat kullandığımda dahi faranjit oldum , evime küçük bir radyatör aldım 11 sıralı Yağlı radyatör , kızımı yıkamadan 15 dk önce çalıştırıyorum sonrada yarım saat civarı , dün gece radyatörü yaktım , normal kalorifer gibiBirden soğudu buralar ve bizim ev ben çok üşüyorum ya, belki ufo koyarım ya bundan sonra banyo sonrası giydirme yapacağım odaya
Bizimkide ayni oyle ben kasiyorum parmagimla bi muddet ozaman. Dis kasiyici aldim netten yarina gelir insallahmerhaba kızlar,
benimde bir sorum olacak? kızım 3,5 aylık sanırım dişlerimiz erken çıkacak ellerimiz ağızda sürekli kaşıntıya baş edemediği zaman hırslanıp ağlamaya başlıyor. Rahatlamak için ne yapabilirim?
Bende mavi yapmicam derdim sonuc yine mavi :) genelde basta krem kahve o tonlarda almistim ama sade seyler baktigim icin mavi buldum yapcak bisey yok. Bana gelen hediyelerin cogunu hic begenmedim zaten baskasina goturebilcegim seylerde degil gri ve lacivert bakiyorum kışlık olarak insallah bulurum. sari kirmizi yesil rengini sevmiyorum. Geriyede renk kalmadi zaten :)Kızlar pembe, oğlanlar mavi giyer de... giymek zorundalar mı?
Ben kızama pembe giydirmemeye kararlıydım. Daha çok unisex yada erkek kıyafetlerine yakın renkler aldım. Beyaz, yeşil ve sarı ağırlıklı kıyafetleri var. Odası mint yeşili, çarşaflar genelde beyaz.
Ama hep pembe hediye geldi, kv pembe dikti her şeyi. Derken ev yine pembe doldu. Dün lacivert şalvar aldım diye eşim erkek çocuğu gibi olmuş, hiç sevmedim dediSiz cinsiyete göre mi giydiriyorsunuz?
Gözün aydın canımmm
Esim kullanmama izin vermiyo neymis bebegi buyuyemiyomus :)Kızlar patikli tulum kullanıyor musunuz? Ayaklı tulumlar sanki bacaklarını geriyor gibi geliyor. Bir de boyu çabuk uzadığı için çabuk küçülüyor. Bütün kışlık tulumlar da patikli. Ne yapsam bilemedim
Bizimki sirtustu yatarken bacagi attıra attıra yüzüstü dönüyo ama döndügü taraftaki kolu icerde kaliyo basıyo cıglıgı okdadr komikki bazen duzeltmiyorum hemen kızıyo soyleniyo :)Kızlar sizin bebişler dönüyormu tek başına bizimki dönmüyor daha
Bi de lcw de gordum ayagi corapli tulumlar var. Bir beden buyuk bile alsan sikinti olmaz corap ayaginda sabit duracagi icin bilmiyorum anlatabildim mi. Ben onlari begendim alabilirim.Kızlar patikli tulum kullanıyor musunuz? Ayaklı tulumlar sanki bacaklarını geriyor gibi geliyor. Bir de boyu çabuk uzadığı için çabuk küçülüyor. Bütün kışlık tulumlar da patikli. Ne yapsam bilemedim
Severim seniBizdeki dönme bu şekilde. Bir yeri tutup kendini çekiyor :)Eki Görüntüle 1888300
evet ben de 4 5 günde bir yaptırıyorum.Havalar iyice sogudu artik haftada 1 banyo yaptirirz herhalde bebislerimizi
Allah kolaylik versin o zamanGelen her hediye pembe tab:) ben her renk giydiriyorum sarı, turuncu, yeşil, mor, pembe, kırmızı, siyah, gri, mavi aklına ne gelirse
Bebeğimi hep erkek zannediyorlar hele mavi kırmızı yeşil giydirdiğimde hiç kız çocuğuna benzemiyor simasi erkek siması ya :)
Pimpirikli kocaya sahip olunca bebekle dışarı tek başıma çıkmak gibi bir şey yok bizde eşimin huyudur ya başıma bir şey gelirse takıntısından her yere benimle gelir adam bunun için home office kurdu.hep dibimde
Aynı benimki de öyle :):)Bizimki sirtustu yatarken bacagi attıra attıra yüzüstü dönüyo ama döndügü taraftaki kolu icerde kaliyo basıyo cıglıgı okdadr komikki bazen duzeltmiyorum hemen kızıyo soyleniyo :)
Ben mavi giydirdigim halde kizmi diye soruyolar 'yok artikkk' dedim :) kiz yuzlu bizim oglan :) bebe mavisini sevmezdim oglum sevdirdi. lacivertlede cok karizmatik oluyo :)Kıza her renk olur da erkeğe pembe pek olmuyor. :) yani belki de olur da nasıl bir pembe olduğuna bağlı. Benim oğlumun kıyafetler lacivert ve gri tonları hep :) hiç öyle bebeksi mavi filan almadım. Bebek gibi giydirmeyi çok sevmiyorum. Şort ya da Şalvar tarzı eşofman altı üstüne de tişört giydirdim hep. Bayramda sadece vizon keten pantolon laci gömlek giydi babasıyla takım :) onu da ilk bayramlaşmadan sonra çıkardım sıkıldı :) her renk giydirirm sanırım ben ama turuncu hariç hiç sevmem o rengi :/ çorapları bile öyle arabalı rengarenk filan değil tek renk ve kıyafete uygun giydiririm hep :):) biraz renk uyumu takıntım var :)
Ben de bir kez kırmızı tişört giydirmiştim de kız mı diye sordular :):) çok takılma neyi yakıştırıyorsan onu giydir. Şimdi saçlar kısa olduğundan kız mı erkek mi oldukları kıyafetleriyle belli olduğu için renklerin de cinsiyet oldu maalesef :)
Bizim ev de serinledi. Artik banyo yaptirirken odada fanli isiticiyi aciyoruz. Ufak bisey ama is goruyo.Birden soğudu buralar ve bizim ev ben çok üşüyorum ya, belki ufo koyarım ya bundan sonra banyo sonrası giydirme yapacağım odaya
Sn evde nasil geziyorsun mesrla biz hala kisa kolluyiz hatta bize gelen eviniz ne guzel sicacik diyorAnladım ben de kapıları kapatıyorum ama titiriyor yani üşümekten, banyonun içinde bile giydirsem üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?