- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.221
Evet :) seni cok merak ediyorum :)Zaten çok ortak noktamız var :):)
Gel bi çayımı iç :):):)Evet :) seni cok merak ediyorum :)
Bende kaynatmadim yikadim sadece. Camasir suyu kullanma canim ya bebekli evde. Eaim cok kiziyo bana vazgectim artik supur sil tamamsophieyi mi kaynatacaksın? :) kaynatma bence rengi falan çıkar bozulur. Emzik biberon temizleyici deterjanla yıka yeter ya. artık ben yıkamıyorum. yerden 10 sn içinde alırsan mikrop kapmaz mantığı ile yere düşünce bile yıkamaz oldum. Ama evi 2 günde bir çamaşır suyuyla siliyorum
Ahh bi gelebilsem hic durmam ama baya uzagiz yaaGel bi çayımı iç :):):)
48 kilo olacaksam problem yok :))Öyle deme canım , ablamdan biliyorum Yeğenim 1.5 yaşına girdi , arkasında koşturmaktan 3 ayda 6 kilo verdi 48 kiloya düştü , boy 1.67 ve haftanın 3.5 günü okula gidiyor .... Arkadaşının dediği gibi Büyüyünce sorunlar daha çok artıyor ...
Benimkide ilk oyle yapti esimde merakla izliyo. Bende bi panik eyvah sevmicek dedim yandikk :) zorla tutturdum agzina soktum sevdirdim :) ama ben kafasini kulaklarini soktum o gitti ayaklari sevdi daha rahat kasidi. Aman sevsinde hic farketmez :) ama kucuk olani pek tutamadi zorlamadim_peri_ sophie geldi bu arada tuttu ve bıraktı o kadar :):)
Evet ben de meraktayım hiç ortalıkta görünmüyor.superselma iyi misin ya
Ayy nasıl oturttun yanında destek olmazsa yamuluyorlar :):)Oy beni taşlamayın da tatilde bebeğimi parka götürdük salıncağa oturttu babam ben de bir şey demedim çok şeker görünüyordu foto çektik fln şmdi içime dert oldu bir kereden bir şey olmaz sanırım
2 dk anca sürdü ama öyle uzun uzun değil yani
Eşim "90 tl mi bu ikisiBenimkide ilk oyle yapti esimde merakla izliyo. Bende bi panik eyvah sevmicek dedim yandikk :) zorla tutturdum agzina soktum sevdirdim :) ama ben kafasini kulaklarini soktum o gitti ayaklari sevdi daha rahat kasidi. Aman sevsinde hic farketmez :) ama kucuk olani pek tutamadi zorlamadim
canım ikinci seviye nasıl? benim netten bulduklarım artık basit kalıyor bence.Sevgilibebek kartlarını alanlar ikinci seviye kartlarını da gösteriyor musunuz?
ben de sodasan'in genel yüzey temizleyicisi ile silmeyi düşünüyorum ama tuvaletlerde yinede çamaşır suyu kullanacağım. ondan da bir şey olmaz herhalde di mi?Camasr suyu kullanma bnce kokusu illa kalir dogal sylerle sil
yok canım hiç bir şey olmadı. zaten ben bir süre bezsiz kaldım bir seventh bir prima kullandım.Bez degisikligi yapinca pisik oldu mu canim? Bu bezleri bitince ben de deneyebilirim 5 paket kaldi bende suan anca biter :)
Bana da ilk seviye artık basit gibi geldi de o yüzden ikinciyi gösteriyorum aradacanım ikinci seviye nasıl? benim netten bulduklarım artık basit kalıyor bence.
ben de sodasan'in genel yüzey temizleyicisi ile silmeyi düşünüyorum ama tuvaletlerde yinede çamaşır suyu kullanacağım. ondan da bir şey olmaz herhalde di mi?
yok canım hiç bir şey olmadı. zaten ben bir süre bezsiz kaldım bir seventh bir prima kullandım.
Ben tüm temizlikte biobellinda ürünleri kullanıyorum. Tuvalet için de wc banyo ürünü var onu kullanıyorum. Çamaşır suyunu bırakalı çok oldu.canım ikinci seviye nasıl? benim netten bulduklarım artık basit kalıyor bence.
ben de sodasan'in genel yüzey temizleyicisi ile silmeyi düşünüyorum ama tuvaletlerde yinede çamaşır suyu kullanacağım. ondan da bir şey olmaz herhalde di mi?
yok canım hiç bir şey olmadı. zaten ben bir süre bezsiz kaldım bir seventh bir prima kullandım.
Benimki de destekli oturabiliyor hatta pusette oturur gibi oturttuğumda normal oturmak için kafasını kaldırıp öne atıyor kendini. Ben oturtmak istemiyorum ama öyle kendini öne attığında ben oturtmayınca kızıp ağlıyor. Azıcık oturtuyorum gülüyor etrafa bakıyor.Arkadaslar bebegim 3bucuk aylik ayakta durabiliyor ve oturabiliyor (ikisi de destekli) ben bunlari yapmasina izin vermeli miyim veermemeli miiyim?
Ben kız olduğu halde giydirmiyorum o giyerken ben daralıyorum bide kaşındırır o yaa tayt tarzı bişey olur benceErkek bebeği olan arkadaşlar ben pantolon altına külotlu çorap giydirmek istemiyorum. Alternatif ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?