- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.241
Amanın o be demekmiş Allah esirgesin. Doktor kontrollerinde hep bakıyolar ama bugüne kadar nasıl farketmedilrrHerkese iyi akşamlar benim bebeğimde vajinal yapışıklık çıktı var mı başına böyle bişey gelen
Sana zorumu denk gelmemiş acabaCanim felaket tellallarini hic takma. Ilk hamile kaldigimda derlerdi ki oo bu bisey mi son aylari gor. Son aylara geldik oo bunlar rahat gunlerin sen dogunca gor. Bebegim dogdu simdi de diyolar ki emekleyince goruruz seni. Ben su anda halimden cok memnunum. Acikcasi bebek zannettigim kadar zor bisey degilmis ustelik gitgide de kolaylasiyor. Bebegin 5 yasina geldiginde evde bakiciyla ne yaptigini dusunmeyecek avmde birlikte kahve iceceksin. Arkadasin halt etmis :)
Maşallah sana yaa hamilelikte bütün sıkıntıları yaşadımm (yüksek tansiyon preeklampsi düşük tehlikesi v.s)5 kilo verdim göğüs yaralarım hala devam ediyor bebeğim aşırı zor bi bebek ne zaman ne tepki vereceği belli olmuyo (koliklikten henüz çıktık) bazı akşamlar uğraşıyoruz mesela bugün. Doğumum 15 saat sancı ve 7cm açılmayla tansiyondan sezeryan :)) O yüzden eşim 2. Çocuktan bahsedince bi korku sarıyo beniiBelki de hem rahat bir hamilelik hem de rahat bir lohusalık geçirdiğim içindir bu cesaret bilemiyorum. Bebeğim de zor bir bebek değil. Mesela hamileliğimde son 15 güne kadar aktif çalıştım. Doğumum nispeten kolay bir doğumdu, hiç açılmam, vs olmadan suni sancıyla 6 saatte doğurdum. Çabuk ayağa kalktım. Süt sorunu yaşamadım, göğüslerim hiç yara olmadı. Bebeğim hiç sabaha kadar ağlamadı mesela. Ağlama krizlerine girdiyse de 11-12 gibi en geç uykuya daldı.. Şimdi de bakıcımı buldum, işe geri döndüm.. Bebekli düzene alıştım yani. Bu kadar alışmışken, neden olmasın ki?
evet canım benimkinde de varmış. önemli bir şey değil, kendi kendine geçermiş. sadece ıslak mendil ve pişik kremi kullanma ve bastırarak tahriş edecek gibi silme. yapışıklığı açmaya çalışma.Herkese iyi akşamlar benim bebeğimde vajinal yapışıklık çıktı var mı başına böyle bişey gelen
Canm sonradan olan bişeymi doğuştan mı doktor mu farketti bakonca anlaşılıyomu ayy içime bi kurt düştüevet canım benimkinde de varmış. önemli bir şey değil, kendi kendine geçermiş. sadece ıslak mendil ve pişik kremi kullanma ve bastırarak tahriş edecek gibi silme. yapışıklığı açmaya çalışma.
Bzde var cnm doktor mudaheleye gerek yok genital temizligine onem ver dediHerkese iyi akşamlar benim bebeğimde vajinal yapışıklık çıktı var mı başına böyle bişey gelen
Ben kilotlu corap giydircem sanirim en sicak o tutuyo.annemde erkek kardesime giydirirdiErkek bebeği olan arkadaşlar ben pantolon altına külotlu çorap giydirmek istemiyorum. Alternatif ne olabilir?
Kızlarrr içimizde hiç ikiz annesi filan yokmu :) ankette bi kaç kişi var görünüyordu acaba fırsat mı bulamıyorlargebito ve superselma Da yok işleri var zahirrr
3 aydan sonra oluyor. Doktor fark etti bana da gösterdi. Anlaşılması zor.Canm sonradan olan bişeymi doğuştan mı doktor mu farketti bakonca anlaşılıyomu ayy içime bi kurt düştü
Canım bizimki de devamlı ayakta durmak istiyor doktora sordum 4. Ayda oturtup 6. Ayında da basmaya başlatabilirsiniz şimdi erken dedi..
Hic tutmadinizmi? Devrilmedimi? Cok merak ettim. Yamuluyolar kız tutmayinca :)
Ayy nasıl oturttun yanında destek olmazsa yamuluyorlar :):)
Benimki de destekli oturabiliyor hatta pusette oturur gibi oturttuğumda normal oturmak için kafasını kaldırıp öne atıyor kendini. Ben oturtmak istemiyorum ama öyle kendini öne attığında ben oturtmayınca kızıp ağlıyor. Azıcık oturtuyorum gülüyor etrafa bakıyor.
Ben kilotlu corap giydircem sanirim en sicak o tutuyo.annemde erkek kardesime giydirirdi
O ikiz anneleri erken dogum yaptiklari icin baska forumlardalar canim bende merak ettim soyle bi bakayim dedim.valla isleri baslarindan askin.biz bi taneyle buraya zar zor giriyoz onlari dusunemiyorum.bi yandan da imreniyorum ohh iki taneyi aradan cikariyolar diye.
Ben 3 cocuk istiyorumda ikincide keske ikiz hamile kalsam tek seferde hallolsa ne guzel olur:))
Ben de ikinciyi ikiz çok istiyorum ama korkuyorum. İlk hamileliğim ikizdi. İlkini 3 ikinciyi 5 ayda kaybettik. İkiz çok zor. Kusmaktan hastanelik oluyordum. Ambülansla hastaneye kaldırıldığım ilaçlara rağmen kusmaya devam ettiğim olmuştu. Bu hamileliğimde midem bulandı ama hiç kusmadım.
Zorlanmıyor. Doktor bakıyorsa görürdü zaten. Göz muayenesinden bahsetmediler bize. Neye bakıyorlar ki?9ay Peki çişini filan yaparlen zorlanıyor mu kontrolündr bi sorayım olmadı..bide kızlar göz muaynesi 4. Ayda kesin yapılmalıymış kontrollerinizde dr.nuza danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?