2016 Haziran bebekleri büyüyor

Saracoglunun sma hakkinda soylediklerini dinlemeni tavsiye ederim. Nette bayanlarla söyleşi yapmış. Dediklerini birebir yeğenlerim yaşadı ve simdi dedigi gibi cok yemek seciolar hep seker tadi arıyolar
Ayy aptamil de mi öyle acabaa neyse biz bıraktık ama 3 ay kullandık bebeşac gold kullanıyorum ishal tutucu var dedi dr.

Saracoglunun sma hakkinda soylediklerini dinlemeni tavsiye ederim. Nette bayanlarla söyleşi yapmış. Dediklerini birebir yeğenlerim yaşadı ve simdi dedigi gibi cok yemek seciolar hep seker tadi arıyolar
Aynen tatlım biliyorum
Bende duyduğum için Sma aldım bizimkinde kabız yaptı
Tadlarına baktım aynı idi
Bende aptamile döndüm yine

HK77 canım gittiniz mi doktora , inşaallah önemli birşey değildir, acil şifalar
Gittik geldik canım, çok teşekkürler. iyice muayene etti. Ciğerler temiz çok şükür, geniz akıntısı nedeniyle öksürüyormuş, gribimsi virüs kaynaklı dedi. Rota aşısıyla ilgisi yokmuş. Kulaklarını beğendi, yoksa uçağı yasaklayacaktım dedi ama kalkış ve inişte emzireceğim. Prospan diye bir bitkisel öksürük şurubu ve rhinfant sprey verdi. Serum fizyolojik sınırsız. Otribebe ye bu doktor da karşı. Burun mukozası bebeklerde çok narin çektikçe ödeme neden olursunuz, daha çok tıkanır dedi. Bu arada ben pipiye hiç dokunmamıştım, burdaki arkadaşların da anlattığı gibi yaptı, daralmış ama artık madem sünnet yaptıracaksın gerek yok dedi. Ama,Sünnet yaptırmayacak olanlar düzenli yapmalıymış.
Bebeğini takip edeceğim ateş olmadığı, genel durumu bozulmadığı ve beslenme güzel olduğu sürece getirme dedi.

Kizlar disarda bebelerinizle yalnizken wc ye nasil gidiyosunuz? Bazi avm lerde aile tuvaleti var ama hepsinde yok. Engelli wc leri biraz genis oluyo pusetle girilebilir belki ben simdilik boyle bi cozum dusundum. Baska onerisi olan var mi?

Geçmiş olsun Can'ım sağol verdiğin bilgiler için otribebe kullanmayım ben de bir daha yazdığın ilaçları da not aldım

Kıza her renk olur da erkeğe pembe pek olmuyor. :) yani belki de olur da nasıl bir pembe olduğuna bağlı. Benim oğlumun kıyafetler lacivert ve gri tonları hep :) hiç öyle bebeksi mavi filan almadım. Bebek gibi giydirmeyi çok sevmiyorum. Şort ya da Şalvar tarzı eşofman altı üstüne de tişört giydirdim hep. Bayramda sadece vizon keten pantolon laci gömlek giydi babasıyla takım :) onu da ilk bayramlaşmadan sonra çıkardım sıkıldı :) her renk giydirirm sanırım ben ama turuncu hariç hiç sevmem o rengi :/ çorapları bile öyle arabalı rengarenk filan değil tek renk ve kıyafete uygun giydiririm hep :):) biraz renk uyumu takıntım var :)
Ben de bir kez kırmızı tişört giydirmiştim de kız mı diye sordular :):) çok takılma neyi yakıştırıyorsan onu giydir. Şimdi saçlar kısa olduğundan kız mı erkek mi oldukları kıyafetleriyle belli olduğu için renklerin de cinsiyet oldu maalesef :)

Arkadaslar araniza yeni katıldım 09/06/2016 dogum tarihli bebegim var cinsiyeti kiz... Şu son 3 gündür Sütüm hakkinda suphelere düştüm kilo alimimiz normal günde 1 kaka yapiyoruz cişimizde iyi görünüyor ama goguslerim eskisi kadar dolgun degil acaba Sütüm artık azalmış olabilir mi?¿ hemsirem bebegin onceden az az emip sık sık emiyordu dolasiyla memede süt fazla kaliyordu şimdi ise daha çok emdigi için memede süt fazla beklemiyir dedi ama yinede içim rahat etmedi benimle ayni durumda olan var mı acaba aynı şeyleri hisseden ya da geçmişte hissetmis ama geçmiş olan?¿

Senin tercihin tabi ama buyuynce zaten tek renk giycekler cicili bicili giyae feba olmazlar bence. :)) simdi istedigim gibi giydieiyorum ben buyuyunce zaten benim istedigimi giymycek kavga etcez kizimla biliyorum

Hosgeldin canim :) Dedigin gibi sonradan oyle bi durum yasamadim cunku benimkiler bastan beri sunger gibi. Eger eskiye gore bebeginin doymasinda cisinde bi farklilik gormuyosan takilma.

Otri bebeyi kullaniyordum ama kızım çığlığı basıyor bende bi muddet birakayim diyorum. Burnu tikaniyor diye emmiyor diordum ama sanırim buda sebep degil... birden nefret etti memeden ya sebebini çozemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…