- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.121
RABİAKızlarrr bebişlerinizin ismi ne hiç konuşmadık bu konuyubenim prensesimin adı ELİF DEFNE <3
Maşallah tombiğe annesi ya :) nasıl da güzel gülmüş :)Eki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Annemin aldığı 0-3 ay o patikli tulumları birer defa kullandım kaldırdım çalıştığım kuruluşa bağış yapıcam. hiç iyi değil rahat hareket edemiyor çocuk kış için zaten hiç uygun değil çıtçıtlarının arasından soğuk girer. Ve tek tek çıt çıt çoçuğa eziyet ben almam bir dahaEsim kullanmama izin vermiyo neymis bebegi buyuyemiyomus :)
Bence de kullanisli degil. Tam boyunda olmasi lazim buyuk olsa patik disarda kaliyor kucuk olsa geriyor. Bu yuzden tulumu biraktik. Bu arada daha once konusmustuk ben citcitli atletle citcitli uzun kolluyu ust uste giydiriyorum artik cok da rahat oluyo.
Eki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Eki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
Kızımın ismini ben koydum eşim ta evlenmeden önce bana kız olursa sen erkek olursa ben koycam dedi Aslında bende tek isim taraftarıyım ama yıllardır defne ismine aşığımm ama dinen bi anlamı yok yanına ekleyim istedim bi anda aklıma elif geldi hiç aklıma gelmezDi kızıma elif ismini vereceğim hiç ilgimi çekmezdi erkek olsaydı saltuk buğrahan olcaktı babamızın yıllardır hayalii :))
Kıyamam ya :) maşallah :)
Afferin miniğime :) benimki daha gelmedi bile
Ahahah saçlara bak , büyümüşte küçülmüş :))) maşallah sübhanallah :)))Eki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
Kıyamam ya :) maşallah :)
Afferin miniğime :) benimki daha gelmedi bile
3. Ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerektiğini doktor mu söyledi? Öyle olması için günde en az 40 gram alması gerekiyor. Halbuki günde 20-30 normalBizimki babaya çekmiş :) babası da iri. Seninki zayıf değil normal benim oğlum iri. Doktor sınırın üstünde ama boy kilo orantılı olduğu için her şey normal dedi
Hanzade çok güzelmiş:) ikinciye koyarsın inşallahMasallah masallah
Cok tatli masallah saclar falan esmer yakisikli bisey olcak
Bizde baslarda erkek olursa emirhan kiz olursa hanzade diye konusuyoduk ama oğluşum ismiyle geldi son dk yusuf dedik yusufta kararkildik
5.ayında galiba sanki öyle bir şey okudum ya3. Ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerektiğini doktor mu söyledi? Öyle olması için günde en az 40 gram alması gerekiyor. Halbuki günde 20-30 normal
Ay bu erkekler bizimki de erkek olsaydı Atilla han koyacaktı , Roma'ya gidip Kılıç sallayacağız sanki :)))) güzel isim ama Atilla tek başına olsun , hem Saltuk hem Buğra hemde han :))))Kızımın ismini ben koydum eşim ta evlenmeden önce bana kız olursa sen erkek olursa ben koycam dedi Aslında bende tek isim taraftarıyım ama yıllardır defne ismine aşığımm ama dinen bi anlamı yok yanına ekleyim istedim bi anda aklıma elif geldi hiç aklıma gelmezDi kızıma elif ismini vereceğim hiç ilgimi çekmezdi erkek olsaydı saltuk buğrahan olcaktı babamızın yıllardır hayalii :))
Tebrik ederim seni benim cesaretim yok olması da zor kazara hamile kalsam bari yoksa tek çocuk kalır benim cadı iyice şımarır artıkKızlar, bu ara bana resmen birşeyler oldu. Oğlumu oynarken izlediğim zaman aklıma karnımdaki hareketleri geliyor ve resmen özlüyorum o günleri.
Ciddi ciddi hamile kalmak istiyorum :) eşim çok sıcak bakmıyor henüz.. ben de oğlum 6 aylık olmadan hamile kalmak istemiyorum. ki rahat rahat emzirebileyim. Ama şu bi gerçek, son 3 haftasından cidden nefret ettiğim hamileliği özledim :)
Hanzade çok güzelmiş:) ikinciye koyarsın inşallah
O kadar para verdim kemir çabuk :)) maşallah , ben şimdilik rafa kaldırdım elini , alt dudağını yemeye devam etsin :)))
Bizim bacakalr kapanmiyo baldirli kiz olcak acaba dedm ondanmi izli ama alakali dgl demekkiTombiş değil ama yinede iz yapıyor anlamadım
Eki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Eki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?