2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canim felaket tellallarini hic takma. Ilk hamile kaldigimda derlerdi ki oo bu bisey mi son aylari gor. Son aylara geldik oo bunlar rahat gunlerin sen dogunca gor. Bebegim dogdu simdi de diyolar ki emekleyince goruruz seni. Ben su anda halimden cok memnunum. Acikcasi bebek zannettigim kadar zor bisey degilmis ustelik gitgide de kolaylasiyor. Bebegin 5 yasina geldiginde evde bakiciyla ne yaptigini dusunmeyecek avmde birlikte kahve iceceksin. Arkadasin halt etmis :)

Ay ağzına sağlık canım ya. Bana da aynen öyle diyip durdular, o kadar korkunç birşeyse neden herkes çocuk yapıyor demiştim hatta. Tamam çok zor ve yorucu bir dönem bu aylar ama kendi derdini anlatmaya başlayınca çok daha rahat olacak eminim ki. Hem hangimiz gözümüzden uyku akarken bile yatağa gidemeyip hayran hayran bebişimize bakmıyoruz ki bunu ben mi doğurdum diye

İlk üç ay ben de hiçbirşey yiyemedim bulantıdan ama beni sıkan son 3 hafta.. Dana gibi şişmiştim.. Kalkmak, yürümek, bacaklarımı bükmek, ayakkabılara sığamamak.. Uyuyamamak :) Tabi 21 kilo alınca normal bunlar :)

Canim kargodan takip etsene. Bizimkini vermemislerdi kargoya esim aradi siteyi aksamina verdiler ama yinede 2gunde geldi. Sen benden once siparis verdin bide ara mutlaka
Canım daha bu sabah buraya gelmiş gelir birazdan. Kaynatmak için su koyayım ben :):):)

Zor olmuş senin için. 8 senedir çalışan biri olarak evde olmak beni de çok bunaltmıştı. Dayanamayacağımı hissetmiştim. Ama şimdi hazırlıklıyım bu tip şeylere. Bakıcı konusu, evet gerçekten sorun, umarım en kısa sürede halledebilirsin. Benim bakıcımla saatlerim uyuşmadı, o yüzden sabahları 1 saatliğine ya annem ya kayınvalidem geliyor, bakıcı gelince gidiyorlar. Bu bile zor oluyor.

Kesinlikle katılıyorum. Git gide kolaylaşıyor. Hamileliğin son ayları bile ilk aylara göre kolaydı çünkü mide bulantısı yoktu. Sadece 9. ayda hızla merdiven çıkınca bayılacak gibi oluyorudum o kadar. O da olsun yani :)
Git gide kolaylaşıyor ve keyifli hale geliyor. Amma abartmışlar. Gece kalkmaları bile çok güzel bence. Zaten kalkmazsam özlüyorum :)

Canım daha bu sabah buraya gelmiş gelir birazdan. Kaynatmak için su koyayım ben :):):)
sophieyi mi kaynatacaksın? :) kaynatma bence rengi falan çıkar bozulur. Emzik biberon temizleyici deterjanla yıka yeter ya. artık ben yıkamıyorum. yerden 10 sn içinde alırsan mikrop kapmaz mantığı ile yere düşünce bile yıkamaz oldum. Ama evi 2 günde bir çamaşır suyuyla siliyorum

Bozulur mu ki Zannetmiyorum bozulacağını ya. O zaman kemirdikçe de çıkardı boyası. Kaynatmadan içim rahat etmez :):) ama şüphe düşürdün içime de

Ben de Tiny love tekmele oyna aldım şimdi içinde oynuyor ama bu sefer de onla konuşmuyorum die yanlış mı yapıyorum açana diyorum sanki karşımda onla konuşsam daha faydalı gibi tepki veriyor gülüyor sesler çıkarıyor böyle sadece oyuncaklara tekmë atıp tutmaya çalışıyor hatta tutup alamadı die sinirden ağladı şimdi :) faydali mi ki bu oyun halısı

Canım bazen senle konuşacak bazen oyuncaklarla. sonra onlara agu gugu demeye başlar :) zaten sıkılıyorlar gün içinde konuşacağın çok vaktn olur. O oynarken onu izle kendine bir kahve çay yap :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…