2016 Haziran bebekleri büyüyor

Yok cnm, biri de bizde

Tayt giydirebilirsin soobe de satiliyor gormustum aklima yatti. Veya bebekler icin pamuklu iclikler var bana bi tane hediye geldi ama 1 yastan once kullanamam buyuk. Nerde satiliyo bilmiyorum. Kulotlu corap gercekten cok rahatsiz ben de giydirmicem.
Pamuklu içliklere baktım da küçük bulamadım internetten. O çok iyi olur aslında :/

Yaaa canım bana doktor krem verdi 1 hafta kullan ve hafif masaj yaparak açtır dedi açılmazsa biz müdahale ederi dedi

Maşallah kızlar bune acele ikinciyi düşünüyor herkes benim gözüm korktu bir daha çocuk yapmam diyorum beş ay boyunca gunde 15- 20 kez istifralar kaburga ağrıları kötü geçen sezeryan lahusa depresyonu derken tövbe ettim ikinci çocuğa

@Ysmnvlkn @diefraunamense fotoğraflarda büyük çıkıyor hep
Aslında çok küçükte değil ama 68 cm :)
Oyyyy benim oğlanla aynılar. Fotoda görenler yakından görünce küçük diyorlar tabi. Fotoda daha büyük görünüyorlar.
Kızın çok tatlı maşallah! Büyümüş de saçları bağlanırmış maşallahhh :):)

Biri ne yazmış

"ben ikinciye hamileyken birinciyi, sonra yedi ay ikisini birden, sonra bir ay ücüncüye hamileyken ikisini birden, sonra büyük 2 yasina girince, ikinciyi emzirmek ve 3.hamilelik seklinde emzirdim durdum."

Maşallah ya çocuklarının yaşı şu an 8-7-5.5 işte gelecekteki pembelokum

Ben de 6 ay bulantı istifra çektim hastanede serum yiyordum o da fayda etmiyordu oyy o kaburga agrıları da cok kotuydu yaa bir de her gun igne ve sezaryen sonrası cok acı cektim ya

Ben neden 2.yi hemen istiyorum onu da anlamıs degilim bir ben var benden iceri benden ote suan

Erkek bebeği olan arkadaşlar ben pantolon altına külotlu çorap giydirmek istemiyorum. Alternatif ne olabilir?
Aklimdaki soru :) hic sevmem dar seyleri hele erkek bebeklere hic olmaz bence kisilik bozuklugu falan olur aman haaa. Ama ne giydircezki. İclik falanmi :) ince pijama ustune kalin esofman falan dedem usulü :)

Her dusuncem ordan cikiyor zaten canim bebegim kaka yaparken cok agliyor acaba diyorum (Allahm uzak etsin evlerimizden) nöroblastom kanseri mi? Bacağı morarıyor görünce deli gibi aģlıyorum lösemi mi oldu diye.. umarım kafası kırık bi anne olmam çocuklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…