2016 Haziran bebekleri büyüyor

Otri bebeyi kullaniyordum ama kızım çığlığı basıyor bende bi muddet birakayim diyorum. Burnu tikaniyor diye emmiyor diordum ama sanırim buda sebep degil... birden nefret etti memeden ya sebebini çozemiyorum
Bu bi geçiş dönemiymiş canım

Ben giydirdim canım cok tatlı oluyorlar altına kilotlu corap giydirdim

Evdeki tartiya gore beybim 20 gunde 300 gr almis ck az dglmi ya cisli bez sayisi dustu gece sabaha kdr bez dolup tasardi artik oyle dgl sizin bezler nasil bebegim doymuyomu anlamiyorum doktorami gtsem kakada yapmiyo. Mamayi degistim bakalim nolcak.
Canım artık eskiye göre daha hareketli bebişlerimiz yani bu sebeblede eskiye göre dahaa az kilo alacaklar

Kızlar bebişlerin odasının sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz? Maks 25 demişti bize doktor, 2 gündür 23 lerde hava soğuduğu için. Ben de kısa kollu body üzerine uzun kollu polar tulum giydirip yatırıyorum üzerini hep açıyor örtemiyorum. Ama galiba üşüttüm çocuğu bütün gece gazdan uyuyamadı yazık

Uzun kol uzun pacali pijama corap+patik ve yelek yani kış moduna girdim resmen
Ne guzel sicak ev iyidir
Oo senin oraya isitma zamani dussms ac dogalgazi :)
Ist soguk da bnm ev bhxe kati sickligi toprktan gtmiyo
İnstagramda emzirmedestektimi diye bi sayfa var tam bize gore. Cok begendim ben
Bnde uzn zmndr takiptym orayi
Canım artık eskiye göre daha hareketli bebişlerimiz yani bu sebeblede eskiye göre dahaa az kilo alacaklar
Ama ne kdr az
Bizm gndz 24 ama gece 19 oluyo ayqgini sicak tut basina sapka tak uyut

Benimki pusete oturur gibi yatırarak oturtunca kendini öne atıp normal oturmaya çalışıyor. Öyle yapınca ellerinden tutup azıcık oturtuyorum çok mutlu oluyor :)
Bizim kızda çok oturmak istiyo acaba hazırlıkmı bu kucakta oturunca çok mutlu sıpa ama bende üzülüyorum sırtı ağrıcak diye

Bana kendi annem ne yapalım sen de sıkıcı bir annesin demek dedi
Bence bizi kendinden bir parça olarak gördüğü için kaale almıyor :)

Tamda sorcaktim bikac gundur kaka sayisi git gide azaldi bugunde sabah yapti okadar. Normalmi yaa gunde 3-4 kere yapardi. Canim sıkılıyodu
yok tatlım ya günde 1 çok normal.

ben de hediyeleri hiç beğenmedim. gönülleri oldun diye 1-2 kere giydirdim. dediğin gibi başkasına da veremem. rengarenk giydirmek çok güzel oluyor. pespembe yada masmavi güzel olmuyor. kızsa kız gibi erkekse erkek gibi giyinsin ama böyle renklerle kodlanmasın. Mavi bir elbise çok yakışır benim kızıma :)

Aynen ya hiç kullanışlı değil. Patiksizler de çok ince kumaş. Artık iki parça alacağım ben de. Şalvarlar çok rahat oluyor. Onun da üstüne çıt çıtlı body giydirirsek beli de açılmaz. Ben de hala üst üste giydiriyorum çıtları. zaten çok dar almıyorum, sıkmıyor.

9ay aynı benmkide böyle tutuyo bu arada anadizlermiz aynı ama bizm hanım yatmadı attım depoya
bizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.

Kızlar ben iki gün önce minoris baby diye organik bor lu sıvı bebek deterjanı aldım çok memnun kaldım artık toz kullanmıcam beybime
Sağol canım ben de deneyeyim. baby&me kullanıyorum ama sanki iyi temizlemiyor. sodasan yumuşatıcı aldım, o deterjan kalıntısını tamamen götürüyormuş. Çok da güzel kokuyor. gerçek çiçek yağları var içinde.

@PembeLokum canım ben seventh generation yerine bambo nature ekolojik bebek bezi aldım denemek için ve çok memnun kaldım. emiciliği daha iyi. bir de daha az iz yaptı bacaklarında.

9ay senin beybidedemi iz yapıyo bez? Bacaklar tombişmi?

Ben yumuşatıcı kullanmıyorum da sıvı deniyim dedim fiyatıda iyi

bizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.
Hamak oyun halısı salıncak var altına destek koyuyorum bizde böyle oyalanıyoruz

Reactions: 9ay

Benim yaramaz oğlum da benimle sıkılıyor sanırım. Akşam babası geldiğinde gözlerini ayırmadan ona bakıp gülücükler saçıyor..

Geçen gün annem gelmişti.. Onunla da çok eğleniyor. Annem çamaşır asarken silkeledikçe ona bakıp kahkahalar attı. O güldükçe annem daha da abartılı hareket etti. Birlikte çok eğlendiler.
Ben sabahtan akşama kadar uğraşıyorum dans edip şarkılar söylüyoruz.. Arada ufak bir gülücükle ödüllendiriyor beni ama hepsi bu..

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…