- Konu Sahibi superselma
-
- #2.201
Yani üç kilo doğmuş sa 9 kilo mu olması lazım 5. AyındaAnlamadım canım? 5 aylık olunca doğum kilosunun iki katına ulaşmış olması lazımmış
Yok canım iki katı olacak 6 kg yani.Yani üç kilo doğmuş sa 9 kilo mu olması lazım 5. Ayında
He anladım yav kafam dağınık biraz anlayamadım ilk baştaYok canım iki katı olacak 6 kg yani.
Bnde oyle ne kdrlik diyolar bi ay fazla diyorum)Demesem de canım görünen köy kılavuz istemiyor. Ne zaman doğduğunu Bilmeyenlere 5 aylık diyorum.
Ay cok guldum yaa.ek gida muhabbeti :)Ne düşünüyorsunuz ayy ara ara bulamadım muhabbeti :):)
Benim acelem yok o konuda :):)Ay cok guldum yaa.ek gida muhabbeti :)
Faydalı tabi kendi kendine de oynaması lazım Arada uzun süre yalnız bırakmazsın zatenBen de Tiny love tekmele oyna aldım şimdi içinde oynuyor ama bu sefer de onla konuşmuyorum die yanlış mı yapıyorum açana diyorum sanki karşımda onla konuşsam daha faydalı gibi tepki veriyor gülüyor sesler çıkarıyor böyle sadece oyuncaklara tekmë atıp tutmaya çalışıyor hatta tutup alamadı die sinirden ağladı şimdi :) faydali mi ki bu oyun halısı
Camasr suyu kullanma bnce kokusu illa kalir dogal sylerle silsophieyi mi kaynatacaksın? :) kaynatma bence rengi falan çıkar bozulur. Emzik biberon temizleyici deterjanla yıka yeter ya. artık ben yıkamıyorum. yerden 10 sn içinde alırsan mikrop kapmaz mantığı ile yere düşünce bile yıkamaz oldum. Ama evi 2 günde bir çamaşır suyuyla siliyorum
Öyle deme canım , ablamdan biliyorum Yeğenim 1.5 yaşına girdi , arkasında koşturmaktan 3 ayda 6 kilo verdi 48 kiloya düştü , boy 1.67 ve haftanın 3.5 günü okula gidiyor .... Arkadaşının dediği gibi Büyüyünce sorunlar daha çok artıyor ...Gece oğlanı üşütünce farkettim ki hamilelik hararetinin etkisiyle bebek canlısının da vücut ısısını 50 derece zannedip bir tane kalın giysi almamışım. Oğlanı yardımcı ablaya bırakıp avmye gittim suçluluk duygusuyla. 5 yaşındaki oğluyla birlikte gezen eski bir arkadaşıma rastladım. Çocuk atom karınca gibi tüm katı scooter ı ile dolaşıyor. Nasıl imrenerek baktıysam dedi ki bebeklik iyi zamanlarıymış, sonra hep peşinden koşacakmışım, çok daha zormuş. Hayır ağzına kürekle vurmak istedim. Sütüm yetmiyor derdi yok, 3 gram almış 2 cm uzamış stresin yok, karnı tok altı temiz bu çocuk niye hıçkırarak ağlıyor belirsizliği yok. E bir de çalışmıyormuş kime bırakıcam nasıl emanet edicem diye düşünmüyor. Bi zahmet koş peşinden de artık
Ben almıştım önceden bodyleri çok güzel gerçektenTchibo da indirim var ilgilenenlere duyrulur (organik kiyafetlerde de indirim var)
Ben 3 dk kaynattım birşey olmadı :)sophieyi mi kaynatacaksın? :) kaynatma bence rengi falan çıkar bozulur. Emzik biberon temizleyici deterjanla yıka yeter ya. artık ben yıkamıyorum. yerden 10 sn içinde alırsan mikrop kapmaz mantığı ile yere düşünce bile yıkamaz oldum. Ama evi 2 günde bir çamaşır suyuyla siliyorum
Bizde bugun beraber oynadık , bende yanına yattım 1 saat oynadı , 2-3 oyuncağıda Astım kendi kendime sesler çıkardım , pepeye rakip olabilirim bu gidişle , Girişimci ruhum neler neler diyor, kız biraz büyüsün , plan projeye dökeceğim :)))Ben de Tiny love tekmele oyna aldım şimdi içinde oynuyor ama bu sefer de onla konuşmuyorum die yanlış mı yapıyorum açana diyorum sanki karşımda onla konuşsam daha faydalı gibi tepki veriyor gülüyor sesler çıkarıyor böyle sadece oyuncaklara tekmë atıp tutmaya çalışıyor hatta tutup alamadı die sinirden ağladı şimdi :) faydali mi ki bu oyun halısı
Benim Aklım maymun adasında kaldı açıkçasıTiny love oyun halisi alanlar, ben de sonunda kocayi ikna ettimMaymun adasi alacaktim ama bi de gunesli gun var daha ucuza ikisinin farki ne digeri cok mu kotu? Maymunluyu daha mi cok sever acaba oglusum
Öyle deme canım , ablamdan biliyorum Yeğenim 1.5 yaşına girdi , arkasında koşturmaktan 3 ayda 6 kilo verdi 48 kiloya düştü , boy 1.67 ve haftanın 3.5 günü okula gidiyor .... Arkadaşının dediği gibi Büyüyünce sorunlar daha çok artıyor ...
Bana kendi annem ne yapalım sen de sıkıcı bir annesin demek dedi
Bence bizi kendinden bir parça olarak gördüğü için kaale almıyor :)
yok tatlım ya günde 1 çok normal.
ben de hediyeleri hiç beğenmedim. gönülleri oldun diye 1-2 kere giydirdim. dediğin gibi başkasına da veremem. rengarenk giydirmek çok güzel oluyor. pespembe yada masmavi güzel olmuyor. kızsa kız gibi erkekse erkek gibi giyinsin ama böyle renklerle kodlanmasın. Mavi bir elbise çok yakışır benim kızıma :)
Aynen ya hiç kullanışlı değil. Patiksizler de çok ince kumaş. Artık iki parça alacağım ben de. Şalvarlar çok rahat oluyor. Onun da üstüne çıt çıtlı body giydirirsek beli de açılmaz. Ben de hala üst üste giydiriyorum çıtları. zaten çok dar almıyorum, sıkmıyor.
bizimki de ilk koyduğumda ağlayacak gibi oluyor hemen dikkatini çekmem lazım, sonra yatıyor. Hatta gün içinde bunda uyutuyorum. Minderini değiştirdim. Bence biraz daha dene. Çok işime yarıyor benim.
Sağol canım ben de deneyeyim. baby&me kullanıyorum ama sanki iyi temizlemiyor. sodasan yumuşatıcı aldım, o deterjan kalıntısını tamamen götürüyormuş. Çok da güzel kokuyor. gerçek çiçek yağları var içinde.
PembeLokum canım ben seventh generation yerine bambo nature ekolojik bebek bezi aldım denemek için ve çok memnun kaldım. emiciliği daha iyi. bir de daha az iz yaptı bacaklarında.
Anladim canim guzelmisŞems güneş demek; Kays ise, Fuzuli'nin Leyla ve Mecnun mesnevisinde mecnunun gerçek adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?