- Konu Sahibi superselma
-
- #2.141
Sanırım bugün gelir. İlçenin kargo ofisine gelmiş. Bekliyorum bakalım :)Teşekkür ederiz
Ne zaman gelecekmiş yaw
Maslalah subanallah kmseye deme kiz102 günlük canım. Biraz iri bebeğim babasına çekmiş. 68cm 8 kg. Maşallah.
Yaa yaradana kurban olirum masallah snaaaaEki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
Onu ben 6. ay diye biliyorum ya 3se yandik :)Canım hep öyle gitmeyecek azalacak tabi ki :) 3. Ayda doğum kilosunun iki katı olduysa iyidir :)
Biraz büyüsünler kendiliklerinden kemirirler yaO kadar para verdim kemir çabuk :)) maşallah , ben şimdilik rafa kaldırdım elini , alt dudağını yemeye devam etsin :)))
Çok karakteristik bir yüz tipi var maşallahBuda benim tosbikim
Eki Görüntüle 1888636
Rabbim hayırlısını versinAy insallah ikinciye kizim olsun cok istiyorum:))
Cok tatli masallah saclar falan esmer yakisikli bisey olcak
Ahahah saçlara bak , büyümüşte küçülmüş :))) maşallah sübhanallah :)))
Yaa yaradana kurban olirum masallah snaaaa
Bizimde 27sinde doluyo 4.ayın 30 da 4 ayımızı dolduruyoruz çok kararsız kaldım küçük küçük başalamam gerektiğini düşünüyorum boşta olsa emzik şeklinde belki işe yarar
Canım 5 aymış o yaa :):) @Dorabusra0172 seni de yanlış bilgilendirdim :):) önceki gün bir arkadaşım gelmişti o söyledi o da sanırım karıştırdı bebimki üçüncü ayda iki katına çıktı diye :):)3. Ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerektiğini doktor mu söyledi? Öyle olması için günde en az 40 gram alması gerekiyor. Halbuki günde 20-30 normal
Belki de hem rahat bir hamilelik hem de rahat bir lohusalık geçirdiğim içindir bu cesaret bilemiyorum. Bebeğim de zor bir bebek değil. Mesela hamileliğimde son 15 güne kadar aktif çalıştım. Doğumum nispeten kolay bir doğumdu, hiç açılmam, vs olmadan suni sancıyla 6 saatte doğurdum. Çabuk ayağa kalktım. Süt sorunu yaşamadım, göğüslerim hiç yara olmadı. Bebeğim hiç sabaha kadar ağlamadı mesela. Ağlama krizlerine girdiyse de 11-12 gibi en geç uykuya daldı.. Şimdi de bakıcımı buldum, işe geri döndüm.. Bebekli düzene alıştım yani. Bu kadar alışmışken, neden olmasın ki?Tebrik ederim seni benim cesaretim yok olması da zor kazara hamile kalsam bari yoksa tek çocuk kalır benim cadı iyice şımarır artık
MAŞALLAH canım çok tatlı Allah bağışlasın nazarlardan korusunEki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Ben de 1 yaşından sonra düşünüyorum inşallah. Eşim 6 aylıkken başlayalım anca tutar diyor ben polikistik overim :) Bazen vazgeçiyorum oğluma kıyamıyorum. Sezeryan olduğu için hemen kalkamıyorsun miniğim napacak diyorum. Gerçi bir yaşından sonra hamile kaldım da doğdu da derken 2 yaşını bulur.Kızlar, bu ara bana resmen birşeyler oldu. Oğlumu oynarken izlediğim zaman aklıma karnımdaki hareketleri geliyor ve resmen özlüyorum o günleri.
Ciddi ciddi hamile kalmak istiyorum :) eşim çok sıcak bakmıyor henüz.. ben de oğlum 6 aylık olmadan hamile kalmak istemiyorum. ki rahat rahat emzirebileyim. Ama şu bi gerçek, son 3 haftasından cidden nefret ettiğim hamileliği özledim :)
Üç değilmiş canım beşmiş karıştı ortalık :):):) tablosunu ekledim.Onu ben 6. ay diye biliyorum ya 3se yandik :)
Anlamlari ne? Sems gunesmiydi oyle hatirladim ama@Ysmnvlkn
buyuk oglumun adi Sems, kucuk bebegimin Kays.
Bana kalsa hemen olabilir :) ama işte bünyem iki bıdığı beslemeye yeter mi bilemiyorum. İkisini de yetersiz beslemek ya da birini beslemekten vazgeçmek istemem.Ben de 1 yaşından sonra düşünüyorum inşallah. Eşim 6 aylıkken başlayalım anca tutar diyor ben polikistik overim :) Bazen vazgeçiyorum oğluma kıyamıyorum. Sezeryan olduğu için hemen kalkamıyorsun miniğim napacak diyorum. Gerçi bir yaşından sonra hamile kaldım da doğdu da derken 2 yaşını bulur.
Bir de kan pıhtılşması var her gün kan sulandırıcı iğne vuruyordum belki o yüzden emzirmeyi bırakmak gerekir vs o yüzden 1 yaşı dolsun istiyorum.
Demesem de canım görünen köy kılavuz istemiyor. Ne zaman doğduğunu Bilmeyenlere 5 aylık diyorum.Maslalah subanallah kmseye deme kiz
Yaa yaradana kurban olirum masallah snaaaa
Allah hepimizin bebelelrini saglikla sihhatle iyi insanlarla yetstirmeyi nasip etsin brda birbriimizi tanimasakta ck guzel hamilelik cokta guzel eveveyynlik ogrendik
Benim oğlumun adı da Görkem♡Allah bahtlarını açık etsin hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah vatanına milletine anne babasına hayırlı evlat olsun inşallah hepsi kalbi güzel annelerin yüzü güzel bebeklerii <3
Ne düşünüyorsunuz ayy ara ara bulamadım muhabbeti :):)Bizimde 27sinde doluyo 4.
Ama ben 5.ay doldugu zaman dusunuyorum bakalim doktorumuz ne dicek
Maşallah sana yakışıklı :)Buda benim tosbikim
Eki Görüntüle 1888636
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?