- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.081
Bnde oyle bacaklarinin ustnde tutuyorum cogu zmn oyoe ypinca hosuna gidiyo etrafa oyle hizli bkiyoki fildr fildir acayip takipciKucağımda da öne atıyor kendini oturmak istiyor. Ben azıcık oturtuyorum 1 dk bile sürmüyor :) 10 sn anca :)
Bizomkide bu ara sikintili bklim nolck gelevek gunletde bizi nelet bkliyoteşekkür ederim canım iki aylık kontrolümüzde doktorumuz refleks olarak götürdüğünü çekmek için zorlamayın demişti ama bir iki haftadır başka parmağını emmiyor ağzında geviyor, sert bulduğu herşeyi ağzına götürüyor üst diş etleri de sertleşmiş huysuz, huzursuz mızmız birazda
Evet aynı bennBalkizin_Annesi kızın sana benziyor :) benim oğlusumun adı da deniz ali
Kuzenimin oğluşuda ömer talha :)) Adıyla yaşasın inşallahBizim pasanin ismi Ömer Talha
Benimki toprak ali :)Balkizin_Annesi kızın sana benziyor :) benim oğlusumun adı da deniz ali
Bizde de bugun temizlik gunu ve neffret ediyorum, bebegimde uyku muyku kalmiyo.kizlar bizim evde temizlik gunu bugun. yardimci abla geldi ve emway ile yapiyor temizligi.
superselma bakalim nasil olacak :)
hepinize guzel bir gun olsun.
esim gecen temizlik gunu evde kalmisti ama bu hafta kacti, bebegim de bana destek oluyor ve aglamiyor.
Cnm benim maşallah
Salıncakta kucağına oturt kahkaha atıyor. Bir de ben plates topunun üstünde yaylamıyorum ona da gülüyorBenim oğlum da bana pek gülmüyor. Bakıcısına, anneme, teyzesine, babasına, babannesine.. Herkese bol bol gülücük.. ben bir tek sabah uyandığında alabiliyorum o gülücüklerden :) 85 günlük oğlum, daha kahkaha atmadı :)
Tombiş değil ama yinede iz yapıyor anlamadım9ay senin beybidedemi iz yapıyo bez? Bacaklar tombişmi?
Ben yumuşatıcı kullanmıyorum da sıvı deniyim dedim fiyatıda iyi
Aynen ya! Önce onun odasını bitirsin.Bizde de bugun temizlik gunu ve neffret ediyorum, bebegimde uyku muyku kalmiyo.
Benim kızım ayda 1350 gram alıyordu ıkı aydır bu ay 900 gram almış. Bya az almışOo senin oraya isitma zamani dussms ac dogalgazi :)
Ist soguk da bnm ev bhxe kati sickligi toprktan gtmiyo
Bnde uzn zmndr takiptym orayi
Ama ne kdr az
Bizm gndz 24 ama gece 19 oluyo ayqgini sicak tut basina sapka tak uyut
Maşşalah toşunpaşayaEki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Canım hep öyle gitmeyecek azalacak tabi ki :) 3. Ayda doğum kilosunun iki katı olduysa iyidir :)Benim kızım ayda 1350 gram alıyordu ıkı aydır bu ay 900 gram almış. Bya az almış
Babam yeğenime pırasa vermişti :)))çok şükür gaz problemimiz yok canım kaşımak için hırslanıyor yeteri kadar kaşıyamıyorsa basıyor çığlığı dişlik pek işe yaramadı emziğini hiç almamıştı onu almaya başladı onun yerine meyve emziği alıcam ek gıdaya da yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum
Aynen benimde öyleBizim kızda çok oturmak istiyo acaba hazırlıkmı bu kucakta oturunca çok mutlu sıpa ama bende üzülüyorum sırtı ağrıcak diye
tesekkur ederim :)Ne kdr guzel isimlrri
bizimki uyuyor cok sukur ki su an, bana torpil gecti saniyorum.Bizde de bugun temizlik gunu ve neffret ediyorum, bebegimde uyku muyku kalmiyo.
Cok şükür oldu canımCanım hep öyle gitmeyecek azalacak tabi ki :) 3. Ayda doğum kilosunun iki katı olduysa iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?