2016 Haziran bebekleri büyüyor

Sana zorumu denk gelmemiş acaba ben hayattan bezmiş vaziyetteydim yeni yeni kendme geliyorum açıkcası bunlar iyi günlerin diyenlere hak veriyorum :) bıgün ablamla konuşuyoruz yiğrnimde kolikti kuzenimin bebeğide kolikti diyorum vay anasını ya bütün kolikler bizim ailede

Maşallah sana yaa hamilelikte bütün sıkıntıları yaşadımm (yüksek tansiyon preeklampsi düşük tehlikesi v.s)5 kilo verdim göğüs yaralarım hala devam ediyor bebeğim aşırı zor bi bebek ne zaman ne tepki vereceği belli olmuyo (koliklikten henüz çıktık) bazı akşamlar uğraşıyoruz mesela bugün. Doğumum 15 saat sancı ve 7cm açılmayla tansiyondan sezeryan :)) O yüzden eşim 2. Çocuktan bahsedince bi korku sarıyo benii

Herkese iyi akşamlar benim bebeğimde vajinal yapışıklık çıktı var mı başına böyle bişey gelen
evet canım benimkinde de varmış. önemli bir şey değil, kendi kendine geçermiş. sadece ıslak mendil ve pişik kremi kullanma ve bastırarak tahriş edecek gibi silme. yapışıklığı açmaya çalışma.

Canm sonradan olan bişeymi doğuştan mı doktor mu farketti bakonca anlaşılıyomu ayy içime bi kurt düştü

Erkek bebeği olan arkadaşlar ben pantolon altına külotlu çorap giydirmek istemiyorum. Alternatif ne olabilir?
Ben kilotlu corap giydircem sanirim en sicak o tutuyo.annemde erkek kardesime giydirirdi

Kızlarrr içimizde hiç ikiz annesi filan yokmu :) ankette bi kaç kişi var görünüyordu acaba fırsat mı bulamıyorlar gebito ve superselma Da yok işleri var zahirrr

O ikiz anneleri erken dogum yaptiklari icin baska forumlardalar canim bende merak ettim soyle bi bakayim dedim.valla isleri baslarindan askin.biz bi taneyle buraya zar zor giriyoz onlari dusunemiyorum.bi yandan da imreniyorum ohh iki taneyi aradan cikariyolar diye.
Ben 3 cocuk istiyorumda ikincide keske ikiz hamile kalsam tek seferde hallolsa ne guzel olur:))

Canım bizimki de devamlı ayakta durmak istiyor doktora sordum 4. Ayda oturtup 6. Ayında da basmaya başlatabilirsiniz şimdi erken dedi..

Sagol canim 4 ay olmasina az kaldi bizimki desteksiz oturur gibi geliyor yakinda ammavelakin simdiden adim atiyor ya bugun ilk defa oldu ben kucagima almak istiyorum o ayakta duruyor dizlerini bukmuyor ayaklarini bacaklarima koyuyor eger oturuyorsam yani ve bir baktim ki adim atiyor 6. Aya daha cok var izin vermeyince kziyor ama vermemeliyim

Hic tutmadinizmi? Devrilmedimi? Cok merak ettim. Yamuluyolar kız tutmayinca :)

Tek elle tutmak yetiyor kafasini one egiyor ama :)

Ayy nasıl oturttun yanında destek olmazsa yamuluyorlar :):)

Tek elimizi bi kolunun altina koyunca durabiliyor canim desteksiz durmuyor :)

Aynen cnm benimki de yaslanmiyor arkasina ille one atiyor kendini yaslamaya calistikca sinirleniyor kiziyor bildigin one atiyor oyle de duruyor ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim

Ben de ikinciyi ikiz çok istiyorum ama korkuyorum. İlk hamileliğim ikizdi. İlkini 3 ikinciyi 5 ayda kaybettik. İkiz çok zor. Kusmaktan hastanelik oluyordum. Ambülansla hastaneye kaldırıldığım ilaçlara rağmen kusmaya devam ettiğim olmuştu. Bu hamileliğimde midem bulandı ama hiç kusmadım.

Bidahaki hamileligimde ikiz olsun (hayirlisiyla tabi) diye dua etmeye basladim ben :)

9ay Peki çişini filan yaparlen zorlanıyor mu kontrolündr bi sorayım olmadı..bide kızlar göz muaynesi 4. Ayda kesin yapılmalıymış kontrollerinizde dr.nuza danışın

Ahh cnm bilmiyordum cok uzuldum benim tek olmasina ragmen ben hastanede gecirdim bulantili donemi ikiz istiyorum ikiz olsun diye dua ediyorum ama hayirli olacaksa diye ediyorum yine de hata mi ediyorum ki bizde ikiz oykusu de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…