2016 Haziran bebekleri büyüyor

ayın 30 da 4 ayımızı dolduruyoruz çok kararsız kaldım küçük küçük başalamam gerektiğini düşünüyorum boşta olsa emzik şeklinde belki işe yarar
Bizimde 27sinde doluyo 4.
Ama ben 5.ay doldugu zaman dusunuyorum bakalim doktorumuz ne dicek

3. Ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerektiğini doktor mu söyledi? Öyle olması için günde en az 40 gram alması gerekiyor. Halbuki günde 20-30 normal
Canım 5 aymış o yaa :):) @Dorabusra0172 seni de yanlış bilgilendirdim :):) önceki gün bir arkadaşım gelmişti o söyledi o da sanırım karıştırdı bebimki üçüncü ayda iki katına çıktı diye :):)

Tebrik ederim seni benim cesaretim yok olması da zor kazara hamile kalsam bari yoksa tek çocuk kalır benim cadı iyice şımarır artık
Belki de hem rahat bir hamilelik hem de rahat bir lohusalık geçirdiğim içindir bu cesaret bilemiyorum. Bebeğim de zor bir bebek değil. Mesela hamileliğimde son 15 güne kadar aktif çalıştım. Doğumum nispeten kolay bir doğumdu, hiç açılmam, vs olmadan suni sancıyla 6 saatte doğurdum. Çabuk ayağa kalktım. Süt sorunu yaşamadım, göğüslerim hiç yara olmadı. Bebeğim hiç sabaha kadar ağlamadı mesela. Ağlama krizlerine girdiyse de 11-12 gibi en geç uykuya daldı.. Şimdi de bakıcımı buldum, işe geri döndüm.. Bebekli düzene alıştım yani. Bu kadar alışmışken, neden olmasın ki?

Ben de 1 yaşından sonra düşünüyorum inşallah. Eşim 6 aylıkken başlayalım anca tutar diyor ben polikistik overim :) Bazen vazgeçiyorum oğluma kıyamıyorum. Sezeryan olduğu için hemen kalkamıyorsun miniğim napacak diyorum. Gerçi bir yaşından sonra hamile kaldım da doğdu da derken 2 yaşını bulur.
Bir de kan pıhtılşması var her gün kan sulandırıcı iğne vuruyordum belki o yüzden emzirmeyi bırakmak gerekir vs o yüzden 1 yaşı dolsun istiyorum.

Bana kalsa hemen olabilir :) ama işte bünyem iki bıdığı beslemeye yeter mi bilemiyorum. İkisini de yetersiz beslemek ya da birini beslemekten vazgeçmek istemem.

Maslalah subanallah kmseye deme kiz

Yaa yaradana kurban olirum masallah snaaaa

Allah hepimizin bebelelrini saglikla sihhatle iyi insanlarla yetstirmeyi nasip etsin brda birbriimizi tanimasakta ck guzel hamilelik cokta guzel eveveyynlik ogrendik
Demesem de canım görünen köy kılavuz istemiyor. Ne zaman doğduğunu Bilmeyenlere 5 aylık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…