- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.261
Bebekler henüz bakmayı pek bilmiyolar ve arada şaşılık oluyor yaa onun için mutlaka her bebeğin görünmesi lazımmışZorlanmıyor. Doktor bakıyorsa görürdü zaten. Göz muayenesinden bahsetmediler bize. Neye bakıyorlar ki?
@nrcnmer9ay PembeLokum Allah dualarınızı kabul etsin brn istemem tabiki çnkğ ben gurbetteyim kimsem yok ama rabnim sağlıklı sıhhatli hayırlı 3 kız evladı versin isterim bende tabi hayırlısı
Goz muayeneis derken? Bize hic bahsedolmedi. Bizim kiz ciste sikinti cekmiyo o yapisiklikta doktor anliyo bizim anlicami gibi dgl ilac vs vermedi doktor bnde bezini degstrdm geeleri premium care kullaniyorum daha iyi diye9ay Peki çişini filan yaparlen zorlanıyor mu kontrolündr bi sorayım olmadı..bide kızlar göz muaynesi 4. Ayda kesin yapılmalıymış kontrollerinizde dr.nuza danışın
Bence dua etmende hiç bir hata yok :) Hayırlıysa versin Allah inşallah. İkiz genelde ileri yaşlarda daha fazla oluyor. 35'ten sonra. Bir de aşılama tüp bebekle falan oluyor. Ama gerçekten sağlıklı olarak dünyaya getirmek zor. Erken doğum ihtimali çok yüksek o da beraberinde bir sürü sorun getiriyor. Yinede sağlıkla dünyaya geldilerse harika bir şey.Ahh cnm bilmiyordum cok uzuldumbenim tek olmasina ragmen ben hastanede gecirdim bulantili donemi ikiz istiyorum ikiz olsun diye dua ediyorum ama hayirli olacaksa diye ediyorum yine de hata mi ediyorum ki bizde ikiz oykusu de yok
Bence dua etmende hiç bir hata yok :) Hayırlıysa versin Allah inşallah. İkiz genelde ileri yaşlarda daha fazla oluyor. 35'ten sonra. Bir de aşılama tüp bebekle falan oluyor. Ama gerçekten sağlıklı olarak dünyaya getirmek zor. Erken doğum ihtimali çok yüksek o da beraberinde bir sürü sorun getiriyor. Yinede sağlıkla dünyaya geldilerse harika bir şey.
6 aya kadar şaşılık normal dedi benim doktorumBebekler henüz bakmayı pek bilmiyolar ve arada şaşılık oluyor yaa onun için mutlaka her bebeğin görünmesi lazımmış
Çünkü biz hep 3 kızız halalrımın dayılarımın 3 kızı var bizde 3 kız kardeşiz ve biri tek kalınca olmuyor özellikle bi kıxa kız kardeş şart benm görümcem tek yazık çok dertli ama ben anneme anlatamadıımı ablama anlatabiliyorum ve o kadar çok kız kuzeniz ki kardeş gibiyiz bi toplanırız 15-16 kız sürekli araşırız dertleşiriz biz erkek çocuk bilmezdik mesela kuzenlerimin hep oğlu oldu bi benimki kız onlarda bana özrniyo, :))3 kızın mı olsun istiyorsun canım:) neden 3 kız merak ettim:)
Ben 2 kız 1 oğlan istiyorum Allah nasip eder mi bilmem bakalım :)
Can'ım WC'de çamaşır suyu şart.canım ikinci seviye nasıl? benim netten bulduklarım artık basit kalıyor bence.
ben de sodasan'in genel yüzey temizleyicisi ile silmeyi düşünüyorum ama tuvaletlerde yinede çamaşır suyu kullanacağım. ondan da bir şey olmaz herhalde di mi?
yok canım hiç bir şey olmadı. zaten ben bir süre bezsiz kaldım bir seventh bir prima kullandım.
Kızlarrr içimizde hiç ikiz annesi filan yokmu :) ankette bi kaç kişi var görünüyordu acaba fırsat mı bulamıyorlargebito ve superselma Da yok işleri var zahirrr
Kız veririz ya, öğrendik emzirmeyi artık :)Yaa bak şimdi aklıma geldi ikizlere anne sütü vermek de zor olur emzirmek fln yeter mi ki ikiz anneleri napıyor kiii
Ama ben sırf sezayen çok zor olduğu için istiyorum:)
Rabbim sana da ikizlerinin acisini unutturacak seyler yasatsin cnm
Can'ım WC'de çamaşır suyu şart.
mutfakta kullandırmak istemiyorum ben ama annem laftan anlamıyor kapkara olurmuş lavabo
Yerlerde zaten gerek yok extra bir şeye bitkisel şeyler yeterli
Banada 2 yaşına kadar demişti dr. Benim eşim hocam bizim kız zekeriya beyaz gibi. Bakıyor dedi oda burunla alakalı yalancı şaşaılık olur çok normal dedi.6 aya kadar şaşılık normal dedi benim doktorum
Uykusu gelince şaşı bakarmış
ay çok şirinmiş kartlar :) ben yine de 6. Ayı bekliyim. İlk seviyeyi iyice öğrensinBana da ilk seviye artık basit gibi geldi de o yüzden ikinciyi gösteriyorum arada
İkincide
Pembe balık
Gri fil
Pembe ağaç
Mor terlik
Yeşil elma
Yeşil salatalık
Sarı çiçek
Pembe çiçek
Kırmızı domates
Nar
Soğan
Renkli noktalarla Bir iki üç dört var
Ayy birini hatırlayamadım :)
Ben bugün pencereye yılbaşı ışıkları astım. Yarım saat izledi :)Düğüncüydük biz. Kaynımı evlendirdik. Memlekete git gel sonra kocamın işleri vardı bu akşam kk vardı yaa diyebildim :) hatırlanmış olmak çok güzel :))
Kızım amcasının düğününde hiç uyumadı 12ye kadar izledi
Bizimki oturduğu yerden kendi kalkıyor ama henüz dönmesi yok. Ben gün içinde oyalayamaz oldum ne yapsam ne oynasam bir süre sonra tükeniyor. Ne aktiviteler yapıyorsunuz? Ben 2 gümdür tükenince alıp çocugı gezmeye gidiyorum :)
Hoşgeldinn beraber bekliyoduk doğumu aynı gündük sen bizden önce girdin doğuma sürekli sen nasılsın bugün nasılsın diye konuşuyorduk o yüzden unutmuyorum seni :) kzıın nasıl adı ne nasıl gidiyor annelikDüğüncüydük biz. Kaynımı evlendirdik. Memlekete git gel sonra kocamın işleri vardı bu akşam kk vardı yaa diyebildim :) hatırlanmış olmak çok güzel :))
Kızım amcasının düğününde hiç uyumadı 12ye kadar izledi
Bizimki oturduğu yerden kendi kalkıyor ama henüz dönmesi yok. Ben gün içinde oyalayamaz oldum ne yapsam ne oynasam bir süre sonra tükeniyor. Ne aktiviteler yapıyorsunuz? Ben 2 gümdür tükenince alıp çocugı gezmeye gidiyorum :)
Çünkü biz hep 3 kızız halalrımın dayılarımın 3 kızı var bizde 3 kız kardeşiz ve biri tek kalınca olmuyor özellikle bi kıxa kız kardeş şart benm görümcem tek yazık çok dertli ama ben anneme anlatamadıımı ablama anlatabiliyorum ve o kadar çok kız kuzeniz ki kardeş gibiyiz bi toplanırız 15-16 kız sürekli araşırız dertleşiriz biz erkek çocuk bilmezdik mesela kuzenlerimin hep oğlu oldu bi benimki kız onlarda bana özrniyo, :))
Kız veririz ya, öğrendik emzirmeyi artık :)
Yeter süt. Hatta üçüzlere bile yetiyormuş. Talep çok olunca üretim de çok olacak.
Son bir sezaryen olup kapanışı yapardık süper olurdu :)
Amin canım çok sağol.
Hoşgeldinn beraber bekliyoduk doğumu aynı gündük sen bizden önce girdin doğuma sürekli sen nasılsın bugün nasılsın diye konuşuyorduk o yüzden unutmuyorum seni :) kzıın nasıl adı ne nasıl gidiyor annelik
Bize ankaradaki dr öyle demişti bide geçen bi dr. Yazısında okudum bi muayne yapılmalı diye burdakine bi sorcam bende şartmı değilmii şaşılık göz kayması net görüyomu iki gözü net g.rüyomu benm kuzenime 6.ayında kocaman göZlük vermişler 30 yaşında hala takıyoGoz muayeneis derken? Bize hic bahsedolmedi. Bizim kiz ciste sikinti cekmiyo o yapisiklikta doktor anliyo bizim anlicami gibi dgl ilac vs vermedi doktor bnde bezini degstrdm geeleri premium care kullaniyorum daha iyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?