2016 Haziran bebekleri büyüyor

Birden soğudu buralar ve bizim ev ben çok üşüyorum ya, belki ufo koyarım ya bundan sonra banyo sonrası giydirme yapacağım odaya
Aman dikkat edelim
Dün haberlerde dinledim
Hastalık ayıymış
Hem mevsim geçişi hem havanın birden sert olması çoğu çocuk hasta imiş
Birde bu sene kış çok sert ve bol kar yağışlı geçecekmiş

Tamda sorcaktim bikac gundur kaka sayisi git gide azaldi bugunde sabah yapti okadar. Normalmi yaa gunde 3-4 kere yapardi. Canim sıkılıyodu

Evet canım

Bizim bebişlerimiz de muhakkak hasta olacaklar bu nedenle Allahım yavrularımızın kolayca atlatmasını nasip etsin diye düşünüyorum ben de

Usuyo gbi belirti yok butun odalari kapatiyorum kapisini bi obu gydirdigim yeri acik tutuyorum yaglayip ballayip giydiriyorum snra hareketlenince ztn isiniyo

Anladım ben de kapıları kapatıyorum ama titiriyor yani üşümekten, banyonun içinde bile giydirsem üşüyor

Evdeki tartiya gore beybim 20 gunde 300 gr almis ck az dglmi ya cisli bez sayisi dustu gece sabaha kdr bez dolup tasardi artik oyle dgl sizin bezler nasil bebegim doymuyomu anlamiyorum doktorami gtsem kakada yapmiyo. Mamayi degistim bakalim nolcak.

Kehribar nedir merak ettim iyi biseyse bende alim
Kusura bakma canim bugun giremedim dogru duzgun gormedim yazini. Bebeklerin dis cikarma doneminde salya ve agrilarini azaltiyomus, gaz sancilarinada iyi geliyomus. Hatta buyuk insanlar icinde bas agrisi vs iyi geldigi yaziyo kullanan cok var. İnstagramda totsandmore_organik_bebek diye sayfa var ordan bak istersen

Çok cici , büyümüşte küçülmüş gibi :) ya bu melekler ne giyseler yakışıyor :)

Birden soğudu buralar ve bizim ev ben çok üşüyorum ya, belki ufo koyarım ya bundan sonra banyo sonrası giydirme yapacağım odaya
Canım UFO mevcut havayı kurutuyor, ben ofisimde UFOyu yarım saat kullandığımda dahi faranjit oldum , evime küçük bir radyatör aldım 11 sıralı Yağlı radyatör , kızımı yıkamadan 15 dk önce çalıştırıyorum sonrada yarım saat civarı , dün gece radyatörü yaktım , normal kalorifer gibi

Bizimkide ayni oyle ben kasiyorum parmagimla bi muddet ozaman. Dis kasiyici aldim netten yarina gelir insallah

Bende mavi yapmicam derdim sonuc yine mavi :) genelde basta krem kahve o tonlarda almistim ama sade seyler baktigim icin mavi buldum yapcak bisey yok. Bana gelen hediyelerin cogunu hic begenmedim zaten baskasina goturebilcegim seylerde degil gri ve lacivert bakiyorum kışlık olarak insallah bulurum. sari kirmizi yesil rengini sevmiyorum. Geriyede renk kalmadi zaten :)

Esim kullanmama izin vermiyo neymis bebegi buyuyemiyomus :)
Bence de kullanisli degil. Tam boyunda olmasi lazim buyuk olsa patik disarda kaliyor kucuk olsa geriyor. Bu yuzden tulumu biraktik. Bu arada daha once konusmustuk ben citcitli atletle citcitli uzun kolluyu ust uste giydiriyorum artik cok da rahat oluyo.

Bi de lcw de gordum ayagi corapli tulumlar var. Bir beden buyuk bile alsan sikinti olmaz corap ayaginda sabit duracagi icin bilmiyorum anlatabildim mi. Ben onlari begendim alabilirim.

Allah kolaylik versin o zaman

Ben mavi giydirdigim halde kizmi diye soruyolar 'yok artikkk' dedim :) kiz yuzlu bizim oglan :) bebe mavisini sevmezdim oglum sevdirdi. lacivertlede cok karizmatik oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…