- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.101
masallah.Eki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Kac aylık kac kilo canımEki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Ay çok tatlı ve tombik :))) maşallah berekellah :)Eki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
102 günlük canım. Biraz iri bebeğim babasına çekmiş. 68cm 8 kg. Maşallah.Kac aylık kac kilo canım
ynen bzimkide ilk parkta kahkaha atııt salıncakta kucağmdaydıSalıncakta kucağına oturt kahkaha atıyor. Bir de ben plates topunun üstünde yaylamıyorum ona da gülüyor
Oyy seni yaradana kurban olurum Maşallahh MaşallahEki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
Maşallah çok tatlı canım Allah bağışlasın102 günlük canım. Biraz iri bebeğim babasına çekmiş. 68cm 8 kg. Maşallah.
Oyy sevsinler saçlarına filan maşallah :)Eki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
tesekkurlerOyy seni yaradana kurban olurum Maşallahh Maşallah
tesekkurlerOyy sevsinler saçlarına filan maşallah :)
Maşallah ya102 günlük canım. Biraz iri bebeğim babasına çekmiş. 68cm 8 kg. Maşallah.
Bizimki babaya çekmiş :) babası da iri. Seninki zayıf değil normal benim oğlum iri. Doktor sınırın üstünde ama boy kilo orantılı olduğu için her şey normal dediMaşallah çok tatlı canım Allah bağışlasın
Benimki de 103 günlük ama taş çatşasa 6.5 kilo
Bizim pasanin ismi Ömer Talha
Balkizin_Annesi kızın sana benziyor :) benim oğlusumun adı da deniz ali
Benim meleğimin adıda ELİF :)
Benim minigim Serra Melis
Balkizin_Annesi benim kızımın adı Kumsal :)
Benimki toprak ali :)
Allah bahtlarını açık etsin hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah vatanına milletine anne babasına hayırlı evlat olsun inşallah hepsi kalbi güzel annelerin yüzü güzel bebeklerii <3Balkizin_Annesi benim oğlumun adı da Hüseyin :)
Kızlarrr bebişlerinizin ismi ne hiç konuşmadık bu konuyubenim prensesimin adı ELİF DEFNE <3
dosya yukle kismina basip, yukluyorsun dorabusraBen atamadım resim ya
Kızımın ismini ben koydum eşim ta evlenmeden önce bana kız olursa sen erkek olursa ben koycam dedi Aslında bende tek isim taraftarıyım ama yıllardır defne ismine aşığımm ama dinen bi anlamı yok yanına ekleyim istedim bi anda aklıma elif geldi hiç aklıma gelmezDi kızıma elif ismini vereceğim hiç ilgimi çekmezdi erkek olsaydı saltuk buğrahan olcaktı babamızın yıllardır hayalii :))Masallaj elif defne ye buyumus.
Benimkide yusuf sade yusuf:))
Bizim baba istemedi iki isim koyamadikta:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?