- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.321
Yok cnm, biri de bizdeSana zorumu denk gelmemiş acababen hayattan bezmiş vaziyetteydim yeni yeni kendme geliyorum açıkcası bunlar iyi günlerin diyenlere hak veriyorum :) bıgün ablamla konuşuyoruz yiğrnimde kolikti kuzenimin bebeğide kolikti diyorum vay anasını ya bütün kolikler bizim ailede
Ben de 2018 ekim kasım gibi doğurayım :):)
Pamuklu içliklere baktım da küçük bulamadım internetten. O çok iyi olur aslında :/Tayt giydirebilirsin soobe de satiliyor gormustum aklima yatti. Veya bebekler icin pamuklu iclikler var bana bi tane hediye geldi ama 1 yastan once kullanamam buyuk. Nerde satiliyo bilmiyorum. Kulotlu corap gercekten cok rahatsiz ben de giydirmicem.
Yaaa canım bana doktor krem verdi 1 hafta kullan ve hafif masaj yaparak açtır dedi açılmazsa biz müdahale ederi dedievet canım benimkinde de varmış. önemli bir şey değil, kendi kendine geçermiş. sadece ıslak mendil ve pişik kremi kullanma ve bastırarak tahriş edecek gibi silme. yapışıklığı açmaya çalışma.
Yaaa canım bana doktor krem verdi 1 hafta kullan ve hafif masaj yaparak açtır dedi açılmazsa biz müdahale ederi dediBzde var cnm doktor mudaheleye gerek yok genital temizligine onem ver dedi9ay . In kziindada var
Oyyyy benim oğlanla aynılar. Fotoda görenler yakından görünce küçük diyorlar tabi. Fotoda daha büyük görünüyorlar.
Ben bu ay doktorumu değiştirdim pek memnun değildin ki eski doktorumuz farketmemişAmanın o be demekmiş Allah esirgesin. Doktor kontrollerinde hep bakıyolar ama bugüne kadar nasıl farketmedilrr
Maşallah kızlar bune acele ikinciyi düşünüyor herkes benim gözüm korktu bir daha çocuk yapmam diyorum beş ay boyunca gunde 15- 20 kez istifralar kaburga ağrıları kötü geçen sezeryan lahusa depresyonu derken tövbe ettim ikinci çocuğa
Cnm istek yolladım ama instagram yeni açtım hiç resim atamadim bu da kim deme :))Var ben :) _m_rv_ kullanici adim. Takipe takip :)))) bende hepinizi merak ediyorum. Takipleselim yaa
Aklimdaki soru :) hic sevmem dar seyleri hele erkek bebeklere hic olmaz bence kisilik bozuklugu falan olur aman haaa. Ama ne giydircezki. İclik falanmi :) ince pijama ustune kalin esofman falan dedem usulü :)Erkek bebeği olan arkadaşlar ben pantolon altına külotlu çorap giydirmek istemiyorum. Alternatif ne olabilir?
superselma beğenip gidiyor yıkılmadım ayaktayım diyor :)
9ay ne tatlı öyle bakışını sevdiğim :) benimki henüz ilgilenmiyor onunla :)
PembeLokum kötü düşünme canım. Bu düşünce ablanı kaybettiğinden dolayı aklına geliyor olabilir.
Ahahah ben bugün banyo sonrası öyle yaptım :):)Aklimdaki soru :) hic sevmem dar seyleri hele erkek bebeklere hic olmaz bence kisilik bozuklugu falan olur aman haaa. Ama ne giydircezki. İclik falanmi :) ince pijama ustune kalin esofman falan dedem usulü :)
Ben 60 olsam yeter :)))48 kilo olacaksam problem yok :))
Gonderttim istek :)Benim insta da g_ug ama hiiiiç resmim paylaşımım yok :):):)
Kiz.ben en azından profil resmi koymusum :)))Benim insta da g_ug ama hiiiiç resmim paylaşımım yok :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?