2016 Haziran bebekleri büyüyor

Faydalı tabi kendi kendine de oynaması lazım Arada uzun süre yalnız bırakmazsın zaten

Camasr suyu kullanma bnce kokusu illa kalir dogal sylerle sil

Tiny love oyun halisi alanlar, ben de sonunda kocayi ikna ettim Maymun adasi alacaktim ama bi de gunesli gun var daha ucuza ikisinin farki ne digeri cok mu kotu? Maymunluyu daha mi cok sever acaba oglusum

Öyle deme canım , ablamdan biliyorum Yeğenim 1.5 yaşına girdi , arkasında koşturmaktan 3 ayda 6 kilo verdi 48 kiloya düştü , boy 1.67 ve haftanın 3.5 günü okula gidiyor .... Arkadaşının dediği gibi Büyüyünce sorunlar daha çok artıyor ...

Ben 3 dk kaynattım birşey olmadı :)

Reactions: 9ay
Bizde bugun beraber oynadık , bende yanına yattım 1 saat oynadı , 2-3 oyuncağıda Astım kendi kendime sesler çıkardım , pepeye rakip olabilirim bu gidişle , Girişimci ruhum neler neler diyor, kız biraz büyüsün , plan projeye dökeceğim :)))

Tiny love oyun halisi alanlar, ben de sonunda kocayi ikna ettim Maymun adasi alacaktim ama bi de gunesli gun var daha ucuza ikisinin farki ne digeri cok mu kotu? Maymunluyu daha mi cok sever acaba oglusum
Benim Aklım maymun adasında kaldı açıkçası biz piyonolu fisher price aldık , oyuncakları o kadar eğlenceli değil, ben bile sıkıldım

Canım mutlaka her yaşın ayrı zorlukları vardır, hiçbir dönem tam rahat değil çocuk olunca. Ama en azından birlikte rahatça dışarı çıkılır, kudurulur, parkta bahçede oynanır. Ben çok hevesleniyorum biraz büyüsün beraber gezelim diye. Kilo da vereyim peşinde hiç itirazım yok :)

Bez degisikligi yapinca pisik oldu mu canim? Bu bezleri bitince ben de deneyebilirim 5 paket kaldi bende suan anca biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…