- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.181
Canim felaket tellallarini hic takma. Ilk hamile kaldigimda derlerdi ki oo bu bisey mi son aylari gor. Son aylara geldik oo bunlar rahat gunlerin sen dogunca gor. Bebegim dogdu simdi de diyolar ki emekleyince goruruz seni. Ben su anda halimden cok memnunum. Acikcasi bebek zannettigim kadar zor bisey degilmis ustelik gitgide de kolaylasiyor. Bebegin 5 yasina geldiginde evde bakiciyla ne yaptigini dusunmeyecek avmde birlikte kahve iceceksin. Arkadasin halt etmis :)Gece oğlanı üşütünce farkettim ki hamilelik hararetinin etkisiyle bebek canlısının da vücut ısısını 50 derece zannedip bir tane kalın giysi almamışım. Oğlanı yardımcı ablaya bırakıp avmye gittim suçluluk duygusuyla. 5 yaşındaki oğluyla birlikte gezen eski bir arkadaşıma rastladım. Çocuk atom karınca gibi tüm katı scooter ı ile dolaşıyor. Nasıl imrenerek baktıysam dedi ki bebeklik iyi zamanlarıymış, sonra hep peşinden koşacakmışım, çok daha zormuş. Hayır ağzına kürekle vurmak istedim. Sütüm yetmiyor derdi yok, 3 gram almış 2 cm uzamış stresin yok, karnı tok altı temiz bu çocuk niye hıçkırarak ağlıyor belirsizliği yok. E bir de çalışmıyormuş kime bırakıcam nasıl emanet edicem diye düşünmüyor. Bi zahmet koş peşinden de artık
Canim felaket tellallarini hic takma. Ilk hamile kaldigimda derlerdi ki oo bu bisey mi son aylari gor. Son aylara geldik oo bunlar rahat gunlerin sen dogunca gor. Bebegim dogdu simdi de diyolar ki emekleyince goruruz seni. Ben su anda halimden cok memnunum. Acikcasi bebek zannettigim kadar zor bisey degilmis ustelik gitgide de kolaylasiyor. Bebegin 5 yasina geldiginde evde bakiciyla ne yaptigini dusunmeyecek avmde birlikte kahve iceceksin. Arkadasin halt etmis :)
İlk üç ay ben de hiçbirşey yiyemedim bulantıdan ama beni sıkan son 3 hafta.. Dana gibi şişmiştim.. Kalkmak, yürümek, bacaklarımı bükmek, ayakkabılara sığamamak.. Uyuyamamak :) Tabi 21 kilo alınca normal bunlar :)Ay cidden hamileligi ozluyo musun ya:) 5. aydan sonrasi guzeldi ammaa bir daha cocuk istesem gozumde buyuyen sey ne bakmasi ne o dogum sancilari. Ilk aylarin bulantilari yok mu beni hayattan soguttu bir daha nasil cesaret ederim bilmiyorum. Eger zevk aldiysan bakarim da diyosan hevesin kacmadan patlat bi tane daha
Ben de azaldı sandım ama bebeğim kilo almaya devam etti terbiye olduğu için belki de bilmiyorumKizlar bebegim 8 ekimde 4 aylik olcak 2 3 gundur sutum azaldi herzamanki gibi yiyorum anlamadim adette olmadim cok uzuluyorum ilk cocugumu 2yasina kadar emzirdim yogundu sutum
Benim oğlum da Ali :)@Ysmnvlkn kızın sana benziyor :) benim oğlusumun adı da deniz ali
Canım daha bu sabah buraya gelmiş gelir birazdan. Kaynatmak için su koyayım ben :):):)Canim kargodan takip etsene. Bizimkini vermemislerdi kargoya esim aradi siteyi aksamina verdiler ama yinede 2gunde geldi. Sen benden once siparis verdin bide ara mutlaka
İsimleriyle yasasinlar Hz. Ali ahlaki alsınlar inşallahBenim oğlum da Ali :)
Amin canım inşallahİsimleriyle yasasinlar Hz. Ali ahlaki alsınlar inşallah
Zor olmuş senin için. 8 senedir çalışan biri olarak evde olmak beni de çok bunaltmıştı. Dayanamayacağımı hissetmiştim. Ama şimdi hazırlıklıyım bu tip şeylere. Bakıcı konusu, evet gerçekten sorun, umarım en kısa sürede halledebilirsin. Benim bakıcımla saatlerim uyuşmadı, o yüzden sabahları 1 saatliğine ya annem ya kayınvalidem geliyor, bakıcı gelince gidiyorlar. Bu bile zor oluyor.Ee maşallah çok şanslıymışsın istersin tabi tekrar. ben plasenta previa sebebiyle 13 hafta yattım evden çıkmadan. Sürekli kanama olacak hastaneye yetişemezsem ölcem korkusuyla yaşadım. Yine uykumda yakaladı beni o su ve kanama Şükür yetiştim sonrasında sezaryen acısına dayanmak çok zordu. sarılık oldu kabus gibiydi. sonra da bebeğim sürekli emmek istediği için evden çıkamadım beni en çok skan eve tıkılmak oldu. sırf evden çıkmaya bahane olsun diye iki aylıkken işe başladım. şu an bakıcı bulamıyorum bakıcılar kendi evlerinde bakmak istiyorlar. evimden çıkacaksa çocuk kreşe bırakırım daha iyi o yüzden annem mecbur geliyor iki saat mesafeden biZde kalıyor ama aklı da ardında bıraktıklarında bir an önce bi bakıcı bulmam gerek.
Kesinlikle katılıyorum. Git gide kolaylaşıyor. Hamileliğin son ayları bile ilk aylara göre kolaydı çünkü mide bulantısı yoktu. Sadece 9. ayda hızla merdiven çıkınca bayılacak gibi oluyorudum o kadar. O da olsun yani :)Canim felaket tellallarini hic takma. Ilk hamile kaldigimda derlerdi ki oo bu bisey mi son aylari gor. Son aylara geldik oo bunlar rahat gunlerin sen dogunca gor. Bebegim dogdu simdi de diyolar ki emekleyince goruruz seni. Ben su anda halimden cok memnunum. Acikcasi bebek zannettigim kadar zor bisey degilmis ustelik gitgide de kolaylasiyor. Bebegin 5 yasina geldiginde evde bakiciyla ne yaptigini dusunmeyecek avmde birlikte kahve iceceksin. Arkadasin halt etmis :)
sophieyi mi kaynatacaksın? :) kaynatma bence rengi falan çıkar bozulur. Emzik biberon temizleyici deterjanla yıka yeter ya. artık ben yıkamıyorum. yerden 10 sn içinde alırsan mikrop kapmaz mantığı ile yere düşünce bile yıkamaz oldum. Ama evi 2 günde bir çamaşır suyuyla siliyorumCanım daha bu sabah buraya gelmiş gelir birazdan. Kaynatmak için su koyayım ben :):):)
Bozulur mu ki Zannetmiyorum bozulacağını ya. O zaman kemirdikçe de çıkardı boyası. Kaynatmadan içim rahat etmez :):) ama şüphe düşürdün içime desophieyi mi kaynatacaksın? :) kaynatma bence rengi falan çıkar bozulur. Emzik biberon temizleyici deterjanla yıka yeter ya. artık ben yıkamıyorum. yerden 10 sn içinde alırsan mikrop kapmaz mantığı ile yere düşünce bile yıkamaz oldum. Ama evi 2 günde bir çamaşır suyuyla siliyorum
Yok açmadım bile ikinci seviyeyi 0-6 ayı günde bir defa gösteriyorum. Annem çok gülüyor ne anlıcak diye :)Sevgilibebek kartlarını alanlar ikinci seviye kartlarını da gösteriyor musunuz?
Açtım ben meraktan :):) arada bir gösteriyorum onu da renkli ya :)Yok açmadım bile ikinci seviyeyi 0-6 ayı günde bir defa gösteriyorum. Annem çok gülüyor ne anlıcak diye :)
Şimdi anlamadım iyi birsey mi yoksa geride demi kalmişEki Görüntüle 1888639
Canım 5 aymış o yaa :):) @Dorabusra0172 seni de yanlış bilgilendirdim :):) önceki gün bir arkadaşım gelmişti o söyledi o da sanırım karıştırdı bebimki üçüncü ayda iki katına çıktı diye :):)
Anlamadım canım? 5 aylık olunca doğum kilosunun iki katına ulaşmış olması lazımmışŞimdi anlamadım iyi birsey mi yoksa geride demi kalmiş
Canım bazen senle konuşacak bazen oyuncaklarla. sonra onlara agu gugu demeye başlar :) zaten sıkılıyorlar gün içinde konuşacağın çok vaktn olur. O oynarken onu izle kendine bir kahve çay yap :):)Ben de Tiny love tekmele oyna aldım şimdi içinde oynuyor ama bu sefer de onla konuşmuyorum die yanlış mı yapıyorum açana diyorum sanki karşımda onla konuşsam daha faydalı gibi tepki veriyor gülüyor sesler çıkarıyor böyle sadece oyuncaklara tekmë atıp tutmaya çalışıyor hatta tutup alamadı die sinirden ağladı şimdi :) faydali mi ki bu oyun halısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?