2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ya Adem Güneş sütün içeriği değişir, farklı yaşlar emzirilmez diyor. Bana da mantıklı geldi. kısmet olursa 2 yıl emzirmek istiyorum kızımı. 3-4 yıl sonra ben tekrar denemeyi düşünüyorum. Hiç vakit kaybetmeden direkt tüp bebek yapacağım. 35-36 yaşında oluyorum çünkü. İnşallah tutar

Mantıklı Can'ım büyüğü kreşe gönder ondan sonra İnşallah olur daha gençsin benim 35 yaşında arkadaşlarım var daha çocuk düşünmüyorlar.

Kızım cadı. Damarı tıttu mu deli ağlıyır. Sabah kalkımız 6da çok yoruldum :) adı ela. Senin bebişin ismi ne?
Maalesef benmkide ilk 3 ayımız felaket geçti teyzesi maalesef koliğiz halada tam düzelmiş değiliz 1 gün iyi 2 gün kötüyüz. Adı elif defne oldukça sinirli ve ne zmaan ne tepki vereceği belli olmuyor tam ikizler yatmayı hiç sevmiyoruz sürekli kucakta sürekli gezmede

Tüp bebek olursa ikiz olma ihtimali cok yuksek o zaman:)
Saglikli olsak da tup bebek yapabilir miyiz ki ikiz olsun:)

R r0s3n bu arada ben telefonla sordum bizim doktora tekrar gebelik mümkün mü diye mümkün dedi aa mümkün yani geleyim mi dedim gel dedi ama hamileyken emzirmeye devam edebilir miyim diye soramadim ya sanki 1 soru daha sorunca ayip olacak gibi geliyor bana hep boyle cekingenim keske sorsaydim

Aynen yaaaa hem sezeryan hem iğneler. İkiz olsun(hayırlıysa tabi) 3 tane çocuk yeter işte :) belki yıllar sonra 4. Yü düşünebilirim :)

Sen ciddisinn

Aynen yaaaa hem sezeryan hem iğneler. İkiz olsun(hayırlıysa tabi) 3 tane çocuk yeter işte :) belki yıllar sonra 4. Yü düşünebilirim :)

Aynen canım benim en buyuk derdim igneler ztn beni hatirlarsin her ignede agladim ben ya aci esigim nasil dusukse artik

Bu arada sana yazdiktan sonra doktora bu saatte whatsapptan yazdim aklima bir sey geldi kizimi sutten kesecek miyim dedim hayir dedi

Ahahahahha ayy sen çekingensen ben neyim acaba :):):) ben valla metin beye çekine çekine soru sordum hep :) kendimi dedemin karşında mahçup olmuş gibi hissediyordum :):)
Aman hemen hamilelik işini hiç söylemeyim ben eşim hadi o zaman der :):):) sütü sorarsan iğneyi de sormayı unutma :)

Sutu sordum igneyi sormadim cunku daha once her gebelikte igne olacagini soylemisti canim riske atamayiz demistiii hele emzirirken hic riske atmaz

Ayy güldürdün beni :):):) eee niye gidecekmişsin ya durumuna mı bakacak iyileşmiş misin diye? Ben yıllık iZinden dolayı henüz düşünmüyorum daha. 1 yaşını beklicem ikinci doğduğunda bir daha yıllık izin alcam oğlum 4 yaşına gelmiş olur :) yani planlaaaar planlaaaar Allah ne nasip eder bilinmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…