2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ee maşallah çok şanslıymışsın istersin tabi tekrar. ben plasenta previa sebebiyle 13 hafta yattım evden çıkmadan. Sürekli kanama olacak hastaneye yetişemezsem ölcem korkusuyla yaşadım. Yine uykumda yakaladı beni o su ve kanama Şükür yetiştim sonrasında sezaryen acısına dayanmak çok zordu. sarılık oldu kabus gibiydi. sonra da bebeğim sürekli emmek istediği için evden çıkamadım beni en çok skan eve tıkılmak oldu. sırf evden çıkmaya bahane olsun diye iki aylıkken işe başladım. şu an bakıcı bulamıyorum bakıcılar kendi evlerinde bakmak istiyorlar. evimden çıkacaksa çocuk kreşe bırakırım daha iyi o yüzden annem mecbur geliyor iki saat mesafeden biZde kalıyor ama aklı da ardında bıraktıklarında bir an önce bi bakıcı bulmam gerek.

Ay Can'ım nerden buldun bunu ? Zayıf da olsak Bu tabloya göre hiçbir sıkıntımız yok çok şükür

falling_water bu emway kokusuz bir sey, sizde ne kullaniliyor?
bebege zararsizmis.
Amwayi ben eskiden kullanirdim temizligi kendim yaparken. Artik almiyorum. Standart yuzey temizleyicilere dondum dixi fabuloso vs..Belki bi ara yine alirim. Amway loc kullaniyodum zararsiz hatta artan suyu ciceklere falan dokebiliyosun besliyor.

Gece oğlanı üşütünce farkettim ki hamilelik hararetinin etkisiyle bebek canlısının da vücut ısısını 50 derece zannedip bir tane kalın giysi almamışım. Oğlanı yardımcı ablaya bırakıp avmye gittim suçluluk duygusuyla. 5 yaşındaki oğluyla birlikte gezen eski bir arkadaşıma rastladım. Çocuk atom karınca gibi tüm katı scooter ı ile dolaşıyor. Nasıl imrenerek baktıysam dedi ki bebeklik iyi zamanlarıymış, sonra hep peşinden koşacakmışım, çok daha zormuş. Hayır ağzına kürekle vurmak istedim. Sütüm yetmiyor derdi yok, 3 gram almış 2 cm uzamış stresin yok, karnı tok altı temiz bu çocuk niye hıçkırarak ağlıyor belirsizliği yok. E bir de çalışmıyormuş kime bırakıcam nasıl emanet edicem diye düşünmüyor. Bi zahmet koş peşinden de artık

Ay cidden hamileligi ozluyo musun ya:) 5. aydan sonrasi guzeldi ammaa bir daha cocuk istesem gozumde buyuyen sey ne bakmasi ne o dogum sancilari. Ilk aylarin bulantilari yok mu beni hayattan soguttu bir daha nasil cesaret ederim bilmiyorum. Eger zevk aldiysan bakarim da diyosan hevesin kacmadan patlat bi tane daha

Amwayi ben eskiden kullanirdim temizligi kendim yaparken. Artik almiyorum. Standart yuzey temizleyicilere dondum dixi fabuloso vs..Belki bi ara yine alirim. Amway loc kullaniyodum zararsiz hatta artan suyu ciceklere falan dokebiliyosun besliyor.
Baby & me nin çok amaçlı yüzey temizleyicisine geçtik biz de memnunuz

Kizlar bebegim 8 ekimde 4 aylik olcak 2 3 gundur sutum azaldi herzamanki gibi yiyorum anlamadim adette olmadim cok uzuluyorum ilk cocugumu 2yasina kadar emzirdim yogundu sutum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…