- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.061
Teşekkür ederim diş kaşıyıcı almıştım pek ilgilenmedi şimdi meyve sebze emziği almayı düşünüyorum bir kaç arkadaşım tavsiye etti içerisine havuç elma koyarsan dişlerini kaşımaya yardımcı olur dediler birde onu deneyeceğim.Bizimkide ayni oyle ben kasiyorum parmagimla bi muddet ozaman. Dis kasiyici aldim netten yarina gelir insallah
teşekkür ederim canım iki aylık kontrolümüzde doktorumuz refleks olarak götürdüğünü çekmek için zorlamayın demişti ama bir iki haftadır başka parmağını emmiyor ağzında geviyor, sert bulduğu herşeyi ağzına götürüyor üst diş etleri de sertleşmiş huysuz, huzursuz mızmız birazdacanım o el ağızda olması salya akması diş anlamına gelmiyomuş her zaman eğer elleri kulağına ve çenesine gidip oralarda tutuyorsa dişi işaret edermiş
Evet 6. Aydan önce yapmamak Lazım , acele etmemek gerekiyor , vakit çabuk geçiyor zaten Şura'da 2 ay sonra yavaş yavaş otutturulabilirHayirli Cumalar hanimlarrr
Oturma konusunda doktorumuz izin vermedi daha cok erken kalkmak etrafa bakma ister kucakta disa donuk poposunun altindan destekli tutun.yastiklarla destekli bile oturtmayin sakin dedi. Doktorlar vucudunu belini sirtini kontrol edip ona gore izin veriyolar aman kafaniza gore is yapmayin bi sakatlik cikmasin. Zaten hala vucutlari cok yumusak yamulup gidiyolar
çok şükür gaz problemimiz yok canım kaşımak için hırslanıyor yeteri kadar kaşıyamıyorsa basıyor çığlığı dişlik pek işe yaramadı emziğini hiç almamıştı onu almaya başladı onun yerine meyve emziği alıcam ek gıdaya da yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorumBenimkinin elleride sürekli ağzında aynı şekilde sinirlenıyor daha hırslı sokuyor elini ağzına diş diyordu herkes ama dikkat edince fark ettim ki gazı varken yapıyor bunu gazı çıkarırken kuvvet alıyor gibi sanki sonra rahatlıyor ve o minis eller ağzına gitmiyor. Yani sizinkide oyle olmasın. Kesin diş ise seveceği bir dişlik alıp tutmasını saglayabilirsiniz. Bazı dişliklet dolaba koyuluyormuş soğuk daha etkili oluyor diye onlardan deneyebilirsiniz
İnceledim ben de elimdekiler bitince hemen buna geçeceğim.Kızlar ben iki gün önce minoris baby diye organik bor lu sıvı bebek deterjanı aldım çok memnun kaldım artık toz kullanmıcam beybime
Bana kendi annem ne yapalım sen de sıkıcı bir annesin demek dedi
Bence bizi kendinden bir parça olarak gördüğü için kaale almıyor :)
yok tatlım ya günde 1 çok normal.
ben de hediyeleri hiç beğenmedim. gönülleri oldun diye 1-2 kere giydirdim. dediğin gibi başkasına da veremem. rengarenk giydirmek çok güzel oluyor. pespembe yada masmavi güzel olmuyor. kızsa kız gibi erkekse erkek gibi giyinsin ama böyle renklerle kodlanmasın. Mavi bir elbise çok yakışır benim kızıma :)
Aynen ya hiç kullanışlı değil. Patiksizler de çok ince kumaş. Artık iki parça alacağım ben de. Şalvarlar çok rahat oluyor. Onun da üstüne çıt çıtlı body giydirirsek beli de açılmaz. Ben de hala üst üste giydiriyorum çıtları. zaten çok dar almıyorum, sıkmıyor.
bizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.
Sağol canım ben de deneyeyim. baby&me kullanıyorum ama sanki iyi temizlemiyor. sodasan yumuşatıcı aldım, o deterjan kalıntısını tamamen götürüyormuş. Çok da güzel kokuyor. gerçek çiçek yağları var içinde.
@PembeLokum canım ben seventh generation yerine bambo nature ekolojik bebek bezi aldım denemek için ve çok memnun kaldım. emiciliği daha iyi. bir de daha az iz yaptı bacaklarında.
Benim oğlum da bana pek gülmüyor. Bakıcısına, anneme, teyzesine, babasına, babannesine.. Herkese bol bol gülücük.. ben bir tek sabah uyandığında alabiliyorum o gülücüklerden :) 85 günlük oğlum, daha kahkaha atmadı :)Benim yaramaz oğlum da benimle sıkılıyor sanırım. Akşam babası geldiğinde gözlerini ayırmadan ona bakıp gülücükler saçıyor..
Geçen gün annem gelmişti.. Onunla da çok eğleniyor. Annem çamaşır asarken silkeledikçe ona bakıp kahkahalar attı. O güldükçe annem daha da abartılı hareket etti. Birlikte çok eğlendiler.
Ben sabahtan akşama kadar uğraşıyorum dans edip şarkılar söylüyoruz.. Arada ufak bir gülücükle ödüllendiriyor beni ama hepsi bu..
Bizim doktor 22 24 arasi olsun dedi simdilik 22nin altina hic dusmedi odasi takip ediyorum. Ben tulum henuz giydirmiyorum ama ustunu acmamasi icin soyle bi cozum buldum buyuk muslin battaniyeyi yatagina katlayip seriyorum, ustune yatirinca kollari disarda olacak sekilde govdesini sariyorum kundak gibi. Onun ustune de kalin battaniye. Hem karni sicak kalmis oluyor hem de ustunu kolay kolay acamiyor.Kızlar bebişlerin odasının sıcaklığını kaç derecede tutuyorsunuz? Maks 25 demişti bize doktor, 2 gündür 23 lerde hava soğuduğu için. Ben de kısa kollu body üzerine uzun kollu polar tulum giydirip yatırıyorum üzerini hep açıyor örtemiyorum. Ama galiba üşüttüm çocuğu bütün gece gazdan uyuyamadı yazık
Ben biraz daha buyuyunce dusunuyorum onuTeşekkür ederim diş kaşıyıcı almıştım pek ilgilenmedi şimdi meyve sebze emziği almayı düşünüyorum bir kaç arkadaşım tavsiye etti içerisine havuç elma koyarsan dişlerini kaşımaya yardımcı olur dediler birde onu deneyeceğim.
ayın 30 da 4 ayımızı dolduruyoruz çok kararsız kaldım küçük küçük başalamam gerektiğini düşünüyorum boşta olsa emzik şeklinde belki işe yararBen biraz daha buyuyunce dusunuyorum onu
Bizim pasanin ismi Ömer TalhaKızlarrr bebişlerinizin ismi ne hiç konuşmadık bu konuyubenim prensesimin adı ELİF DEFNE <3
Benim meleğimin adıda ELİF :)Kızlarrr bebişlerinizin ismi ne hiç konuşmadık bu konuyubenim prensesimin adı ELİF DEFNE <3
Ne kdr guzel isimlrri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?