2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bizimkide ayni oyle ben kasiyorum parmagimla bi muddet ozaman. Dis kasiyici aldim netten yarina gelir insallah
Teşekkür ederim diş kaşıyıcı almıştım pek ilgilenmedi şimdi meyve sebze emziği almayı düşünüyorum bir kaç arkadaşım tavsiye etti içerisine havuç elma koyarsan dişlerini kaşımaya yardımcı olur dediler birde onu deneyeceğim.

Hayirli Cumalar hanimlarrr
Oturma konusunda doktorumuz izin vermedi daha cok erken kalkmak etrafa bakma ister kucakta disa donuk poposunun altindan destekli tutun.yastiklarla destekli bile oturtmayin sakin dedi. Doktorlar vucudunu belini sirtini kontrol edip ona gore izin veriyolar aman kafaniza gore is yapmayin bi sakatlik cikmasin. Zaten hala vucutlari cok yumusak yamulup gidiyolar

canım o el ağızda olması salya akması diş anlamına gelmiyomuş her zaman eğer elleri kulağına ve çenesine gidip oralarda tutuyorsa dişi işaret edermiş
teşekkür ederim canım iki aylık kontrolümüzde doktorumuz refleks olarak götürdüğünü çekmek için zorlamayın demişti ama bir iki haftadır başka parmağını emmiyor ağzında geviyor, sert bulduğu herşeyi ağzına götürüyor üst diş etleri de sertleşmiş huysuz, huzursuz mızmız birazda

Evet 6. Aydan önce yapmamak Lazım , acele etmemek gerekiyor , vakit çabuk geçiyor zaten Şura'da 2 ay sonra yavaş yavaş otutturulabilir

çok şükür gaz problemimiz yok canım kaşımak için hırslanıyor yeteri kadar kaşıyamıyorsa basıyor çığlığı dişlik pek işe yaramadı emziğini hiç almamıştı onu almaya başladı onun yerine meyve emziği alıcam ek gıdaya da yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum

Ananemde dun bana sen oyalayamiyon annene daha cok konusuyo bakiyo dedi. Nazi bana geciyo evde kim oyaliyo dedim bende :)

Günde 1kere ama gaz cok yogun ve sert cikiyo cikcagi zamanda agliyo bikac gecedir devamli kivraniyo. Tam sevinmistim gaz bitti diye babasi geldi gazin :/

Kizlara mavi bende cok yakistiriyorum ama erkeklere her renk sevmiyorum ben bebek bile olsa. Gerci kaliteli kumasin rengi bile farkli oluyo.

Benim oğlum da bana pek gülmüyor. Bakıcısına, anneme, teyzesine, babasına, babannesine.. Herkese bol bol gülücük.. ben bir tek sabah uyandığında alabiliyorum o gülücüklerden :) 85 günlük oğlum, daha kahkaha atmadı :)

Bizim doktor 22 24 arasi olsun dedi simdilik 22nin altina hic dusmedi odasi takip ediyorum. Ben tulum henuz giydirmiyorum ama ustunu acmamasi icin soyle bi cozum buldum buyuk muslin battaniyeyi yatagina katlayip seriyorum, ustune yatirinca kollari disarda olacak sekilde govdesini sariyorum kundak gibi. Onun ustune de kalin battaniye. Hem karni sicak kalmis oluyor hem de ustunu kolay kolay acamiyor.

Ben biraz daha buyuyunce dusunuyorum onu

kizlar bizim evde temizlik gunu bugun. yardimci abla geldi ve emway ile yapiyor temizligi.
superselma bakalim nasil olacak :)
hepinize guzel bir gun olsun.
esim gecen temizlik gunu evde kalmisti ama bu hafta kacti, bebegim de bana destek oluyor ve aglamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…