- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.161
Ee maşallah çok şanslıymışsın istersin tabi tekrar. ben plasenta previa sebebiyle 13 hafta yattım evden çıkmadan. Sürekli kanama olacak hastaneye yetişemezsem ölcem korkusuyla yaşadım. Yine uykumda yakaladı beni o su ve kanama Şükür yetiştim sonrasında sezaryen acısına dayanmak çok zordu. sarılık oldu kabus gibiydi. sonra da bebeğim sürekli emmek istediği için evden çıkamadım beni en çok skan eve tıkılmak oldu. sırf evden çıkmaya bahane olsun diye iki aylıkken işe başladım. şu an bakıcı bulamıyorum bakıcılar kendi evlerinde bakmak istiyorlar. evimden çıkacaksa çocuk kreşe bırakırım daha iyi o yüzden annem mecbur geliyor iki saat mesafeden biZde kalıyor ama aklı da ardında bıraktıklarında bir an önce bi bakıcı bulmam gerek.Belki de hem rahat bir hamilelik hem de rahat bir lohusalık geçirdiğim içindir bu cesaret bilemiyorum. Bebeğim de zor bir bebek değil. Mesela hamileliğimde son 15 güne kadar aktif çalıştım. Doğumum nispeten kolay bir doğumdu, hiç açılmam, vs olmadan suni sancıyla 6 saatte doğurdum. Çabuk ayağa kalktım. Süt sorunu yaşamadım, göğüslerim hiç yara olmadı. Bebeğim hiç sabaha kadar ağlamadı mesela. Ağlama krizlerine girdiyse de 11-12 gibi en geç uykuya daldı.. Şimdi de bakıcımı buldum, işe geri döndüm.. Bebekli düzene alıştım yani. Bu kadar alışmışken, neden olmasın ki?
Eki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
Buda benim tosbikim
Eki Görüntüle 1888636
Ay Can'ım nerden buldun bunu ? Zayıf da olsak Bu tabloya göre hiçbir sıkıntımız yok çok şükürEki Görüntüle 1888639
Canım 5 aymış o yaa :):) @Dorabusra0172 seni de yanlış bilgilendirdim :):) önceki gün bir arkadaşım gelmişti o söyledi o da sanırım karıştırdı bebimki üçüncü ayda iki katına çıktı diye :):)
Kuzenimin oğluşuda ömer talha :)) Adıyla yaşasın inşallah
http://www.bebekbakimi.org/bebegin-boy-ve-kilo-artislari.htmlAy Can'ım nerden buldun bunu ? Zayıf da olsak Bu tabloya göre hiçbir sıkıntımız yok çok şükür
Allahimmm tam erkek :) masallah canim ya Allah korusun. Kafasi ayni benimki :)Eki Görüntüle 1888573 Bu da benim yakışıklım
Çok karakteristik bir yüz tipi var maşallah
Babaya benziyordur Eminim ki
Maşallah sana yakışıklı :)
Şems güneş demek; Kays ise, Fuzuli'nin Leyla ve Mecnun mesnevisinde mecnunun gerçek adı.Anlamlari ne? Sems gunesmiydi oyle hatirladim ama
Masallah yaa cok tarz :)Eki Görüntüle 1888587
Bu da benim oğluşum
200 gram vermiştik biz ilk günlerde ona da normal diyor şükür yaa
Zaten çok ortak noktamız var :):)Allahimmm tam erkek :) masallah canim ya Allah korusun. Kafasi ayni benimki :)
Amwayi ben eskiden kullanirdim temizligi kendim yaparken. Artik almiyorum. Standart yuzey temizleyicilere dondum dixi fabuloso vs..Belki bi ara yine alirim. Amway loc kullaniyodum zararsiz hatta artan suyu ciceklere falan dokebiliyosun besliyor.
Bizimkide bugun geldi ayaklarina bayildi onlari kemiriyo :)
Canim kargodan takip etsene. Bizimkini vermemislerdi kargoya esim aradi siteyi aksamina verdiler ama yinede 2gunde geldi. Sen benden once siparis verdin bide ara mutlakaAfferin miniğime :) benimki daha gelmedi bile
Ay cidden hamileligi ozluyo musun ya:) 5. aydan sonrasi guzeldi ammaa bir daha cocuk istesem gozumde buyuyen sey ne bakmasi ne o dogum sancilari. Ilk aylarin bulantilari yok mu beni hayattan soguttu bir daha nasil cesaret ederim bilmiyorum. Eger zevk aldiysan bakarim da diyosan hevesin kacmadan patlat bi tane dahaKızlar, bu ara bana resmen birşeyler oldu. Oğlumu oynarken izlediğim zaman aklıma karnımdaki hareketleri geliyor ve resmen özlüyorum o günleri.
Ciddi ciddi hamile kalmak istiyorum :) eşim çok sıcak bakmıyor henüz.. ben de oğlum 6 aylık olmadan hamile kalmak istemiyorum. ki rahat rahat emzirebileyim. Ama şu bi gerçek, son 3 haftasından cidden nefret ettiğim hamileliği özledim :)
Oyy maşallah gülmüş bi de Allah bağışlasın çok şekerr♡ yeni gördüm eczacıymışsın ne güzel hayalimdeki meslektiBizdeki dönme bu şekilde. Bir yeri tutup kendini çekiyor :)Eki Görüntüle 1888300
Baby & me nin çok amaçlı yüzey temizleyicisine geçtik biz de memnunuzAmwayi ben eskiden kullanirdim temizligi kendim yaparken. Artik almiyorum. Standart yuzey temizleyicilere dondum dixi fabuloso vs..Belki bi ara yine alirim. Amway loc kullaniyodum zararsiz hatta artan suyu ciceklere falan dokebiliyosun besliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?