- Konu Sahibi superselma
-
- #2.041
Nerde kazittin cnm yaa bebisin durdu mu?
Bende cok istiyorum esimi ikna edemiyorum.
Coookkk dokuluyor saclari uyuturken yastik full sac.parmak aralarinda hep sac oluyo temizliyom ama elino agzina sokuyo saclarini yutuyosa korkuyorum.
Esimde olmaz cok guzel saclari var diyo izin vemiyo
Bu bi geçiş dönemiymiş canımOtri bebeyi kullaniyordum ama kızım çığlığı basıyor bende bi muddet birakayim diyorum. Burnu tikaniyor diye emmiyor diordum ama sanırim buda sebep degil... birden nefret etti memeden ya sebebini çozemiyorum
Ben giydirdim canım cok tatlı oluyorlar altına kilotlu corap giydirdimHic aklima gelmemisti tek ciktim disari ama wc ihtiyaci hissetmemisim demekki.anammm ne yapcami saşiririm ben sıkısşam demekki
Aynen biz susleniyosak onlarinda suslenmesi lazim.bende disari cikarken ustunu degistiriyorum.ikili takimlar rahat salvarli takimlar giydirdim.
Onumuzde dugun var ilk defa gercek pantolon takim giydircem bakalim rahat edecek mi
Eki Görüntüle 1888346 Eki Görüntüle 1888347
Canım artık eskiye göre daha hareketli bebişlerimiz yani bu sebeblede eskiye göre dahaa az kilo alacaklarEvdeki tartiya gore beybim 20 gunde 300 gr almis ck az dglmi yacisli bez sayisi dustu gece sabaha kdr bez dolup tasardi artik oyle dgl sizin bezler nasil bebegim doymuyomu anlamiyorum doktorami gtsem kakada yapmiyo. Mamayi degistim bakalim nolcak.
Oo senin oraya isitma zamani dussms ac dogalgazi :)Uzun kol uzun pacali pijama corap+patik ve yelek yani kış moduna girdim resmen
Ne guzel sicak ev iyidir
Ist soguk da bnm ev bhxe kati sickligi toprktan gtmiyozeyzey3428 ne güzell sıcakk evv bizim daha kaloriflerler yanmadı ben sıcağı çok severim elktrkli battaniyeyi taktım eşim taktırmıyo yanıyom ben diyo bende aıcak su torbamla yatıyorum bizim buralarda soğukk
Bnde uzn zmndr takiptym orayiİnstagramda emzirmedestektimi diye bi sayfa var tam bize gore. Cok begendim ben
Ama ne kdr azCanım artık eskiye göre daha hareketli bebişlerimiz yani bu sebeblede eskiye göre dahaa az kilo alacaklar
Bizm gndz 24 ama gece 19 oluyo ayqgini sicak tut basina sapka tak uyutKızlar bebişlerin odasının sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz? Maks 25 demişti bize doktor, 2 gündür 23 lerde hava soğuduğu için. Ben de kısa kollu body üzerine uzun kollu polar tulum giydirip yatırıyorum üzerini hep açıyor örtemiyorum. Ama galiba üşüttüm çocuğu bütün gece gazdan uyuyamadı yazık
Oo senin oraya isitma zamani dussms ac dogalgazi :)
Ist soguk da bnm ev bhxe kati sickligi toprktan gtmiyo
Bnde uzn zmndr takiptym orayi
Ama ne kdr az
Bizm gndz 24 ama gece 19 oluyo ayqgini sicak tut basina sapka tak uyut
Ben dün ebebeğe gittim mama almak için gezerken bi baktım ayaksız tulum bide şapka takımı vardı hemde kalındı aldım bide carters in polarını almıştım kışın giydiririm onları :)Şapka takmamıştım, doğru söylüyorsun canım takiyim artık
Benimki pusete oturur gibi yatırarak oturtunca kendini öne atıp normal oturmaya çalışıyor. Öyle yapınca ellerinden tutup azıcık oturtuyorum çok mutlu oluyor :)4. Ayda oturtabiliyomuyuzz erken değil mii o zamna ben hemen oturturumAz kaldı bizim 3.nde 4 aylığızz
Bunu ben de merak ediodumArkadaslar bebegim 3bucuk aylik ayakta durabiliyor ve oturabiliyor (ikisi de destekli) ben bunlari yapmasina izin vermeli miyim veermemeli miiyim?
Bizim kızda çok oturmak istiyo acaba hazırlıkmı bu kucakta oturunca çok mutlu sıpa ama bende üzülüyorum sırtı ağrıcak diyeBenimki pusete oturur gibi yatırarak oturtunca kendini öne atıp normal oturmaya çalışıyor. Öyle yapınca ellerinden tutup azıcık oturtuyorum çok mutlu oluyor :)
Bana kendi annem ne yapalım sen de sıkıcı bir annesin demek dedi9ay
Aynen Can'ım benimde annemi görünce kızıma birşeyler oluyor
Daha çok yiyor daha rahat uyuyor
Misal bugün Oray'a gittim
Maşallah iyi içti daha uyudu
Ama annem sürekli oyalayıp yedirme ile uğraşıyor
Bende yapıyorum ama sıkıcı bi anneyim sanırım
İlgi çekemiyorum
yok tatlım ya günde 1 çok normal.Tamda sorcaktim bikac gundur kaka sayisi git gide azaldi bugunde sabah yapti okadar. Normalmi yaa gunde 3-4 kere yapardi. Canim sıkılıyodu
ben de hediyeleri hiç beğenmedim. gönülleri oldun diye 1-2 kere giydirdim. dediğin gibi başkasına da veremem. rengarenk giydirmek çok güzel oluyor. pespembe yada masmavi güzel olmuyor. kızsa kız gibi erkekse erkek gibi giyinsin ama böyle renklerle kodlanmasın. Mavi bir elbise çok yakışır benim kızıma :)Bende mavi yapmicam derdim sonuc yine mavi :) genelde basta krem kahve o tonlarda almistim ama sade seyler baktigim icin mavi buldum yapcak bisey yok. Bana gelen hediyelerin cogunu hic begenmedim zaten baskasina goturebilcegim seylerde degil gri ve lacivert bakiyorum kışlık olarak insallah bulurum. sari kirmizi yesil rengini sevmiyorum. Geriyede renk kalmadi zaten :)
Aynen ya hiç kullanışlı değil. Patiksizler de çok ince kumaş. Artık iki parça alacağım ben de. Şalvarlar çok rahat oluyor. Onun da üstüne çıt çıtlı body giydirirsek beli de açılmaz. Ben de hala üst üste giydiriyorum çıtları. zaten çok dar almıyorum, sıkmıyor.Esim kullanmama izin vermiyo neymis bebegi buyuyemiyomus :)
Bence de kullanisli degil. Tam boyunda olmasi lazim buyuk olsa patik disarda kaliyor kucuk olsa geriyor. Bu yuzden tulumu biraktik. Bu arada daha once konusmustuk ben citcitli atletle citcitli uzun kolluyu ust uste giydiriyorum artik cok da rahat oluyo.
bizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.9ay aynı benmkide böyle tutuyo bu arada anadizlermiz aynı ama bizm hanım yatmadı attım depoya
Sağol canım ben de deneyeyim. baby&me kullanıyorum ama sanki iyi temizlemiyor. sodasan yumuşatıcı aldım, o deterjan kalıntısını tamamen götürüyormuş. Çok da güzel kokuyor. gerçek çiçek yağları var içinde.Kızlar ben iki gün önce minoris baby diye organik bor lu sıvı bebek deterjanı aldım çok memnun kaldım artık toz kullanmıcam beybime
Hamak oyun halısı salıncak var altına destek koyuyorum bizde böyle oyalanıyoruzbizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.
Kucağımda da öne atıyor kendini oturmak istiyor. Ben azıcık oturtuyorum 1 dk bile sürmüyor :) 10 sn anca :)Bizim kızda çok oturmak istiyo acaba hazırlıkmı bu kucakta oturunca çok mutlu sıpa ama bende üzülüyorum sırtı ağrıcak diye
Canım fotoğrafın ekran fotosunu çek onu yükleKızlar nası foto yüklüyoruz yaa fotoğraf boyutu büyük diyor yüklenmiyor
Bana kendi annem ne yapalım sen de sıkıcı bir annesin demek dedi
Bence bizi kendinden bir parça olarak gördüğü için kaale almıyor :)
yok tatlım ya günde 1 çok normal.
ben de hediyeleri hiç beğenmedim. gönülleri oldun diye 1-2 kere giydirdim. dediğin gibi başkasına da veremem. rengarenk giydirmek çok güzel oluyor. pespembe yada masmavi güzel olmuyor. kızsa kız gibi erkekse erkek gibi giyinsin ama böyle renklerle kodlanmasın. Mavi bir elbise çok yakışır benim kızıma :)
Aynen ya hiç kullanışlı değil. Patiksizler de çok ince kumaş. Artık iki parça alacağım ben de. Şalvarlar çok rahat oluyor. Onun da üstüne çıt çıtlı body giydirirsek beli de açılmaz. Ben de hala üst üste giydiriyorum çıtları. zaten çok dar almıyorum, sıkmıyor.
bizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.
Sağol canım ben de deneyeyim. baby&me kullanıyorum ama sanki iyi temizlemiyor. sodasan yumuşatıcı aldım, o deterjan kalıntısını tamamen götürüyormuş. Çok da güzel kokuyor. gerçek çiçek yağları var içinde.
PembeLokum canım ben seventh generation yerine bambo nature ekolojik bebek bezi aldım denemek için ve çok memnun kaldım. emiciliği daha iyi. bir de daha az iz yaptı bacaklarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?