2016 Haziran bebekleri büyüyor

3 kızın mı olsun istiyorsun canım:) neden 3 kız merak ettim:)

Ben 2 kız 1 oğlan istiyorum Allah nasip eder mi bilmem bakalım :)

9ay Peki çişini filan yaparlen zorlanıyor mu kontrolündr bi sorayım olmadı..bide kızlar göz muaynesi 4. Ayda kesin yapılmalıymış kontrollerinizde dr.nuza danışın
Goz muayeneis derken? Bize hic bahsedolmedi. Bizim kiz ciste sikinti cekmiyo o yapisiklikta doktor anliyo bizim anlicami gibi dgl ilac vs vermedi doktor bnde bezini degstrdm geeleri premium care kullaniyorum daha iyi diye

Ahh cnm bilmiyordum cok uzuldum benim tek olmasina ragmen ben hastanede gecirdim bulantili donemi ikiz istiyorum ikiz olsun diye dua ediyorum ama hayirli olacaksa diye ediyorum yine de hata mi ediyorum ki bizde ikiz oykusu de yok
Bence dua etmende hiç bir hata yok :) Hayırlıysa versin Allah inşallah. İkiz genelde ileri yaşlarda daha fazla oluyor. 35'ten sonra. Bir de aşılama tüp bebekle falan oluyor. Ama gerçekten sağlıklı olarak dünyaya getirmek zor. Erken doğum ihtimali çok yüksek o da beraberinde bir sürü sorun getiriyor. Yinede sağlıkla dünyaya geldilerse harika bir şey.

Yaa bak şimdi aklıma geldi ikizlere anne sütü vermek de zor olur emzirmek fln yeter mi ki ikiz anneleri napıyor kiii

Ama ben sırf sezayen çok zor olduğu için istiyorum:)

Rabbim sana da ikizlerinin acisini unutturacak seyler yasatsin cnm

3 kızın mı olsun istiyorsun canım:) neden 3 kız merak ettim:)

Ben 2 kız 1 oğlan istiyorum Allah nasip eder mi bilmem bakalım :)
Çünkü biz hep 3 kızız halalrımın dayılarımın 3 kızı var bizde 3 kız kardeşiz ve biri tek kalınca olmuyor özellikle bi kıxa kız kardeş şart benm görümcem tek yazık çok dertli ama ben anneme anlatamadıımı ablama anlatabiliyorum ve o kadar çok kız kuzeniz ki kardeş gibiyiz bi toplanırız 15-16 kız sürekli araşırız dertleşiriz biz erkek çocuk bilmezdik mesela kuzenlerimin hep oğlu oldu bi benimki kız onlarda bana özrniyo, :))

Can'ım WC'de çamaşır suyu şart.
mutfakta kullandırmak istemiyorum ben ama annem laftan anlamıyor kapkara olurmuş lavabo
Yerlerde zaten gerek yok extra bir şeye bitkisel şeyler yeterli

Kızlarrr içimizde hiç ikiz annesi filan yokmu :) ankette bi kaç kişi var görünüyordu acaba fırsat mı bulamıyorlar gebito ve superselma Da yok işleri var zahirrr

Düğüncüydük biz. Kaynımı evlendirdik. Memlekete git gel sonra kocamın işleri vardı bu akşam kk vardı yaa diyebildim :) hatırlanmış olmak çok güzel :))

Kızım amcasının düğününde hiç uyumadı 12ye kadar izledi

Bizimki oturduğu yerden kendi kalkıyor ama henüz dönmesi yok. Ben gün içinde oyalayamaz oldum ne yapsam ne oynasam bir süre sonra tükeniyor. Ne aktiviteler yapıyorsunuz? Ben 2 gümdür tükenince alıp çocugı gezmeye gidiyorum :)

Kız veririz ya, öğrendik emzirmeyi artık :)
Yeter süt. Hatta üçüzlere bile yetiyormuş. Talep çok olunca üretim de çok olacak.
Son bir sezaryen olup kapanışı yapardık süper olurdu :)
Amin canım çok sağol.

Can'ım WC'de çamaşır suyu şart.
mutfakta kullandırmak istemiyorum ben ama annem laftan anlamıyor kapkara olurmuş lavabo
Yerlerde zaten gerek yok extra bir şeye bitkisel şeyler yeterli

Ben yerleri sıvı Arap sabunuyla sildim. Koku falan yok gayet güzel oldu

ay çok şirinmiş kartlar :) ben yine de 6. Ayı bekliyim. İlk seviyeyi iyice öğrensin

Reactions: 9ay
Ben bugün pencereye yılbaşı ışıkları astım. Yarım saat izledi :)

Hoşgeldinn beraber bekliyoduk doğumu aynı gündük sen bizden önce girdin doğuma sürekli sen nasılsın bugün nasılsın diye konuşuyorduk o yüzden unutmuyorum seni :) kzıın nasıl adı ne nasıl gidiyor annelik

Ahahah cok guzel yaa Allah gönlüne gore versin canım:))

Ooo o zaman ben duaya devam:)
Aynen yaa bidahaki gebelik ikiz olsa sağlıklı doğum ve sağlıklı bebeler ile oh miss 2 doğum 3 çocuk:) ve kapanış:)) ben 3 doğumu göze almıştım 4 çocuk yaparım belki eheheh:)

Tandem emzirme diye bir şey varmış hamileyken emzirme ve doğumdan sonra iki çocuğunu da ezmirmee

Hani ben tekrar dusunuyorum ya ekim ayına az kaldı (07.07.2017 icin )

Hiç duydun mu tandem emzirme :)

Göz muayenesi için 3 ve 4. ayda bir hastalığın teşhisi yapılırsa tedavisi çol kolay yapılıyormuş sonraya kalırsa tedavı çok zormuş bu nedenle yapılsın dedi dr.
Ben 2 gün önce yaptırdım. Göz içinde tümör bakıyorlarmış. Önce ölçüm alıp sonra damla damlatarak ölçüm aldılar. Damla biraz yakıyor.
Birşey çıkmadı şükür. Dr dedi ki 7 8ayda tekrar getirin görmesine bakalım. Şu an görmesi oluşmadığı için bakamıyoruz onun da kontrol edilmesi lazım dedi. Yani bu muayenede gözün arka kısmını kontrol ediyorlar.

Kızım cadı. Damarı tıttu mu deli ağlıyır. Sabah kalkımız 6da çok yoruldum :) adı ela. Senin bebişin ismi ne?

Goz muayeneis derken? Bize hic bahsedolmedi. Bizim kiz ciste sikinti cekmiyo o yapisiklikta doktor anliyo bizim anlicami gibi dgl ilac vs vermedi doktor bnde bezini degstrdm geeleri premium care kullaniyorum daha iyi diye
Bize ankaradaki dr öyle demişti bide geçen bi dr. Yazısında okudum bi muayne yapılmalı diye burdakine bi sorcam bende şartmı değilmii şaşılık göz kayması net görüyomu iki gözü net g.rüyomu benm kuzenime 6.ayında kocaman göZlük vermişler 30 yaşında hala takıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…