2016 Haziran bebekleri büyüyor

Hatirliyorum cnm soylemistin:)
Ben yine de nolur nolmaz bi ultrasonda baksin istiyorum belki bi sknti olur rahimde yumurtaliklarda fln

Aynen yaaaa hem sezeryan hem iğneler. İkiz olsun(hayırlıysa tabi) 3 tane çocuk yeter işte :) belki yıllar sonra 4. Yü düşünebilirim :)
Tebrik ederim sizi bu gaz bana da gelse ya

Erkek bebeği olan arkadaşlar ben pantolon altına külotlu çorap giydirmek istemiyorum. Alternatif ne olabilir?
Tayt giydirebilirsin soobe de satiliyor gormustum aklima yatti. Veya bebekler icin pamuklu iclikler var bana bi tane hediye geldi ama 1 yastan once kullanamam buyuk. Nerde satiliyo bilmiyorum. Kulotlu corap gercekten cok rahatsiz ben de giydirmicem.

Bana bu gaz nerden ve niye geliyoe ben onu anlamış değilim her gün ben tekrar çocuk yapmalıyım diye bir şey beynimde beni dürtüyor neden anlamıyorum Bi hayır vardır bunda inşallah

Bazen saçma düşünüyorum Gül kızıma bir şey mi olacak da 2. Çocuk diye diye beynim beni yiyor?

işin bu yönünü ilk defa itiraf ediyorum eşime bile söylemedim bunu hanımlar

R r0s3n 9ay @Ysmnvlkn Mouse

Son düzenleme:
Aynen canım muayene olmakta fayda var :) hadi bakalım 07.07.2017 e yeriştir çocuğuuu :):)

Haydi bakalım nasip ben ekimde düşünüyorum eşim ise kızımız 6 aylıkken düşünüyor bakalım nasibimizde ne var en az 6 ay emzirmen garanti olsun diyor o zaten ekimde 4 aylık olacak nasipse ha ekim ha aralık olmadı doğum günüme yetiştiririm eylülde doğar :)

Kolik apayri bi olay tabi ki basima gelmedigi icin en cok sukrettigim sey. Biz sizin halinizi anlamayiz yasadiklarinizi bilemeyiz canim allah kolaylik versin bebislrinizi bir an once bu beladan kurtarsin baska hastalik vermesin.

Bazen de hiç istemiyorum canım. Yani istiyorum da oğlum şöyle 4 5 yaşına gelse diyorum. 2 çocuk istiyor olsaydım 4 5 yıl sonra yapardım. Şimdi ikinciyi hemen yapıp 3. İçin biraz ara vermek istiyorum :) bazen de amaaaan acelen ne büyüt oğlunu gez biraz diyorum :):):) kafalar git gel :) Aslında eşim de çok istediği için gaza geliyorum :) o da hevesli olmasa henüz düşünmezdim belki. Ona kalsa hadi hemen yapalım. Allahtan o kadar gaza gelmiyorum :)

Allah korusun güZel şeyler düşün

Mrb hoşgeldin. Bende 8 haz dogum yaptim. 3 ekimde ise basliyorum ve cok tedirginim(

Okullar acildi superselma iptal :) Zaten soyluyodu fazla giremem diye insallah iyidirr.

Bende geldimmmm yeni haberim oldu buradan
Bende diyorum diger grupta neden artık kimse yazmıyor
Nasılsınız kızlar
Hosgeldin canim hep birlikte buraya tasindik :) bebisin nasil cok yormuyordur insallah.

Off canim ya cok zor seyler yasamissin. 5. ayda bebek kaybetmek ne demek. Ikizlerde bhcg degeri yuksek seyrettiginden bulanti cok olur diye duyardim hep. Allah ikiz annelerine kolaylik versin.

Ben de 2018 ekim kasım gibi doğurayım :):)

Eki Görüntüle 1888848 İşte bu dünyanın en tatlı şaşı bakışı :)
Bileğine çıngırak bağlarsam böyle olur tabii
Maşallah bebişine o çıngıraklara benimkide öyle bakıyor hele ayağındakilere bir bakışı var ayağı kaldırmak yerine kafayı kaldırmaya uğraşıyor ıkına sıkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…