2016 Haziran bebekleri büyüyor

Annemin aldığı 0-3 ay o patikli tulumları birer defa kullandım kaldırdım çalıştığım kuruluşa bağış yapıcam. hiç iyi değil rahat hareket edemiyor çocuk kış için zaten hiç uygun değil çıtçıtlarının arasından soğuk girer. Ve tek tek çıt çıt çoçuğa eziyet ben almam bir daha

Masallah masallah

Cok tatli masallah saclar falan esmer yakisikli bisey olcak

Bizde baslarda erkek olursa emirhan kiz olursa hanzade diye konusuyoduk ama oğluşum ismiyle geldi son dk yusuf dedik yusufta kararkildik

Kızlar, bu ara bana resmen birşeyler oldu. Oğlumu oynarken izlediğim zaman aklıma karnımdaki hareketleri geliyor ve resmen özlüyorum o günleri.
Ciddi ciddi hamile kalmak istiyorum :) eşim çok sıcak bakmıyor henüz.. ben de oğlum 6 aylık olmadan hamile kalmak istemiyorum. ki rahat rahat emzirebileyim. Ama şu bi gerçek, son 3 haftasından cidden nefret ettiğim hamileliği özledim :)

Bizimki babaya çekmiş :) babası da iri. Seninki zayıf değil normal benim oğlum iri. Doktor sınırın üstünde ama boy kilo orantılı olduğu için her şey normal dedi
3. Ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerektiğini doktor mu söyledi? Öyle olması için günde en az 40 gram alması gerekiyor. Halbuki günde 20-30 normal

Ay bu erkekler bizimki de erkek olsaydı Atilla han koyacaktı , Roma'ya gidip Kılıç sallayacağız sanki :)))) güzel isim ama Atilla tek başına olsun , hem Saltuk hem Buğra hemde han :))))

Tebrik ederim seni benim cesaretim yok olması da zor kazara hamile kalsam bari yoksa tek çocuk kalır benim cadı iyice şımarır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…